Simfer 4505 Kırmızı 45 Litre Midi Fırın

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.435 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.958,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Simfer 4505 Kırmızı 45 Litre Midi Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİNAHOME Satıcı Ünvanı: LİNA E-TİCARET İNŞAAT TAAHHÜT DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609076445000001 Vergi Kimlik Numarası: 6090764450
    Bu ürün LİNAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 45 lt geniş iç hacim Daha geniş iç hacim, tek seferde daha çok yemek pişirmeyi sağlar. Kalabalık aileler için idealdir. Eşit pişiren Turbo Fan Yiyecekleriniz, Simfer Midi Fırınlar’daki turbo fan sayesinde mükemmel pişer. Mayasında marifet var! En doğal ev yoğurdu için Simfer Midi Fırınlar’ın yoğurt yapabilme özelliği sayesinde mayalanma için gereken 40-45 derece sıcaklık aralığını hesaplayarak, 4-5 saat gibi bir süre içerisinde evinizde sağlıklı ve doğal yoğurdu yapabilirsiniz. Yüksek ısı performansı için 3 kenarı çepeçevre kaplayan mükemmel conta Simfer’in tüm midi fırın modellerinde kullandığı çepeçevre conta sayesinde mükemmel izolasyon ile kekleriniz hiç olmadığı kadar kabarık pişer. Tezgaha zarar vermeyen çift kat Thermo Taban Simfer Midi Fırınlar’ın alt kısmında bulunan çift katmanlı özel kaplama sayesinde, fırınınızın bulunduğu yüzey ısınmaz. Size de güvenli ve zarar görmeyen mutfağınızda yemek yapmanın keyfi kalır. Buz çözme özelliği Donuk ürünleri çözmek ve pişmeye hazır hale getirmek hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı. Kolay temizlenebilir emaye kazan ve Buharlı temizleme özelliği Simfer Mini Fırın’ın içine koyacağınız iki bardak su ile buharlı temizleme fonksiyonunu kullanarak fırının içini rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Simfer’e özel Krom çemberli paslanmaz emaye tepsi Geniş hacimli, kolay temizlenebilir, darbeye dayanıklı, pürüzsüz iç ve dış yüzeye sahip yuvarlak tepsi ile mükemmeliği yakalayın. El kesmeyen tepsi kenarı Yumuşak yüzeye sahip slotlu tepsiler keskin kenar barındırmaz ve el kesmez. 3 ayrı rafta yuvarlak tepsi kullanım özelliği! Simfer Midi Fırınlar, yuvarlak tepsiler için tasarlanmış farklı yüksekliklerdeki 3 ayrı rafı ile kullanım kolaylığı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 40-60 L
  • Pişirme Özelliği Multifonksiyonel
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 6 Fonksiyon
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Simfer 4505 Kırmızı 45 Litre Midi Fırın

Fırın, son yıllarda her eve lazım olan bir üründür. Sağlıklı yemek pişirmek için gereken mutfak aletlerinin başında gelir. Kullanım kolaylığı sağlaması nedeni ile oldukça fazla tercih edilir. Her aile için de vazgeçilmez bir üründür. Kek ve börek yapımını güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Simfer 4505 kırmızı 45 lt midi fırın hem alandan tasarruf etmesi ile hem de geniş iç hacme sahip olması sebebi ile avantaj sağlar. Son teknolojiden yararlanarak üretilen bu fırın, mutfağınıza modernlik katar. Mekanik saat özelliği ile yemeklerin pişirme sürelerini kolayca ayarlayabilirsiniz. 1 adet tel ızgara, 1 adet yuvarlak tepsi ve 1 adet kare tepsi mevcuttur. Farklı tip tepsi modelleri ile istediğiniz yemeği pratik bir şekilde pişirebilirsiniz.

