Simple Kind To Skin Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli B5 E Vitamini Pürüzsüz Ve Sağlıklı Cilt 150 ml

354,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 120 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Simple Kind To Skin Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli B5 E Vitamini Pürüzsüz Ve Sağlıklı Cilt 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOPHIEL Satıcı Ünvanı: ORHAN ULUDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8880275153
    Bu ürün JOPHIEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5011451103863

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 101 - 150 ml
  • İçerik E Vitamini
Geri Bildirim Ver

Simple Kind To Skin Hassas Ciltlere Uygun Vitamin E&B5 İçeren Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli 150 ml

Yüz temizleme jelleri cildin üst tabakasında biriken yağ ve kir kalıntılarını temizler. Cildinizi derinlemesine temizleyerek gün içerisinde biriken toz, mikrop ve bakterileri ciltten arındırır. Cildinize canlı ve sağlıklı bir görünüm katar. Simple yüz temizleme jeli sert kimyasallar, paraben ve alkol içermez. İçerisinde bulunan E ve B5 vitaminiyle hassas ciltler için kullanıma uygundur. Dermatolojik olarak test edilir. Hayvansal kaynak içermez. Ciltte oluşan parlamayı önleyerek, pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya başlar. Düzenli kullanımda cildinizin pH dengesini korumaya yardımcı olur. Yüzünüzdeki kusurları ortadan kaldırmaya ve lekelerin açılmasına yardımcı olur. Tıkalı gözenekleri açarak, makyaj kalıntılarını temizler. Yüzünüze dairesel hareketlerle uygulanabilirsiniz. Cilt üzerinde 2 dakikadan fazla bekletilmemesi önerilir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa yüzünüze kullanabilirsiniz.

  • Sağlıklı görünüm
  • Kimyasal içermez
  • E ve B5 vitaminleri

Hassas Ciltlere Uygun Simple 150 ml Yüz Temizleme Jeli

Hassas Ciltlere Uygun Simple 150 ml Yüz Temizleme Jeli

Hassas yüz dört mevsim boyunca farklı problemlerle karşılaşır. Bu problemleri en aza indirmek için düzenli jel kullanılabilir. Simple kind to skin hassas ciltlere uygun vitamin E&B5 içeren ferahlatıcı yüz temizleme jeli 150 ml sorunları giderir. Cildiniz daha yumuşak ve pürüzsüz hale gelir. Ayrıca ürün içeriğinde renklendirici, sabun ve parfüm bulunmaz. T bölgesinde oluşan yağlanma ve parlamayı en aza indirir. Temizleme jelini kullanırken yüzünüze fazla baskı uygulamamanız önemlidir. Göz çevresine temas ettirmeyiniz. Ilık su ile yüzünüzü yıkayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. 5011451103863 kodlu ürün cildi tazeleyerek, yeni hücre oluşumuna yardım eder. Gözenekleriniz arınarak daha temiz görünür. Simple kind to skin hassas ciltlere uygun vitamin E&B5 içeren ferahlatıcı yüz temizleme jeli 150 ml kullananlar tarafından yapılan yorum ve önerileri inceleyerek ürün seçiminde yardımcı olacak bilgilere ulaşılabilir.

Beğenilen Simple Temizleme Jeli Özellikleri

Beğenilen Simple Temizleme Jeli Özellikleri

Yüz bölgesi gün boyunca pek çok çevresel faktöre maruz kalır. Gözenek seviyesinde meydana gelen kirlenmenin yüz için olumsuz etkileri bulunur. Doğru yüz temizleme jeli ile cildiniz nefes alır. Simple kind to skin hassas ciltlere uygun vitamin E&B5 içeren ferahlatıcı yüz temizleme jeli 150 ml yorumları ile ürün hakkında merak ettiğiniz detaylara ulaşabilirsiniz. Ürün, jel formunda olduğu için kullanım talimatlarına uyulması önemlidir. Bu sayede en iyi sonuca kısa süre içerisinde ulaşılabilir. Düzenli kullanım sonucu cilt bariyerini güçlendirir ve deriye esneklik kazandırır. Ölü hücrelerin ciltten uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Nem seviyesini koruyarak sağlıklı görünüm verir. Yüzünüzde bulunan makyaj kalıntılarını temizlemeye yardımcı olur. İçerisinde 3 kez saflaştırılmış su bulunduğu için yüzünüzü nazikçe temizler. Hem yanak hem de diğer bölgelerde meydana gelen kuruluğu gidererek nem oranını dengeler.

Bütçenize Uygun Simple 150 ml Jel Fiyatı

Bütçenize Uygun Simple 150 ml Jel Fiyatı

Yüz yıkama jeli cilt tipine göre seçildiğinde kızarıklık ve tahriş yaratmaz. Yüzünüze uygulamadan önce bileğinizde test yaparak alerjik durumunuz olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Temizleme jeli günlük kullanıma uygundur. Kızarıklık ve cilt tonu eşitsizliği gibi sorunların önüne geçer. Ürün, hassas ciltlere özel olarak formüle edilir. Kolayca kir ve bakteriden arındırır. Temizleme jeli, bitkisel içeriğe sahiptir. Ayrıca E&B 5 vitamini içerir. Simple kind to skin hassas ciltlere uygun vitamin E&B5 içeren ferahlatıcı yüz temizleme jeli 150 ml fiyatı ve özelliklerini inceleyebilir, bu kullanışlı ve konforlu ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz. Geliştirilmiş içeriğiyle yüzünüzde egzama ve deri dökülmesi gibi sorunlar yaşatmaz. Siz de Trendyol ayrıcalığıyla Simple kind to skin hassas ciltlere uygun vitamin E&B5 içeren ferahlatıcı yüz temizleme jeli 150 ml satın alarak güvenle alışverişi tamamlayabilirsiniz.