Simple Protect & Glow Işıltı Veren Spf 30 Serum 50 ml

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Simple Protect & Glow Işıltı Veren Spf 30 Serum 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: birincisepetim Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN SELÇUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7590518937
    Bu ürün birincisepetim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz serumu önerileri arasında kararsız mı kaldın? Seni bu kararsızlıktan kurtaracak cilt bakım serumu Simple Protect & Glow Işıltı Veren Spf 30 Serum ile tanış! Simple Spf30 cilt serumu gücünü içindeki doğal içerikler ve vitaminlerden alır! Zencefil kökü, vitamin E, SPF 30, alg yağı ve antioksidan ile hem cildine yumuşaklık ve ışıltı sağlar hem de cildini çevresel faktörlere karşı korur. Çevresel etkenler cilde zarar vererek erken yaşlanmasına sebep olur. Işıltı Veren Spf 30 Serum diğer yüz serumu önerilerinden farklı olarak cildini güneş ışığı, mavi ışık ve çevresel kirliliğe karşı korur. Yüz serumu cilt bakım rutininin en önemli aşamalarındandır. Simple Protect & Glow Işıltı Veren Spf 30 Serum cildinizin antioksidan kapasitesini artırır ve cildinin ışıltı kazanmasına yardımcı olur. Üstelik içerisinde sert kimyasallar, paraben, alkol, parfüm, renklendirici, mineral yağlar ve hayvansal içerik bulundurmayan iyi kalpli formüle sahiptir. Cilt bakımı rutininin vazgeçilmez bir parçası olacak Simple SPF 30 cilt serumu uzun süren ışıltılı görünüm için tek başına ya da nemlendiriciden önce uygulanabilir. Bakım rutinine ekleyebileceğin birçok cilt bakım serumu seçeneği mevcut ancak Simple Protect & Glow Işıltı Veren Spf 30 Serum üçlü koruma sağlayarak cildinin gençlik ışıltısını korur. Erken yaşlanma belirtilerini ve yorgun cilt görünümünü önlemeye de yardımcı olur. Bu yüzden onlarca cilt bakım serumu içerisinden seçim yapman şimdi çok daha kolay çünkü Simple yüz bakım serumunun hem üçlü koruma etkisi hem de iyi kalpli formülü var. Sana en uygun cilt serumunu arıyorsan Simple Protect & Glow Işıltı Veren Spf 30 Serum, güneş ışığı, mavi ışık ve çevresel kirliliğe karşı koruma sağlayarak cildinin yumuşaklık ve ışıltı kazanmasına yardımcı olur. Artık yüz serumu arayarak zaman kaybetmene gerek yok, Simple Protect & Glow Işıltı Veren Spf 30 Serum’u dene, gençlik ışıltını koru! En iyi sonuçlar için: 1. Avcunuza damlatın. 2. Yüzünüze nazikçe bastırarak dağılmasını sağlayın. 3. Günlük nemlendiricinizden önce veya sonra kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF SPF 20 - 40
  • Ek Özellik E Vitamini
Geri Bildirim Ver