3
Fanlı Isıtıcı kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Simtech KM-1711 Fanlı Isıtıcı

437 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.700 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Simtech KM-1711 Fanlı Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE ELEKTRİK Satıcı Ünvanı: EGE ELEKTRİK METAL GAZ ENDÜSTRİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325051123500018 Vergi Kimlik Numarası: 3250511235
    Bu ürün EGE ELEKTRİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *220-240 V , 50/60 Hz *1000 W / 2000 W Ayarlanabilir Isıtma Gücü *Otomatik Isı Kontrolü *Devrilme Emniyeti Pimi *Aşırı Isınma Koruması *Çalışma Işık Göstergesi

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Simtech KM-1711 Fanlı Isıtıcı

Isıtıcı ürünlerine günlük hayatta pek çok mekanda ihtiyaç duyulur. Her mekanda rahatlıkla kullanabileceğiniz ısıtıcılar soğuk havalarda ortamın sıcaklığını korumanız için yardımcı olur. Kolay kullanım özelliğine sahip Simtech ısıtıcı sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır. Teknolojiyi pratik kullanım ile birleştiren bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Modelin sahip olduğu otomatik ısı kontrolü konforlu bir kullanım imkanı sağlar. Simtech KM-1711 modelli ısıtıcı devrilme emniyetli pimi sayesinde sağlıklı bir kullanım ömrü imkanı verir. Bu özellik evcil hayvanlarınız, çocuklarınız, sevdikleriniz ve sizin için güvenli kullanım imkanı tanır. Ürün boyutu ve özellikleri sayesinde metrekaresi küçük olan mekanlarda bile rahatça kullanılabilir. Ürün ayrıca boyutu sayesinde fazla yer kaplamaz. Ürünün özellikleri her yerde rahatça kullanılmasını sağlar.

  • Konforlu kullanım
  • Kaliteli özellikler
  • Küçük ve hafif tasarım

Simtech KM-1711 Fanlı Isıtıcı Özellikleri

Simtech KM-1711 Fanlı Isıtıcı Özellikleri

Pratik ve kolay kullanım imkanı sağlayan ürünler her zaman ön plana çıkar. Simtech KM-1711 fanlı ısıtıcı, ısıtmak istediğiniz okul, şantiye, oda, kabin gibi birçok mekanda rahatlıkla kullanılabilir. Model tasarımı sayesinde hafif ve küçüktür. Bu özelliği ürünü kolay taşınabilir ve her yerde kullanılabilir yapar. Ürünün ağır olmaması ön plana çıkan özelliklerinden bir tanesidir. Güçlü, işlevsel yapısı sayesinde mekandaki soğuk havayı kısa sürede kırar. Modelin ayarlanabilir ısı özelliği etrafa yayılan ısı seviyesini değiştirebilir. Ürün bu özelliği sayesinde müşterilere mekan ısısını istedikleri gibi ayarlama imkanı sağlar. Kaliteli özellikleri ile küçük alanlarda yüksek verimlilikte çalışır. Kullanışlı boyutlarının yanında şık tasarımı ürünün her mekanda rahatlıkla kullanılmasına imkan sağlar. Isıtıcının ayarlanabilir gücü 1000 W ve 2000 W arasında değişerek ayarlanabilir. Model kaliteli özellikleri ve dayanıklı yapısıyla konforlu kullanımı mümkün kılar.

Kullanışlı Simtech KM-1711 Fanlı Isıtıcı Avantajları

Kullanışlı Simtech KM-1711 Fanlı Isıtıcı Avantajları

Simtech fanlı ısıtıcı ayarlanabilir güç özelliği sayesinde kullandığınız mekanın ısısını kontrol etme imkanı sağlar. Model aynı zamanda fanlı ısıtıcı türü özelliğine sahiptir. Ürünün devrilme emniyeti ön plana çıkar. Bu özellik ürünü kullanırken oluşabilecek sorunlardan korunma imkanı sağlar. Ürün bu özelliği ile emniyetli ve sağlıklı bir kullanım deneyimi yaşatır. Modelin emniyetli özelliklerinden bir tanesi de ışıklı çalışma göstergesidir. Bu özellik sayesinde fanlı ısıtıcının çalışıp çalışmadığı kolayca kontrol edilebilir. Aktif olarak kontrol edilmediği zamanlarda ürün otomatik sıcaklık kontrolü yapar. Aynı zamanda ürünün ısı kontrol özelliği bulunur. Fanlı ısıtıcı bulunduğu ortamdaki soğuk havayı kırarak özellikle dar alanlarda konforlu bir ısınma deneyimi yaşatır. Ürün profesyonel tasarım ekibi tarafından rahat kullanım sağlayacak boyutlarda tasarlanır. Fanlı ısıtıcı yüksek performansıyla kısa sürede ısınmanızı sağlayarak sizi her anlamda memnun eder.

Bütçe Dostu Simtech KM-1711 Fanlı Isıtıcı Fiyat ve Yorumları

Bütçe Dostu Simtech KM-1711 Fanlı Isıtıcı Fiyat ve Yorumları

Simtech KM-1711 fanlı ısıtıcı fiyat bilgisi modelin avantaj ve özellikleri doğrultusunda belirlenir. Ürün fiyat ve performans açısından beğenilen bir modeldir. Model sahip olduğu fan yardımı ile bulunduğu ortamı kolayca ısıtır. Aynı zamanda ürün tasarımındaki ağır olmayan yapısı ve boyutları kolayca yer değiştirmek için imkan tanır. Ürün tasarımındaki şık görüntü ısıtıcının istenilen her mekanda modern bir görüntü yaratabilir. Ürün ile beraber sahip olacağınız fiş kablosu ürün kullanımında size yardımcı olur. Ürünün sahip olduğu fan sistemi hızlı bir ısınma imkanı sunar. Böylece kullanıldığı mekanı kısa süre içerisinde ısıtabilir. Simtech KM-1711 fanlı ısıtıcı yorumları ve incelemeleri modelin kullanım pratikliğini ön plana çıkarır. Siz de kullanışlı ve pratik olan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.