Silva Premium Yüz Temizleme Kesesi

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Silva Premium Yüz Temizleme Kesesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evim ve Temizlik Satıcı Ünvanı: KEREM BAYDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1520180195
    Bu ürün Evim ve Temizlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Silva premium yüz temizleme kesesi Silva premium yüz temizleme kesesi, yumuşak dokusu ve özel dokuma tekniği sayesinde makyaj ve yüz temizliği için muhteşem bir üründür. Makyaj temizliğini sadece su ile nemli olarak yapmak yeterlidir. Yumuşak mikrofiber yapısı ile ciltteki makyajı kolayca çıkarır, kalıntıları temizler. Cilt temizliği için de sadece su yeterlidir. Cilt temizliği bastırılarak değil, yumuşak ve dairesel hareketlerle masaj şeklinde uygulanmalıdır. Cildi hassas bir şekilde derinlemesine temizler. Peeling etkisi ile ölü derilerden arındırır. Düzenli kullanımda, cilt temiz kaldığı için siyah nokta oluşumunu engeller. Ciltteki gözenekleri açarak cildin nefes almasını sağlar. Cilde masaj yaparak sağlıklı görünümünü destekler. Uniseks kullanıma uygundur. Ölçü: 12x10 cm Premium mikrofiber bezlerin temizliği Mikrofiber bezleri ilk kullanımdan önce yarım saat kadar azami 40 derece suda bekletebilirsiniz. Ayda 1 kez bu işlemi tekrarlayabilirsiniz.
  • Bezin temizliğini silva doğal kalıp sabun ile yapabilirsiniz.
  • Mikrofiber bezlerin temizliğinde kesinlikle ağartıcı, yumuşatıcı, zararlı kimyasal madde içeren deterjanlar kullanılmamalıdır. Kullanıldığı takdirde bezin performansı düşer ve kullanım ömrü azalır.
  • Mikrofiber bezler çamaşır makinesinde yıkanmamalıdır.
  • Mikrofiber bezler sıcak suda bekletilirken ayrı kaplarda bekletilmelidir.
Geri Bildirim Ver