1
Vantilatör kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Simtech KM-1718 Duvar Tipi Vantilatör Beyaz

1.590 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.590 TL

Ürün Bilgileri

Simtech KM-1718 Duvar Tipi Vantilatör Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepaş Ev Aletleri Satıcı Ünvanı: SEPAŞ MOTOR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761093626000001 Vergi Kimlik Numarası: 7610936260
    Bu ürün Sepaş Ev Aletleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duvar tipi vantilatör, yerden tasarruf etmeye yardımcı olur ve vantilatörü yere koymadan hava sirkülasyonunu yaratır.
  • Farklı hız seviyelerine sahip olan duvar soğutucu vantilatör, hava akışı tercihlerine göre ayarlanır.
  • Simtech KM 1718 duvar tipi vantilatör, salınım özelliğine sahiptir. Hava akışının sağa sola döndürebilmesini sağlar.
  • Büyük vantilatör, 2 yönde salınım yapabilen bir özellik sunar.
  • Kumandalı vantilatör
  • cihazın hızını, salınımını ve diğer işlevlerini uzaktan kolayca ayarlama olanağı tanır.
  • Ev tipi vantilatör, zamanlayıcı işlevi sayesinde,belirli bir süre sonra otomatik olarak kapanmasını ayarlama imkanı verir.
  • Pervanesiz vantilatör, hava sıkıştırma veya jet akımı teknolojisi kullanarak hava akışını oluşturur
  • Ayaksız vantilatör, dönmeyen parçaları olduğundan, çocuklar ve evcil hayvanlar için daha güvenli bir seçenektir.
  • Ofis vantilatörü, kompakt ve taşınabilir tasarımdadır. Ofis masaları, yatak odaları veya seyahatler için uygundur.
  • Beyaz vantilatör, hava temizleme işlevi ile birlikte gelir ve havadaki toz ve partikülleri yakalar, böylece daha temiz bir iç mekan sağlar.
  • Simtech KM 1718 duvar tipi vantilatör beyaz renktedir.
  • 60 watt vantilatör, elektrik enerjisi ile çalışır ve genellikle düşük enerji tüketimi ile çevre dostu bir seçenektir.
  • KM-1718 Simtech duvar tipi vantilatör, 3 farklı hız kademesi sunarak hava akışının istenilen şekilde ayarlanmasına olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Kule Tipi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Soğutucu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Simtech KM-1718 Duvar Tipi Vantilatör

Yaz aylarında sıcaklar zaman zaman bunaltıcı bir raddeye ulaşır. Simtech KM-1718 duvar tipi vantilatör, serinletme özelliği ve diğer cazip nitelikleriyle öne çıkar. Dijital ekran ve termometre göstergesi barındıran ürün, tüm fonksiyonları ve kullanışlılığı ile beğeni kazanır. Programlanabilir ve taşınabilir olan kule tipi vantilatör, beyaz renktedir. Ürün, her oda ve alanın duvarına monte edilebilir bir yapıdadır. Duvara kısa sürede ve zorlanmadan monte edilebilen vantilatör, yaz sıcaklarında maksimum serinleme hissi sunar. Ürünün yanında uzaktan kumandanın yanı sıra monte işlemi için gereken dübel, civata ve 4 adet siyah plastik parça da mevcuttur.

  • Enerji Sınıfı: A++
  • Özellik: Soğutma
  • Tip: Kule Tipi

Simtech KM-1718 Duvar Tipi Vantilatörün Özellikleri Nelerdir?

Simtech KM-1718 Duvar Tipi Vantilatörün Özellikleri Nelerdir?

Simtech KM-1718 duvar tipi vantilatör, 3 farklı soğutma kademesi barındırır. Ürün, dijital ekran ve termometreye sahiptir. Ürünün ekranı tamamen dokunmatik olarak kullanılır. Termometre sayesinde ise odanın güncel sıcaklığı anlaşılır. Ürünün içinde vantilatör kullanımını tesis edip yönlendirme yapabileceğiniz bir de uzaktan kumanda mevcuttur. Simtech KM-1718 60 watt duvar tipi vantilatör, düşük enerjiyle maksimum verim sağlar. Motor gücü 60 watt olan ürün, A++ enerji düzeyine sahiptir. Bu sayede gerekli teknolojik standartları karşılamış olur. Duvar tipi vantilatör, programlanabilir bir yapıdadır. Bu sayede uyku öncesinde veya evden çıkarken gönül rahatlığıyla süre ayarlaması yapmak mümkün olur. Ayrıca tek ünite ve yaklaşık 3 kg oluşuyla rahatlıkla taşınabilirdir. Simtech KM-1718 duvar tipi vantilatör fan motoru ile çalışır. Bu da benzersiz ve etkili bir serinlik hissiyatı sağlar.

Simtech KM-1718 Duvar Tipi Vantilatör Kullanışlı mıdır?

Simtech KM-1718 Duvar Tipi Vantilatör Kullanışlı mıdır?

Simtech KM-1718 beyaz duvar tipi vantilatör,15-45 metrekare bir alanı kolaylıkla serinletme potansiyeliyle dikkat çeker. Söz konusu vantilatör; çocuk, oturma ve misafir odalarının yanı sıra mutfak ve salonlarda tercih edilebilen çok fonksiyonlu bir üründür. 120 cm kablo uzunluğu barındıran vantilatör, priz bağlantısı kurularak çalışır. Birçok özellik taşıyan vantilatör hem oldukça kullanışlı hem de son derece verimlidir. Sadece 3 kg olan vantilatör, istenen her yere rahatça sevk edilebilir bir hafifliğe sahiptir. Ayrıca her bir duvara kısa süre içinde ve kolaylıkla monte edilebilir bir üründür. Ürünün yanında gelen cıvata, 4 tane siyah plastik parça ve dübel ile tablo asma kolaylığında ve dakikalar içinde kurulum yapmak mümkündür. Kule tipi oluşu sayesinde odanın dört bir tarafını serinleten vantilatör, bu açıdan da tercih sebebidir.

Simtech KM-1718 Duvar Tipi Vantilatör Kaliteli midir?

Simtech KM-1718 Duvar Tipi Vantilatör Kaliteli midir?

Simtech KM-1718 duvar tipi vantilatör dijital ekrana sahip oluşuyla kalitesini ortaya koyar. Ekran üzerinden ayarlama ve düzenlemelerin yapılabileceği duvar tipi vantilatörün bir de uzaktan kumandası mevcuttur. Simtech KM-1718 duvar tipi vantilatör, sunduğu donanımsal ve teknolojik özelliklerle kalitesini kanıtlar. Konforlu bir kullanım sunan kule tipi vantilatör, oturduğunuz yerden çalıştırıp kapatabileceğiniz ve hatta zaman ayarlaması yapabileceğiniz bir cihazdır. Buna ek olarak ürün, beyaz renk ve minimal bir tasarıma sahip oluşuyla şıklığını da gözler önüne serer. 2 yıl boyunca resmi distribütör garantisi kapsamında bulunan vantilatör, kasa ve donanım açısından son derece dayanıklıdır. A++ enerji seviyesine sahip ürün, enerji tasarrufunu ve verimliliğini garanti altına alan sağlıklı bir kullanım vadeder. Üstelik Simtech KM-1718 duvar tipi vantilatör fiyatı cep yakmayan düzeylerde seyreder. Ürünü satın almadan önce Simtech KM-1718 duvar tipi vantilatör yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz. Ardından ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıkla satın alabilirsiniz.