Silva Teflon Ütü Tabanlığı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Silva Teflon Ütü Tabanlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MMT TİC Satıcı Ünvanı: HARUN KARS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5240253579
    Bu ürün MMT TİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumaş yüzeylerin kolay ütülenmesini sağlar.
  • Ütülemede nemli bez gerektirmez.
  • Hızlı ve kolay ütüleme sayesinde enerji ve zaman tasarrufu sağlar.
  • Buharı tüm ütüleme yüzeyine dağıtır ve buhar basıncındaki kaybı minimuma indirir.
  • Maksimum 250 derece ısıya dayanıklıdır.
  • Deri, baskılı tişört, kadife kumaşlarda kullanılması tavsiye edilmez.
  • Kıyafetler ütü masasında ütülenmeli, sert zeminde ütülenmemelidir. Aksi takdirde parlamaya sebep olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Silva 8699375156515 Teflon Ütü Tabanlığı

Silva 8699375156515 teflon ütü tabanlığı, gelişmiş özellikleri ile kullanıcıya pratiklik vadeder. Ütü sürecini sizin için kolaylaştıran ürün, ergonomik yapısıyla zamandan tasarruf etmenize olanak verir. Pek çok kumaşta hızlı ve verimli sonuçlar elde etmenize yardımcı olan tabanlık, fazla zahmete girmeyi engeller. Rahat bir kullanım sunan ürün, ütünün ısısını tabana eşit bir biçimde dağıtarak kırışıklıkları kolayca açar. Silva 8699375156515 teflon ütü tabanlığı, yüksek ısı direnciyle hemen hemen bütün kullanıcılarını memnun eder. Ürün, taban yapısıyla buhar basınç kaybının önüne geçerek kaliteli bir deneyimi yaşamanızı sağlar.

  • Uyumlu Ütü Tipi: Teflon
  • Ürün Rengi: Beyaz
  • Uyumlu Kumaşlar: Deri, kadife ve baskılı kıyafetler hariç her kumaş

Silva Teflon Ütü Tabanlığı 8699375156515 Özellikleri

Silva Teflon Ütü Tabanlığı 8699375156515 Özellikleri

Silva 8699375156515 teflon ütü tabanlığı, son derece donanımlı bir parça olur. Ütü işlemine yardımcı olmak için büyük bir titizlikle üretilir. Tabanlık modeli, faydaları sayesinde kıyafet ütülemeyi çok daha zahmetsiz bir hâle getirir. Kumaş yüzeylerin son derece kolay bir şekilde düzelmesine imkân tanıyan parça, ütü kullanımını da güvenli kılar. Ayrıca işlem sırasında kıyafet üzerine nemli bez serme sorununu ortadan kaldırır. Zorlu kumaşları bile oldukça rahat bir biçimde ütüleyebilir. Silva teflon ütü tabanlığı, hızlı ve etkili sonuçlar almanıza yardımcı olur. Kaliteli özellikleri sayesinde hem zamandan hem de enerjiden tasarruf edersiniz. Buharı tüm yüzeye eşit bir biçimde dağıtarak basınç kaybını minimum seviyeye düşüren parça, ütü performansını arttırarak neredeyse bütün kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Silva Teflon Ütü Tabanlığı 8699375156515 Kullanışlı mı?

Silva 8699375156515 teflon ütü tabanlığı, fonksiyonel özellikleriyle oldukça kullanışlı bulunur. Parçayı teflon ütünün tabanına monte ederek son derece kolay bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Burun ve arka kısımlarından yükseltilmiş bir tasarıma sahip olan model, takıldıktan sonra kolay kolay çıkmaz. Bilinçli bir şekilde takılıp çıkarılması ise oldukça kolay olur ve özel bölümleri ile kenarlara sabitlenir. Kas gücünü en aza indirerek konforlu bir ütüleme deneyimi yaşatır. Tabanlık, kumaş yüzeyler üzerinde daha kolay hareket ettirilir. Zorlu kırışıklıklara bile kısa süre içerisinde etkili çözümler sunar. Silva 8699375156515 teflon ütü tabanlığı, kalın kumaş türlerini kolayca açarak iş yükünüzü hafifletir. Çoklu taban gözenekleri sayesinde buharı ve ısıyı kıyafetlere kolayca aktarır. Bu fonksiyonel ütü tabanlığı sayesinde işlerinizi kısa sürede bitirebilir ve kalan zamanı kendinize ayırabilirsiniz.

Silva Teflon Ütü Tabanlığı 8699375156515 Yapışmayı Engeller mi?

Silva 8699375156515 teflon ütü tabanlığı, son derece basit bir kullanıma sahiptir. Tabanı teflon yüzeyli ütüye geçirdikten sonra hemen kullanabilirsiniz. Kıyafet ütülemeyi oldukça pratik kılan bu ürün, kumaş zeminde kolay kayma özelliğiyle etkili sonuçlar almanıza imkân tanır. Sıcağa dayanıklı olan ütü tabanlığı, yaklaşık olarak 250°C’ye kadar direnç gösterir. Bunun yanı sıra ürünü; deri, baskılı kıyafetler ve kadife kumaşlarda kullanmanız tavsiye edilmez. Bu yapıdaki kumaşlar, ütüye çok kolay bir şekilde yapışabilir. Diğer kumaş çeşitleri ile ütü tabanlığını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca ütü yaparken sert zeminlerden kaçınmanız gerekir. Tabanlıktan maksimum verim alabilmeniz için standart bir ütü masası üzerinde işlem yapılmalıdır. Bu noktalara dikkat ettiğiniz takdirde kaliteli sonuçlar alırsınız. Silva teflon ütü tabanlığı 8699375156515 yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz. Siz de ütü işlerini kolaylaştıracak bir tabanlık arayışında iseniz bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.