Simple Marka: Su Bazlı Nemlendirici 125ml Kategori: Yüz Kremi

139,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Simple Marka: Su Bazlı Nemlendirici 125ml Kategori: Yüz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Simple Sımple Sensitive Skin Experts Kind To Skin Su Bazlı Nemlendirici 125 Ml Simple Kind To Skin Hassas Ciltlere Uygun Sert Kimyasal İçermeyen Su Bazlı Nemlendirici 125 ML İYİ KALPLİ CİLT BAKIMI Simple Su Bazlı Nemlendirici cildinizin aşık olacağı iyi kalpli içeriklerle dolu! CİLDİNİZE NAZİK BİR DOKUNUŞ Simple Su Bazlı Nemlendirici, sert kimyasallar içermeyen, parabensiz, alkolsüz*, parfümsüz ve renklendiricisiz içeriğiyle özellikle hassas ciltler için mükemmel bir seçim… Vitaminler (E ve B5 vitaminleri) ve iyi kalpli içeriklerden (gliserin, hodan tohumu yağı) oluşan formülü sayesinde cildinizin 12 saate kadar nemli kalmasına yardımcı olur. Vitaminler (E ve B5 vitaminleri) ve iyi kalpli içeriklerden (gliserin, hodan tohumu yağı) oluşan formülü sayesinde cildinizin 12 saate kadar nemli kalmasına yardımcı olur. Farklı deneyimler için iyi kalpli içeriklerden oluşan diğer Simple yüz bakım ürünleri ile tanışın. *Etil alkol içermez. Oftalmolojik ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Hayvansal kaynaklı içerik içermez.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Simple Su Bazlı Nemlendirici 125 ml

Günlük hayatta cildinizin daha sağlıklı görünmesi için, bakım yapmak için veya makyaj uygulamaları için çeşitli ürünler mevcuttur. Makyaj malzemeleri, cilt bakım ürünleri bunların başında gelen çeşitleridir. Bu malzemelerin cildinize zarar vermemesi ve iyi gelmesi için kaliteli içeriğe sahip olması önemlidir. Simple su bazlı nemlendirici 125 ml kaliteli doğal içeriği ile sizlere sunulur. Su bazlı zengin içeriği ile cildinizi yağlandırmadan nemlendirir ve besler. 125 ml şişelerde sunulan bu ürün sizlere uzun süreler eşlik etmeyi hedefler. Ürünü cildinize sürdüğünüz andan itibaren 12 saat boyunca cildinizi nemlendirir ve yumuşatır. Makyaj uygulamalarınızdan önce veya günlük cilt bakım adımlarınızda bu ürüne yer verebilirsiniz. Temiz ve doğal içeriği ile her yaştan müşterinin güvenle tercih edebileceği bir üründür. Siz de avantajlı fiyatı ile bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Avantajlı fiyat
  • Kaliteli tasarım
  • Doğal içerik

Doğal İçeriğiyle Simple Su Bazlı Nemlendirici Özellikleri

Doğal İçeriğiyle Simple Su Bazlı Nemlendirici Özellikleri

Her cilt tipine sahip olan kişilerin güven ile kullanabileceği su bazlı nemlendirici Simple sizlere sunduğu birçok farklı avantaj ile dikkat çeker. Su bazlı yapısı ile karma, yağlı veya kuru cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilir. Yağlı ve karma ciltlerin yağ oranını yükseltmesini önleyerek nemlendirme sağlar. Kuru ciltli müşterilerin ciltlerinin yumuşamasına ve beslenmesine yardımcı olur. 125 ml şişelerde sunulan bu Simple nemlendirici size ve cildinize uzun süreler eşlik etmek ister. Doğal ve temiz içeriği ile cildinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sağlığa karşı zararlı madde içermez. İngiltere’nin 1 numaralı olan Simple markasına ait bu su bazlı nemlendirici cildinize iyi gelmeyi hedefler. Siz de kaliteli yapıya sahip, avantajlı fiyatı ile bu ürünü tercih ederek kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Canlandırıcı Simple Su Bazlı Nemlendirici 125 ml Fiyat

Canlandırıcı Simple Su Bazlı Nemlendirici 125 ml Fiyat

Her cilt tipine sahip olan müşteriye uyan Simple su bazlı nemlendirici fiyat olarak da sizi ve bütçenizi zorlamaz. Simple su bazlı nemlendirici 125 ml fiyatı oldukça avantajlı biçimde belirlenir ve sizlere sunulur. Farklı bütçelere sahip müşterilerin rahatlıkla tercih edip, satın alabileceği bir üründür. Ürünü satın alan ve kullanan kişiler fiyat performans bakımından bu üründen çok memnun kalırlar. Kaliteli ve doğal içeriği ile her yaştan ve cinsiyetten müşterinin rahatlıkla tercih edip kullanabileceği bir üründür. Cildinizde kullandığınız andan itibaren cildinizi yumuşatır, beslerken bakım yapar. Makyaj uygulamalarınızdan önce baz olarak cildinize sürebilir, sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüm sağlayabilirsiniz. Simple su bazlı nemlendirici 125 ml kullananlar ürünün fiyatından ve sunduğu avantajlardan çok memnun kalırlar. Siz de avantajlı fiyatı ile satılan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Etkili Simple Su Bazlı Nemlendirici Müşteri Yorumları

Etkili Simple Su Bazlı Nemlendirici Müşteri Yorumları

Simple su bazlı nemlendirici, her cilt tipine uygun olan yapısı ve farklı bütçelere uygun olan fiyatı ile müşteriler tarafından sıkça tercih edilen bir üründür. Simple su bazlı nemlendirici 125 ml yorum bakımından oldukça olumlu geri dönüşler içerir. Ürünü satın alan ve kullanan kişiler ürünün birçok farklı özelliğinden memnun kalırlar. Temiz içeriğe sahip olması, cildi besleyip yumuşatması ve avantajlı fiyatı ile satılması ürünün, müşteriler tarafından öne çıkarılan özelliklerindendir. Kuru ve serin bir bölgede saklanarak uzun süre kullanılabilir. Yorumlar kısmına bakarak ürünü satın kullanan müşterilerin güvenilir ve açık bir şekilde belirttiği fikirlere ulaşabilirsiniz. Simple su bazlı nemlendirici 125 ml satın alarak cilt bariyerini güçlendirebilirsiniz. Kaliteli ve doğal içeriği ile sıkça tercih edilen bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.