Silva Mop Mikrofiber Teleskopik Mop 3 Lü Set ( 1 Adet)

1.350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Mop Mikrofiber Teleskopik Mop 3 Lü Set ( 1 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Glamour Satıcı Ünvanı: SERTAN KINALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5560845106
    Bu ürün Glamour tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mop bezler cırt bantlarla tutucuya kolayca sabitlenir, zemin üzerine konur, döner başlıklı gövde yardımıyla S hareketi yapılarak zemin aşırı güç sarf edilmeden temizlenir.
  • Kolay bez değişimi sağlayan cırtlı yüzey, döner başlıklı gövde, soft touch tutacak, teleskopik sopa ve harika mikrofiber bezlerle evinizdeki en büyük yardımcınız olacak.
  • Kuru mop bezin zemin üzerinde bulunan tüy ve tozları toplama özelliği vardır. Kuru olarak kullanıldığında suya gerek kalmaz.
  • Islak mop bez, döşemelerin ve silinen zeminin klasik yıkanmasının yerini tutar. Temizlik işleminde sadece su yeterlidir. Purimax Genel Yüzey Temizleyici ile kullanılabilir.
  • Duvar mop bez ile duvar, fayans, tavan gibi yüzeylerin temizliği çok daha kolay ve rahat olur.
  • Mop gövdede bulunan yuvarlak deliklere cam bezini dört köşesinden sıkıştırarak yüksek camlarınızı temizleyebilirsiniz. Mop yuvarlak aparatlarda sadece Silva cam bezi kullanılmalıdır. Diğer bezlerle kullanmak aparatlara hasar verebilir.
  • Mop setin kullanımı kolay ve zahmetsizdir. Aşırı fiziksel çaba gerektirmez, yorucu eğilmelere gerek kalmaz, az vakit harcayarak zamandan tasarruf sağlar.
  • Teleskopik sopa ölçüsü: kapalı olarak 90 cm açık olarak 156 cm dir.
  • Mikrofiber bez ölçüsü: En 14 cm, boy 42 cm dir.
  • PAKET İÇERİĞİ
  • Bir adet teleskopik sopa
  • Bir adet mop gövde
  • Bir adet ıslak mop bez
  • Bir adet kuru mop bez
  • Bir adet duvar mop bez

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Boyut/Ebat 45 x 70
  • Renk MAVİ
Geri Bildirim Ver

Silva Mikrofiber Teleskopik Mop 3'lü Set ile Her Şey Bir Arada

Ev ve iş yeri temizliği denilince akla ilk olarak moplar gelmektedir. Mop setleri kolay kullanımına ek olarak hafif ve portatif tasarımları ile tercih edilmektedir. Silva markası tarafından üretimleri yapılan mop setleri kalitesi ve çeşitleri ile dikkat çekmektedir. Bu nedenle oldukça geniş bir pazara sahiptir. 2007 yılında kurulan ve tamamı yerli üretim olan Silva markası temizlik sektöründe büyük paya sahiptir. Kumaş üretimi sektöründen gelen bu şirket kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak adına temizlik sektörüne de giriş yapmıştır. Sektörde ürünleri ile de ön plana çıkmıştır. Mop üretiminden mikrofiber bez üretimine kadar bu sektörün her alanında ürün imalatı yapmaktadır. Öte yandan üretimini yaptığı ürünlerin yedek parçalarını da üreten marka müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Silva mikrofiber teleskopik mop 3'lü set ile kolay bir temizlik vadetmektedir. Mop gibi ürünlerin başlıkları uzun kullanımlarda fazlasıyla hasar görebilmesi nedeniyle set içeriğinde yedek parçada bulunduran marka pek çok kişi tarafından büyük ilgi görmektedir. Set içeriğine yedek parçalarını da koyan Silva markası kullanım talimatlarına uyulduğunda uzun yıllar deforme olmadan aynı ürünler ile temizlik yapılabilmesine olanak sağlamaktadır.

