Similac Devam Sütü 2 Numara 850 Gr

360,02 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Similac Devam Sütü 2 Numara 850 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebek ve Sağlık Satıcı Ünvanı: ÜÇ İLKE KOZMETİK OPTİK İNŞAAT GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904037190400018 Vergi Kimlik Numarası: 9040371904
    Bu ürün Bebek ve Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNÜN SON KULLANMA TARİHİ: Mayıs 2025 .Similac 2 devam sütü 850 gr similac 2 biberon maması 850 gr devam maması olup 6 ay üzeri bebeklerde kullanılmalıdır. Dha ve aa öncüleri içerir. Granül yapısında olmayıp, tamamen toz halinde olduğundan mamayı hazırlarken çok çalkalamanız gerekmemektedir. Biberona hazırladığınız mamayı bileğinizden hafifçe çevirerek karıştırmak yeterlidir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 550-850
  • Mama Numarası 2
Geri Bildirim Ver

Similac Devam Sütü 2 Numara 850 gr

Bünyesinde barındırdığı besleyici ve sağlıklı içerik yapısıyla ebeveynlerin bebekleri için tercih ettiği vazgeçilmez ürünler arasında yer alan Similac devam sütü 2, kaliteli besin değerleriyle öne çıkar. İçeriğinde bulunan dha ve aa öncüleri sayesinde vücut için sağlıklı besin değerlerine sahip olan süt, hijyenik ve steril ortamlarda üretilerek satışa sunulur. Toz halinde olan ürün, çalkalanarak tüketime hazır hale gelir. Sağlıklı ve besleyici yapısının yanı sıra kolay hazırlanabilen formuyla da ebeveynlerin beğenisini kazanmayı başaran süt, bebek ve çocuklar için etkili değerleri bünyesinde barındırır. Bu sayede çokça tercih edilen ürün, granül olmayan ve toz halinde satılan paketlerle öne çıkar. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre hazırlanan bu süt hem besleyici, hem de doyurucu yapısıyla birçok ebeveynin tercihleri arasında yer alır.

  • Besleyici yapı
  • Kolay hazırlanabilen form
  • Zengin vitamin içeriği

Sağlıklı ve Besleyici Similac Devam Sütü Seçenekleri

Sağlıklı ve Besleyici Similac Devam Sütü Seçenekleri

Ebeveynler tarafından bebek ve çocukları için tercih edilen ürün, besleyici ve zengin vitamin içeriği ile öne çıkar. Bu sayede rakiplerini geride bırakarak müşterilerin tercihleri arasında yer edinmeyi başaran Similac 2 devam sütü 850 gr beğeni toplar. Toz formda üretilerek satışa sunulan ürün, kolay hazırlanabilen yapısıyla da ilgi görür. Doktor gözetiminde yapılan izlemler sonucu yapılan tavsiyelerle anne sütünün yetersiz olması durumunda Similac devam sütü 2 numara 850 gr çeşitleri tercih edilir. Hurma yağı içermeyen özel yağ karışımı sayesinde bebeklerin de severek tükettiği ürün, zengin vitamin kaynağı ile öne çıkar. Bu sayede ebeveynler tarafından gönül rahatlığıyla satın alınan Similac süt tozu, %100 laktoz ve GOS içerikli karbonhidrat kaynağı sayesinde besleyici olur. Sağlıklı ve zengin vitaminli içeriğiyle bu sütü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Zengin Vitamin İçerikli Similac Devam Sütü 2 850 gr

Zengin Vitamin İçerikli Similac Devam Sütü 2 850 gr

Anne sütü ile beslenmenin yetersiz kaldığı durumlarda doktor tavsiyesi üzerine bebekler için kullanılan Similac devam sütü 2 850 gr A, B12, C, E ve K vitamin değerleriyle dikkat çeker. Bu sayede bünyesinde barındırdığı etkili vitaminlerin yardımıyla bebeklerin anne sütünden aldığı besin değerlerini karşılamayı başarır. Böylece anne ve babaların vazgeçilmez ürünleri arasında yer almayı başaran Similac devam sütü, 850 gr paketiyle tercih edilir. Söz konusu ürün palm olein bitkisel yağ karışımı içermeyen yapısıyla da sağlıklıdır. Öte yandan bebeklerin gerekli vitaminleri alabilmesi için steril ve hijyenik ortamlarda üretilerek satışa sunulan süt tozu seçenekleri, hurma yağı içermemesi dolayısıyla da ebeveynlerin tercihi olur. Siz de 850 gr ambalaja sahip olan bu ürünü satın alabilir bu sayede ekonomik fiyat seçeneklerinden yararlanırken bebeğinizi sağlıkla besleyebilirsiniz.

Uygun ve Avantajlı Similac 850 gr Fiyatları ve Yorumları

Uygun ve Avantajlı Similac 850 gr Fiyatları ve Yorumları

Bebeklerin anne sütünden alması gereken besin değerlerini barındırarak üretilen söz konusu ürünler, besleyici ve doyurucu etkisinin yanı sıra ekonomik ve hesaplı fiyat seçenekleriyle de ilgi görür. Bu kapsamda Similac 850 gr fiyat belirlemesi yapılırken ürünün gramajı, içerisinde bulunan vitamin ve besin değerleri dikkate alınır. Kaliteli ve sağlıklı yapısının yanı sıra zengin vitamin içeriğiyle de beğeni toplamayı ve rakiplerini geride bırakmayı başaran Similac süt tozları, uygun ve avantajlı fiyat seçenekleriyle tercih edilir. Birbirinden farklı hacim türleriyle üretilen söz konusu ürünler, bu kapsamda her bütçeye hitap eden fiyatlarla satışa sunulur. Anne sütündeki vitamin değerlerini karşılamak için besleyici değerlerle üretilen Similac devam sütü paketlerini, uygun ve avantajlı fiyat seçenekleriyle güvenli ve kaliteli alışverişin adresi olan Trendyol aracılığıyla satın alarak gönül rahatlığıyla bebeğinize içirebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Similac devam sütü 2 850gr kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.