Silva Profesyonel Mikrofiber Mop Ikili Set (ISLAK VE DUVAR BEZLERİ İLE)

1.135 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.138 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.138 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.138 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.138 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Profesyonel Mikrofiber Mop Ikili Set (ISLAK VE DUVAR BEZLERİ İLE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEMİZLİK ÜRÜNLERİM Satıcı Ünvanı: ZEKAİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3728311687600001 Vergi Kimlik Numarası: 9600262339
    Bu ürün TEMİZLİK ÜRÜNLERİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mop ıkili set (ıslak - Duvar)
  • Kolay bez değişimi sağlayan cırtlı yüzey, döner başlıklı gövde, soft touch tutacak, teleskopik sopa ve harika mikrofiber bezlerle evinizdeki en büyük yardımcınız olacak. Islak mop bez, döşemelerin ve silinen zeminin klasik yıkanmasının yerini tutar. Duvar mop bez ile duvar, fayans, tavan gibi yüzeylerin temizliği çok daha kolay ve rahat olur.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Boyut/Ebat 45 x 70
Geri Bildirim Ver

Silva Mop İkili Set ile Kesintisiz Temizlik Sizlerle

Mop kullanımının günden güne arttığı bu günlerde çok sayıda temizliksever kolay ve rahat bir temizlik yapabilmek için mopları satın almaktadır. Temizlik esnasında kompakt yapılara sahip olan ürünler kullanılmak istenmesine karşın aynı zamanda bu ürünlerin yüksek performans vermesini isteyen kişiler plastik olmalarına rağmen yüksek temizlik performansı bulunan mopları tercih etmektedir. Çok sayıda marka tarafından üretilen temizlik malzemeleri arasında mikrofiber bezleri kullanmak isteyenler için markalar tarafından temizlik malzemeleri üretilmektedir. Genellikle kadınların araştırmalarında Silva markası dikkat çekmektedir. Temizliklerini oldukça hızlı bir şekilde yapılmasına ve bu temizlikleri basit hale getiren Silva markası pek çok kişinin ilk tercihidir. Silva mop 2'li set ile temizlik severlerin ilgi odağı olmuştur. Kadınların temizlik işlerini çok az bir çaba ile en güzel bir şekilde yapılabilmesine olanak sağlamaktadır. Bir kez kullanan kişilerin artık vazgeçemediği Silva markasının temizlik malzemeleri kullanıcı memnuniyetine de önem vermektedir. Piyasada satışa sunulan Silva mop ikili set yorumları da çoğunlukla olumludur. Olumlu yorumlar Silva markasının ürünlerin kalitesini göstermeye yetmektedir.

  • Kolay temizlik
  • Kompakt tasarım
  • Uygun Fiyat

Silva Mop İkili Set Çeşitleri

Silva Mop İkili Set Çeşitleri

Mikrofiber yapıda olan teleskopik moplar herhangi bir temizlik sıvısına ihtiyaç duyulmadan duru su ile temizlik yapılabilmesine olanak sağlamasına ek olarak temizliğe başlanmadan yarım saat kadar önce sıcak suda bekletilmesi de temizlik işinin daha derinlemesine yapılabilmesini olanak sağlar. İster zeminlerde ister tozların veya yapışmış pisliklerin temizliğine kadar geniş bir alanda kullanılan Silva teleskopik moplar, kaliteli malzemelerden üretilmesinin getirdiği ek özellikleri sayesinde de hiçbir leke bırakmamaktadır. Temizlik yapılacak yüzeydeki dar alanlara bile rahatça girebilen ve derin temizlik işlemi yapan ürünler, kullanıldığı alanlarda pırıl pırıl bir görüntü bırakır. Temizlik severleri fazla yormaması ve bu denli geniş temizliğe olanak sağlaması Silva mop ikili set ürününü diğer müşteriler tarafından da tanınmasını sağlayarak çok satanlar listesinin en başına taşımıştır.

Silva Mop İkili Set Özellikleri

Silva Mop İkili Set Özellikleri

Silva mop ikili set özellikleri kolay ve portatif tutuşu sayesinde kullanıcısını yormayarak, oynar başlığı sayesinde yatak ve masa altlarına rahatça temizlik yapılabilme özelliğine sahiptir. Mikrofiber malzemeden yapılmasıyla beraber daha kaliteli temizlik yapabilen Silva ikili mop piyasada mopları ile paket olarak satışa sunularak kullanıcılarına uygun kampanyalar düzenlemektedir. Günümüzde daha fazla temizliğe ihtiyaç duyulması birlikte Silva markasının kalitesine, genellikle temizlik severler tarafından oldukça bilinen bir marka haline gelmiştir. Setin içerisinde bulunan başlıkların farklı zeminler için uygun olması rahat bir temizlik vadetmektedir. Camlarının temizliğini ıslak ve duvar zeminlerinde basit ve hızlı şekilde gerçekleştirme olanağı kazanan ev kadınları bu set sayesinde evlerinin her türlü temizlik ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Silva mop ikili set satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Silva Mop İkili Set Fiyatları

Silva Mop İkili Set Fiyatları

Silva şirketi tarafından piyasada satışa sunulan yeni Silva mop ikili set fiyatları ile özellikle ev kadınlarının dikkatlerini çekmeyi başarmış durumda. Set içerisinde bulunan ıslak ve duvar zeminlerine uygun olan ürün, ev kadınları oldukça farklı fiyata, evlerinin temizliklerini yapabilmektedir. Set içerisinde bulunan ürünlerin, tek tek satın alınmasına nazaran bu set ile, daha farklı fiyattan ürünlere erişilebilir. Ev kadınlarının en fazla ihtiyaç duyduğu temizlik malzemeleri Silva markası tarafından satışa sunulan bu set ile son derece değişken fiyata karşılanabilmektedir. Her keseye uygun olarak piyasada satışa sunulan bu set, çok satanlar listesine şimdiden girmeyi başarmıştır. Temizlik severler istedikleri özelliklere sahip Silva 2’li mop seçeneklerini inceleyebilirler. Silva Mop Ikili Set (ISLAK - DUVAR) PRA-1259345-8002 Trendyol'a göz atarak sipariş verebilirsiniz.