Simfer S1850 Wtb Craft 1800w Carbon Isıtıcı

469,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Simfer S1850 Wtb Craft 1800w Carbon Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buevin Satıcı Ünvanı: BUEVİN MOBİLYA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188104955600001 Vergi Kimlik Numarası: 1881049556
    Bu ürün Buevin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Devrilme emniyeti ısıtıcınız devrilme ve ters dönme gibi tehlikeli durumlarda sesli ikaz yaparak kendini otomatik olarak kapatır ve güvenliğinizi sağlar. Sıcaklık ayar termostatı sıcaklık ayar termostatı sayesinde ısıtıcınızı istediğiniz sıcaklık aralığında çalıştırabilirsiniz. En üst seviyede ısı verimliliği 3d yansıtma sistemi ile ısıyı 3 farklı özel açıdan yansıtarak en üst seviyede ısı verimliliği sağlar. Krom-Nikel kafes koruyucu kaplaması krom-Nikel kaplama simfer kafesler parlak bir görünüm sunar. Dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Simfer S1850 Wtb Craft 1800w Carbon Isıtıcı

Simfer s1850, soğuk kış günlerinde odanızı ısıtmanın en kolay yoludur. Ev ya da ofis ortamında kullanılabilir. Güçlü performansı sayesinde büyük alanları düşük maliyetle ısıtmak için idealdir. Şık tasarımı sayesinde kullanılan mekânın görsel olarak estetik görünmesini sağlar. Dört şerit halindeki ısı kaynakları ve sıcaklığı ortama yayan kafesi sayesinde kullanılan mekânı çok hızlı bir şekilde sıcak hâle getirir. Ürün aynı zamanda ışık kaynağı olarak da işlevseldir. Simfer karbon ısıtıcı, soğuk havalarda bütçenize zarar vermeden ısınmanız için özel olarak tasarlanmıştır. Az enerji harcayarak hızlı bir şekilde ısınmanın en güvenli yoludur. Kullanılan mekânın ısısını rahatlıkla istenilen seviyeye getirir.

  • Portatif olan bu ürün, ev veya ofisinizin dilediğiniz bölümünü ısıtmanızı sağlar.
  • Devrilme emniyeti olası kazalara karşı yüksek koruma sağlar.
  • Sıcaklık termostatı sayesinde ısıyı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Simfer S1850 Carbon Isıtıcının Özellikleri Nelerdir?

Simfer S1850 Wtb Craft 1800w Carbon Isıtıcı Yorum

Simfer s1850, 18 metrekare alanı az enerji harcayarak hızlı bir şekilde istediğiniz sıcaklığa ulaştırmanızı sağlar. Karbon ısıtma elemanına sahip olan bu ürün, uzun ömürlü kullanılabilir. 10.000 saatin üzerinden kullanım ömrüne sahip olan ürün, soğuk kış günlerinde ısınmak için kullanılabilir. 3D yansıtma sistemi sayesinde sıcaklığı üç farklı özel açıdan yansıtır. Bu sayede ısıyı en verimli şekilde kullanarak tasarruflu bir şekilde işlev görür. Simfer s1850, krom ve nikel karışımı kaplaması ile parlak görünümlüdür. Bu karışım aynı zamanda ürünün uzun ömürlü olmasını sağlar. Dışarıdan doğrudan bir etki gelmediği sürece kolay kolay deforme olmaz ya da bozulmaz. Uzun süre kullanıldığında bile parlaklığından ve sağlamlığından ödün vermez. Dikey kullanım özelliğine sahip olan ısıtıcı, çocukların deviremeyecekleri özelliktedir. Devrilme emniyeti sayesinde oluşabilecek kazaların önüne geçer.

Simfer S1850 Carbon Isıtıcının Kullanımı Güvenli midir?

Simfer S1850 Wtb Craft 1800w Carbon Isıtıcı Yorum

Simfer s1850 güvenli ve tasarruflu bir ısıtma aracıdır. Yüksek kaliteli malzemeden üretilen parçalar, uzun süre boyunca kullanılmasını sağlar. Devrilmelere karşı özel olarak geliştirilen emniyet sistemi sayesinde kullanılan ortamda kaza meydana gelmesini engeller. Bu sayede, çocukların olduğu ortamlarda bile güvenli bir şekilde kullanılabilir. Isıyı sağlayan şeritlerin dış taraf ile doğrudan temas etmesini engelleyen kafes sistemine sahiptir. Bu sayede devrilme gibi istenmeyen durumlarda ısı şeritleri asla yüzey ile temas etmez. Simfer s1850, sağlıklı bir şekilde odanızı ısıtmak için kullanabileceğiniz bir üründür. Üzerinde bulunan termostat sistemi sayesinde ısıyı dilediğiniz seviyede olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu sayede hava şartlarına göre odanızın sıcaklığını belirleyebilirsiniz. 18 metrekare büyüklüğünde bir alanı güvenli ve etkili bir biçimde ısıtmanıza imkân tanır.

Simfer S1850 Wtb Craft 1800w Carbon Isıtıcı Dayanıklı mıdır?

Simfer S1850 Wtb Craft 1800w Carbon Isıtıcı Yorum

Simfer s1850 üzerinde bulunan tüm parçalar evrensel kalite standartlarına göre yüksek kaliteli malzemeden üretilir. 10.000 saatin üzerinde kullanım ömrüne sahip olan bu ürün uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Nikel ve krom karışımı olan kaplaması sayesinde ne kadar kullanılırsa kullanılsın ilk günkü parlak görünümünü korur. Simfer s1850, odanızı tasarruflu biçimde ısıtabileceğiniz, yüksek güvenlik önlemlemlerine sahip bir ısıtıcıdır. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları detaylı bilgi almak için doğru kaynaklardan biridir. Dilerseniz siz de Simfer karbon ısıtıcı yorumlarını inceleyerek hem verimli bir biçimde bulunduğunuz ortamın ısınmasını sağlayacak hem de uzun ömürlü kullanımı ile sizi gelecekte ortaya çıkabilecek masraflardan kurtaracak olan bu ürünü Trendyol’dan hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.