Simfer Akasya Beyaz Dijital Ankastre Cam Set (7330-8707-3507)

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Simfer Akasya Beyaz Dijital Ankastre Cam Set (7330-8707-3507)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kolaysepet Satıcı Ünvanı: DECHOME MAĞAZACILIK BİLİŞİM ELEKTRONİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271081341000018 Vergi Kimlik Numarası: 2710813410
    Bu ürün Kolaysepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz Dokunmatik Dijital Ankastre Set

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Ocak Yüzeyi Cam
Geri Bildirim Ver

Simfer Akasya Beyaz Dijital Ankastre Cam Set (3507+7330+9614) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Simfer beyaz dijital ankastre set, mutfağınızda en önemli yardımcınız olmaya adaydır. Bu set, şık ve sade bir tasarıma sahiptir. Ürün; davlumbaz, ocak ve fırın olmak üzere üç ayrı parçadan oluşur. Simfer akasya ankastre set içerisinde bulunan ocak, cam bir yüzeye sahiptir. Aynı zamanda kalın yapısı sayesinde darbelere karşı dayanıklıdır. Ayrıca dört gözü de gazlı özelliğe sahiptir. Fırın üzerinde ise dokunmatik dijital saat bulunur. Bu ekranda dakika ayarlaması gerçekleştirilebilir ve tariflerin pişirme süreleri takip edilebilir. Pop up düğmeler, kolaylıkla sağa sola çevrilebilir. Isı ayarı, bu düğmeler yardımıyla gerçekleştirilr. Setin her bir parçası, yönergelere uyularak kolaylıkla temizlenebilir. Ürünler, A sınıfı enerji tüketimi gerçekleştirir ve ayrıca kurulum da gerektirir.

  • Set İçeriği: Ocak, Fırın, Davlumbaz Simfer Akasya Ankastre Set
  • Garanti Süresi: 2 Yıl Simfer Akasya Ankastre Set
  • Renk: Beyaz Simfer Akasya Ankastre Set

Simfer Akasya Ankastre Setin Özellikleri

Simfer Akasya Ankastre Setin Özellikleri

Simfer cam 3’lü ankastre set, beyaz renge sahiptir. Fırının içerisinde turbo fan ve iç aydınlatma vardır. Böylece yemekler kısa sürede pişirilebilir. Yemeklerin hazır olup olmadığı ise fırın içerisindeki ışık sayesinde kolaylıkla anlaşılabilir. Buharlı temizleme özelliğine sahip fırının 60 lt kapasitesi mevcuttur. Ayrıca grill ve yoğurt fonksiyonu da bulunur. Gizlenebilen Pop-Up düğme, kullanılmayan zamanlarda yerine tek hareketle yerleştirilebilir. Teleskopik ray sistemi, yemeklerin sıcakken dahi güvenle alınabilmesini sağlar. 3 camlı soğuk kapak sistemiyle yemekler sıcak kalırken dış kısım kolaylıkla tutulabilir. Emaye ızgarası bulunan ocak, aynı zamanda otomatik gaz kesme emniyetiyle de güvenli bir kullanım sunar. 60 cm genişliğindeki davlumbaz ise eğimli görünüme sahiptir ve 500 m³/saat hava transferi yapabilir. Davlumbazda ise üç ayrı emiş güç ayarı ve iki Led lamba bulunur.

Simfer Beyaz Dijital Ankastre Set Şık ve Kullanışlı mı?

Simfer Beyaz Dijital Ankastre Set Şık ve Kullanışlı mı?

Simfer akasya beyaz dijital ankastre cam set, son derece şık ve kullanışlıdır. Beyaz rengi sayesinde temiz, sade ve aydınlık bir görünüm sunar. Simfer 9614 beyaz dokunmatik ankastre davlumbaz, güçlü ve sessiz çalışır. Ses seviyesi ise 60 dBA değerindedir. Ürünün özel motor tasarımı, rahat ve mümkün olabildiğince sessiz hava geçişi sağlar. Filtresi ise kolaylıkla çıkarılıp bulaşık makinesinde yıkanabilir. Böylece hijyenik bir kullanım elde edilir. Filtre doluluk uyarı sistemi, kullanıcıya tam olarak ne zaman yıkama gerektiğini bildirir. Simfer 7330 beyaz ankastre fırının 3 camlı olması sebebiyle yiyecekler uzun süre boyunca içerisinde sıcak bir şekilde tutulabilir. Simfer 3507 ankastre beyaz cam ocak, 8 mm kalınlığa sahiptir. Kalın cam, yüksek sıcaklık ve darbelere karşı ürünün dayanıklı olmasını sağlar.

Simfer Akasya Ankastre Set Kaliteli mi?

Simfer Akasya Ankastre Set Kaliteli mi?

Simfer 3'lü ankastre set cam beyaz, oldukça kaliteli bir üründür. Darbelere ve ısıya karşı oldukça dayanıklı olan bu setten amacına uygun kullanıldığında uzun süre yararlanmak mümkündür. Şık tasarımı sayesinde mutfağın daha temiz ve zengin görünmesini sağlar. Birçok farklı fonksiyona sahip setin pratik kullanımı sayesinde mutfakta geçirilen zaman kısaltılabilir. Setin temizliğinin kolaylığı ise her seferinde hijyenik bir şekilde tarif hazırlama imkânı sunar. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Simfer akasya beyaz dijital ankastre cam set (7330- 9614- 3507) yorumlarını incelenebilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ürün, Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformları arasında yer alan Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alınabilir.