Simetra Musluk Tipi Şofben

1.099,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Ürün Bilgileri

Simetra Musluk Tipi Şofben

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPSAM AVM Satıcı Ünvanı: AYŞE ERTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2542927050600000 Vergi Kimlik Numarası: 2310840891
    Bu ürün KAPSAM AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Simetra Musluk Tipi Şofben

Ev ve iş yerleri başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda sıcak suya ihtiyaç duyulur. Sıcak su üretimi için yaygın kullanılan ürünler arasında elektrikli ani su ısıtıcıları yer alır. Bu cihazlar banyo lavabolarında ve mutfaklarda çok kısa süre zarfında bol miktardaki suyu kolayca ısıtır. Sıcak su ihtiyacını hızlı ve pratik şekilde karşılamak için üretilen Simetra musluk tipi şofben sıkça tercih edilen modeller arasındadır. Bilhassa mutfak ve banyo lavabolarında konforlu kullanım sağlar. Elde edilmek istenilen su sıcaklığına göre cihazın üzerindeki kademelerden uygun olanı seçilebilir. Kış günlerinde suyun çok soğuk olması durumunda dahi, zorlanmadan sıcak su ihtiyacınızı karşılar. Modelin sahip olduğu yüksek ısıtma kapasitesi sayesinde uzun süre aralıksız çalıştırabilirsiniz.

  • Yüksek enerji tasarrufu
  • Ayarlanabilir ısıtma seviyesi
  • 7 emniyetli güvenlik imkanı

Simetra Şofbenin Kullanışlı Özellikleri ve Avantajları

Simetra Şofbenin Kullanışlı Özellikleri ve Avantajları

Elektrikten aldığı enerji ile ani ısıtma gerçekleştiren musluk tipi şofben, sıcak suya ihtiyaç duyulan alanlarda pratik çözümler sunar. Su açılıp yeterli miktarda biriktiğinde otomatik olarak ısıtma sağlanır. Su basıncı düştüğünde yine otomatik olarak kullanım dışı kalır. Depo suyu ile çalışabilme özelliğine sahip olduğundan, su kesintisi yaşanan durumlarda bile depodan alım yaparak sıcak su elde etmenizi sağlar. Günlük kullanılan şehir şebekesinin normal tazyiki ile çalışır ve 5500 W gücündedir. 220 ila 230 Volt aralığındaki şehir elektriğiyle çalışır. Ürün sanayide sık kullanılan tip olan tüp rezistansla tasarlanır. Sıcaklığı önceden belirlenen derecede sabit olarak tutmaya yarayan duyarlı termostat sistemine sahiptir. Simetra musluk tipi şofben fiyatları ürünün tüm gelişmiş özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de uygun fiyatlı bu ürüne sahip olarak ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Pratik Simetra Musluk Tipi Şofben Kullananlar

Pratik Simetra Musluk Tipi Şofben Kullananlar

Simetra musluk tipi şofben kullananlar yüksek oranda enerji verimliliği sağlar. Yüksek enerji tasarrufu gruplarından biri olan A sınıfı, modeli öne çıkarak detaylardan biridir. Bu sayede elektrik tasarrufu gerçekleştirerek faturalarının düşük gelmesi avantajına sahip olabilirsiniz. Cihazın 7 farklı emniyeti bulunur ve bu sayede hem kendini hem de çevresini korur. Özel olarak topraklanan ürün plastik gövdeye sahip olduğu için elektrik kaçağı tehlikesi yoktur. Hacimsel olarak ideal ölçülere sahip olan model fazla yer kaplamaz. 55 ila 75 derece aralığındaki sıcaklıklarda ısıttığı suyu, anında ve devamlı şekilde verebilme özelliğine sahiptir. Suyu ilk kademede bile kolaylıkla ve hızlıca ısıtır. Kireçlenme gibi bir sorun çıkarmaz, tıkanma yapmaz. Dayanıklı ve kaliteli yapısı uzun ömürlü olmasını sağlayarak uzun yıllar boyu kullanılmasını mümkün kılar. İstediğiniz musluğa bağlayarak kurulumunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Dikkat Çekici Simetra Musluk Tipi Şofben Yorumları

Dikkat Çekici Simetra Musluk Tipi Şofben Yorumları

Beyaz renkte gövdeye sahip olan cihaz, arkasında kalan fayans ve bağlandığı musluk başta olmak üzere kullanıldığı çevreye kolayca uyum gösterir. Fazla yer kaplamayan hafif yapısı sayesinde dar alanlarda bile zorlanmadan kullanılabilir. Çalışması için elektrik bağlantısı yeterlidir, farklı bir yakıt gerektirmez. Bağlantısı sağlandıktan sonra suyun açılması ile aktif hale gelir, manuel bir işleme ihtiyaç duymaz. Suyun devinimi sağlamaya yarayan iki farklı boru girişi bulunur. Cihaz, borulardan gelen suyun yeterli miktarda birikmesiyle, elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştürerek ısınma sağlar. Kapalı kademesi cihazı devre dışı bırakmaya yarar. 1 numaralı kademe ılık, 2 numaralı kademe sıcak ve 3 numaralı kademe kaynar su sağlar.Siz de Simetra musluk tipi şofben yorumları ve değerlendirmelerini Trendyol üzerinden görüntüleyip detaylı şekilde inceleyebilir, uygun fiyat avantajıyla güvenle satın alabilirsiniz.