Simple Granola Orman Meyveli Ve Bademli Granola 400 Gram

62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Simple Granola Orman Meyveli Ve Bademli Granola 400 Gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİMPLE GRANOLA Satıcı Ünvanı: TURUNCUMİKSER GIDA İŞLETMECİLİĞİ VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8721334355
    Bu ürün SİMPLE GRANOLA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Yulaf Ezmesinin Organik Elma Suyu ile Tatlandırılıp Yavaş Fırınlanmış Hali
Geri Bildirim Ver

Simple Granola Orman Meyveli ve Bademli 400 Gram Granola

Granola; genel itibariyle yulaf, kuruyemiş ve kuru meyvelerden oluşan bir gıda maddesidir. Besleyici ve enerji verici özellikleri ile son yıllarda oldukça sık tercih edilmeye başlamıştır. Günün farklı saatlerinde, çeşitli şekillerde yenilebiliyor olması da granolanın öne çıkan özelliklerinden biridir. Simple Granola orman meyveli ve bademli 400 g granola, bu tür besinleri tüketenler tarafından tereddütsüz şekilde tercih edilebilecek kalitede bir üründür. İçeriğinde orman meyveleri ve bademe yer verilmesiyle daha da lezzetli hâle gelen bu granola, yüksek besin değerleri ile de dikkat çeker. Hafif bir kahvaltılık ya da sağlıklı bir atıştırmalık isteyenler için Simple Granola orman meyveli ve bademli 400 g granola çok isabetli bir tercihtir.

  • Farklı şekillerde tüketilebilir.
  • Vegan beslenmeye uygundur.
  • İlave şeker içermez.

Simple Granola Orman Meyveli ve Bademli Nasıl Tüketilir?

Simple Granola Orman Meyveli ve Bademli Nasıl Tüketilir?

Simple Granola orman meyveli ve bademli 400 g granola, çok farklı şekillerde tüketilebilen bir gıdadır. En sık tercih edilen tüketim şekillerinden biri sütle karıştırmaktır. Bir kaba konulan granolaya istenilen miktarda süt eklenerek hem lezzetli hem de sağlıklı bir öğün hazırlanabilir. Bu yöntemde süt yerine kefir de tercih edilebilir. Granolayı daha tatlı bir şekilde tüketmeyi sevenler; bu ürünü muhallebi, dondurma ya da benzer türde yiyeceklerle de karıştırabilir. Ara öğünlerin hem vücut sağlığı hem de beslenme açısından ne denli önemli olduğu bilinmektedir. Bu öğünlerin genellikle hafif ve besleyici ürünlerle değerlendirilmesi önerilir. Simple Granola orman meyveli ve bademli 400 g granola ara öğünler için çok uygun bir atıştırmalıktır. Bu granola isteğe bağlı olarak yoğurtla karıştırılarak da yenilebilir.

Simple Granola Orman Meyvelinin Besin Öğeleri Nelerdir?

Simple Granola Orman Meyvelinin Besin Öğeleri Nelerdir?

Simple Granola 400 gramlık paket içinde satışa sunulur. Besin değerini kaybetmemesi için yavaş fırınlama işlemi ile hazırlanır. Bir porsiyonu 45 gram olarak belirlenmiştir. Bir porsiyonu 143,8 kcal’dir. Bu miktarda 1,5 g protein ve 10,9 g yağ bulunur. Karbonhidrat miktarı 9,7 gramdır. Bir porsiyonda 1,6 g lif bulunur. Simple Granola orman meyveli ve bademli 400 g granola vitamin ve mineral açısından da zengin bir içeriğe sahiptir. E, B1 ve C vitaminlerini içerir. Bu granolanın bir porsiyonunda; 2,5 mg sodyum, 84,2 mg potasyum, 7,4 mg kalsiyum, 14 mg magnezyum ve 30,9 mg fosfor bulunur. Ayrıca 1,6 mg demir ve 1,07 mg çinko yer alır.

Simple Granola Orman Meyveli ve Bademli İçeriği Nedir?

Simple Granola orman meyveli ve bademli 400 g granolanın içeriğinde; yulaf ezmesi, organik vişne kurusu, kuru çilek, file badem, kuru cranberry ve çiğ badem bulunur. Ayrıca granola sızma zeytinyağı ve organik elma suyu içerir. İlave şeker içermez. Böylece son derece besleyici ve yüksek enerjili içeriği daha da sağlıklı hâle getirilmiştir. Bol liflidir. Bu sayede sindirimi kolaylaştırır. Gluten içerir. Bu maddeye alerjisi olanlar Simple Granola orman meyveli ve bademli 400 g granola tüketmemelidir. Benzer şekilde bademe alerjisi olanların da bu granolayı tüketmesi tavsiye edilmez. İçeriğinde hayvansal hiçbir malzeme bulunmadığından vegan beslenenler bu ürünü gönül rahatlığı ile yiyebilir. Lezzeti ile öne çıkan Simple Granola 400 g orman meyveli ve bademli yorum olarak da bu özelliğinin altını çizen geri dönüşler almaktadır. Bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla ve güvenle satın alıp tüketmeye başlayabilirsiniz.