2
Mini Midi Fırın kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Simfer 3420 34 lt Beyaz Mini Fırın

1.665 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Simfer 3420 34 lt Beyaz Mini Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Simfer Satıcı Ünvanı: SER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761051792900018 Vergi Kimlik Numarası: 7610517929
    Bu ürün Simfer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Simfer’e özel Krom çemberli paslanmaz emaye tepsi Geniş hacimli, kolay temizlenebilir, darbeye dayanıklı, pürüzsüz iç ve dış yüzeye sahip yuvarlak tepsi ile mükemmeliği yakalayın. El kesmeyen tepsi kenarı Yumuşak yüzeye sahip slotlu tepsiler keskin kenar barındırmaz ve el kesmez. Sağlığınız için Krom Kaplamalı ve Sık Aralıklı Sağlam Tel Izgara! Simfer fırınlarda kullanılan gerçek krom kaplama teknolojisi sayesinde pişirme esnasında yemeklerinize zararlı kimyasalların bulaşması engellenir. Tel ızgaranın sahip olduğu sık form sayesinde ağır tepsi ve yemek kaplarınızı daha güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 20 - 40 L
  • Pişirme Özelliği Statik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 4 fonksiyon
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Simfer 3420 34 lt Beyaz Mini Fırın ile Lezzetli Fırın Yemekleri

Bir fırın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konular fırının kolay temizlenebilir olması ve kapağının cam olmasıdır. Simfer 3420 34 lt mini fırın bu iki özelliği de karşılayan bir üründür. Simfer 3420 34 lt beyaz mini fırın termostatlı ısı kontrol sistemiyle güvenliği ön planda tutmaktadır. 4 kademeli hız ayarı olan 3420 34 lt beyaz mini fırında ek olarak 90 dakika programlanabilen ve pişirmeyi durduran mekanik saat mevcuttur. 650W alt rezistans, 650W üst rezistans bulunmaktadır. Statik pişirme özelliği olan elektrikli fırın alttan, üstten ve hem alttan hem de üstten pişirme fonksiyonlarına sahiptir. İsmi ne kadar mini olsa da 3-4 kişiye kadar kaldırabilen bir hacmi bulunmaktadır. Simfer 3420 34 lt beyaz mini fırında Avrupa tipi fiş mevcuttur.

  • 4 Kademeli Hız Ayarı
  • Statik Pişirme Özelliği
  • Termostatlı Isı Kontrolü

Simfer 3420 34 lt Beyaz Mini Fırın Özellikleri

Simfer 3420 34 lt Beyaz Mini Fırın Özellikleri

Simfer 3420 34 lt beyaz mini fırının adının ve hacminin küçük olmasının aksine 3-4 kişiyi rahatça kaldırabilecek bir yapıya sahiptir. Toplam ocak gücü 34W ve iç kapasitesi 34 litredir. Üstten ısıtma, alttan ısıtma ve hem üstten hem de alttan ısıtma ile yemek yapmanızı kolaylaştıracak bir fonksiyona sahiptir. Yavaş pişirme, yeniden ısıtma, sıcak tutma, pizza yapma gibi farklı fonksiyonlarla çeşitli yemekleri yapmanıza imkan sunmaktadır. Genişliği 48 mm, derinliği 37 mm, yüksekliği 33 mm olan 3420 34 lt beyaz mini fırının kurulum bölmesi genişliği 4,8 cm, kurulum bölmesi genişliği 3,7 cm, kurulum bölmesi yüksekliği ise 3,3 cm’dir. 90 dakika programlanabilen ve pişirmeyi durduran mekanik saati mevcuttur. Ürünün içerisinde 1 yuvarlak tepsi, 1 standart kare tepsi ve 1 özel tasarım tel ızgara dahildir.

Neden Simfer 3420 34 lt Mini Beyaz Fırın

Neden Simfer 3420 34 lt Mini Beyaz Fırın

3420 34 lt mini beyaz fırın adından da anlaşılacağı üzere ufak yapısıyla büyük işler başaran bir üründür. Çekirdek aileye rahatlıkla yetebilecek kapasiteye sahiptir. Bu kapasitenin yanında geniş alanlar kaplamadığı için kullanıcısını memnun etmektedir. Ufak boyutuna rağmen birçok pişirme özelliği ve farklı fonksiyonları mevcuttur. 3420 34 lt mini beyaz fırın fiyat/performans ürünü olarak değerlendirildiği zaman fiyatına göre gayet başarılı bir ürün olduğu belirtilmiştir. Özel günlerde veya hediye olarak makul bir ürün olan mini beyaz fırın fazla yer kaplamaması sayesinde her ortama ayak uydurabilecek bir üründür. Termostatlı ısı kontrol sistemi olmasının yanı sıra herhangi bir arızada veya sıkıntınızda 2 yıllık resmi distribütör garantisi mevcut bulunmaktadır. Bu sayede mini beyaz fırınınızı alıp gönül rahatlığıyla kullanabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

İdeal Fırın Simfer 3420 34 lt Mini Beyaz Fırın Uygun Fiyatlarla

İdeal Fırın Simfer 3420 34 lt Mini Beyaz Fırın Uygun Fiyatlarla

Simfer 3420 34 lt mini beyaz fırın yorumları ürünün fiyat/performans ürünü olduğuna yöneliktir. Fiyatının uygun olmasının yanı sıra kalitesinden ödün vermeyen 3420 mini beyaz fırını kullananların memnun kalma oranları yüksektir. Ürünün küçük olması dezavantaj gibi dursa da her açıdan daha kullanışlı bir yapıya sahiptir. Ürünü kullananlar, ürünün gönül rahatlığı ile alınabileceğini, özel günlerde sevdiklerinize hediye olarak da uygun olan bir ürün olduğunu belirtmektedir. Kullanıcılar ürün içerisinden çıkan hem yuvarlak cam tepsi hem de kare cam tepsi ayrıntısını beğendiklerini belirtmektedirler. Çoğunlukla öğrenci evinde kalanların, bekarların veya ufak ailelerin kullanımına uygun olduğu belirtilen fırının birçok pişirme fonksiyonuyla evinize uyum sağlayacağına emin olabilirsiniz. Gerek boyutu gerek size sunduğu farklı fonksiyonlarıyla istediğiniz yemeği yapabileceğiniz bir üründür.