  • 6 pişirme fonksiyonu
  • Geniş iç hacim
  • Buharlı temizleme

Tasarımı ile Dikkat Çeken Simfer Midi Fırın Özellikleri

Tasarımı ile Dikkat Çeken Simfer Midi Fırın Özellikleri

Simfer midi fırınlar birden fazla renk seçeneğiyle farkını ortaya koyar. Simfer 4505 kırmızı rengini tercih ederek alışılmışın dışına çıkabilirsiniz. Böylece mutfağınızda farklı bir ambiyans oluşturabilirsiniz. Ürün kapladığı alan bakımından da büyük avantaj sağlar. Ürünün yüksekliği 33 cm, genişliği 59 cm ve derinliği ise 47 cm’dir. Güç bakımından alt rezistans 800W, üst rezistans 600W gücüne sahiptir. Harcadığı güç ve Avrupa tipi fiş modeli sayesinde enerjiden tasarruf eder. Simfer 4505 modeli, sahip olduğu eşit pişiren turbo fan sayesinde yemeklerinizin eşit ve kıvamında pişmesine olanak sağlar. Yoğurt mayalama özelliği sayesinde 4-5 saat içerisinde ev yoğurdu mayalayabilirsiniz. Yüksek ısı performansı elde etmek için fırının 3 kenarını kaplayan contalar yemeklerin eşit şekilde pişmesini sağlar. Siz de bu ürünü tercih ederek yemeklerinizi tam kıvamında pişirebilirsiniz.

Simfer 4505 Kırmızı 45 Litre Midi Fırın İncelemesi

Simfer 4505 Kırmızı 45 Litre Midi Fırın İncelemesi

Ürün, çevre dostu olması ile dikkat çeker. Üretiminde insan sağlığı açısından olumsuz bir etki oluşturacak herhangi bir malzeme kullanılmaz. Simfer 4505 45 lt midi fırın çift kat Thermo Taban sayesinde tezgaha zarar vermez. Ürünün alt tarafında bulunan 2 katmanlı kaplama sayesinde, fırının bulunduğu yüzeye ısı açısından bir etkisi olmaz. Dondurulmuş gıda çözme özelliği ile donmuş yemeklerinizi hızlı ve kolay bir şekilde pişmeye hazır hale getirebilirsiniz. Ürünün kolay temizlenebilir olması büyük avantaj yaratır. Buharlı temizleme özelliği sayesinde fırının içine 2 bardak su koyarak ürünün içini hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Özel olarak üretilen krom çemberli paslanmaz emaye tepsi ve kazan kolay temizlenir. Geniş hacme sahiptir. Darbelere dayanıklıdır. Tepsilerin kenarları yumuşak yüzeylidir. Özellikleriyle fark yaratan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Simfer 4505 Kırmızı 45 Litre Midi Fırın Fiyatları

Avantajlı Simfer 4505 Kırmızı 45 Litre Midi Fırın Fiyatları

Simfer 4505 Kırmızı 45 Litre Midi Fırın fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kendi segmentindeki ürünler ile kıyaslandığında oldukça avantajlı bir hal alır. Bütçe dostudur. Bunun yanı sıra enerjiden tasarruf etmesi ile dikkat çeker. Mekanik saati ile size kolaylık sağlar. İç aydınlatma özelliği sayesinde fırının kapağını açmadan yemeklerinizin ne durumda olduğunu kontrol edebilirsiniz. Keklerinizin ya da böreklerinizin pişme sürelerini kolaylıkla kontrol altında tutabilirsiniz. Simfer 4505 kırmızı 45 lt midi fırın yorumları kısmında ürünle ilgili gerçek müşterilerin deneyimleri yer alır. Dolayısıyla karar verme sürecinde fikir sahibi olmanızı sağlayacak bu bilgiler ile ihtiyacınıza uygun olanı kolaylıkla bulabilirsiniz. Siz de tercihinize uyan ürünü kaliteli malzeme yapısı, modern tasarımı ve avantajlı fiyatları ile sorun yaşamadan rahatlıkla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.