  • Dayanıklı
  • Temizlik
  • Portatif

Silva Mikrofiber Teleskopik Mop 3'lü Set Özellikleri

Silva mikrofiber teleskopik mop 3'lü set özellikleri oynar başlığı sayesinde en dar yerlere girerek temizlik işlerinizi kolayca tamamlamanıza yardım eder. Kolay bir kullanımı olduğundan başlığa takılan bezin kolayca geçirilmesi sağlanarak kullanıcı rahatlığı düşünülmüştür. Bununla birlikte gövde değiştirmek isterseniz kolayca çıkarılıp takılabilmektedir. Silva mikrofiber teleskopik mop 3'lü set kullanımı olarak bir mop ürününe göre oldukça portatif ve rahat bir kullanıma sahiptir. Bu nedenle kullanıcılar bu ürüne oldukça ilgi göstermektedirler. Üretimlerinde kullanılan teknikler sayesinde başlıklarını güçlendiren Silva markası başlıkların bağlantı noktalarını güçlendirmesi nedeniyle uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir yapıya sahiptir. Silva Mop Mikrofiber Teleskopik Mop 3 Lü Set (1 Adet) PRA-1259366-4017 uzun kullanım süreleri sunmaktadır. Bu noktada uzun süreler dayanması bütçenin de aşılmamasına ve sürekli olarak mop alınmamasına olanak sağlayacaktır. Ayrıca mop gövdesin arka kısmında bulunan çekpas sayesinde ayrı bir ürüne gerek olmadan aynı anda iki ürünün üretimi yapılmıştır. Bu tür özelliklerin bulunması ürünün portatif olmasını sağlamaktadır. Çok fazla ürün almadan bir ürüne sahip olarak tüm ihtiyaçlarınızı bu ürün ile karşılayabilirsiniz.

Silva Mikrofiber Teleskopik Mop 3'lü Set Kullananlar

Silva markası kullanıcı yorumları ön planda tutarak en doğru ürünleri üretmeye çalışan bir firmadır. Bu nedenle Silva markasını tercih eden kullanıcılar geri dönüşlerinde bunu belirtmektedirler. Bununla birlikte ürünün kullanım kolaylığı sayesinde evlerden iş yerlerine, okullardan hastanelere kadar çok sayıda alanda Silva markası ürünleri ile temizlik yapılabilmektedir. Silva mikrofiber teleskopik mop 3'lü set kullananlar tarafından yapılan yorumlar arasında en dikkat çeken konu dayanıklılığıdır. Bu tür ürünle dar yerlere de girdiğinden oldukça fazla hasar görmektedirler. Özellikle mopların başlık kısımları bu durumdan oldukça etkilenmektedirler. Silva bu konuda sert plastikten oluşan bir madde kullanarak ürün dayanıklılığını artırmışlardır. Bu nedenle gönül rahatlığı ile ürünün temizlik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Silva Mikrofiber Teleskopik Mop 3'lü Set Fiyatları

Mop fiyatları kullanılan gövdeye ve malzeme kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Uygun fiyatları ve kalitesi kullanıcıları şaşırtmaktadır. Silva mikrofiber teleskopik mop 3'lü set fiyatları merak edilen konulardandır. Silva mikrofiber teleskopik mop 3'lü set yorumları ürünün oldukça uzun ömürlü olduğunu söylemektedirler. Bu nedenle bu ürün fiyat performans ürünü kategorisine girmektedir. Genellikle ev kadınlarının tercih ettiği Silva marka değişken fiyatlar ile kullanıcılarının memnuniyetini kazanmıştır. Silva markasının piyasada satışa sunduğu temizlik ürünlerinin kalitesinin yüksek olması dikkat çeken özelliklerindendir. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilerseniz Silva mikrofiber teleskopik mop 3'lü set satın al butonuna tıklayarak hemen sipariş verebilirsiniz.