Silva Mikrofiber El Mopu - Çift Taraflı

470 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Mikrofiber El Mopu - Çift Taraflı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAD STORE Satıcı Ünvanı: İSMAİL ŞENER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8050051260
    Bu ürün DAD STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikrofiber çok amaçlı el mopu ile ihtiyacınız olan her alanda temizlik yapabilirsiniz.
  • Nemli yada kuru olarak kullanılabilir.
  • Duvar, yer, halı, koltuk, araba ve tüm yüzeylerde kullanılabilir.
  • Toz almak ya da leke çıkarmak için kullanılır.
  • Çizmeden temizler.
  • Purimaks doğal temizlik ürünlerimizle kullanabilirsiniz.
  • Mikrofiber bezler ilk kullanımdan önce yarım saat sıcak suda bekletilmelidir.
  • Bu uygulama bezin bakımı için belli aralıklarla yapılmalıdır Mikrofiber bezler tek olarak sıcak suda bekletilmeli, farklı renk bezlerle aynı kapta bekletilmemelidir.Mikrofiber bezlerimizin içeriğinde kimyasal kullanılmadığı için kesinlikle piyasada kullanılan petrol türevi zararlı kimyasal deterjanlar kullanılmamalıdır.
  • İplik yapısı çok ince liflerden dokuma yapıldığından kimyasalın içeriğinde bulunan yapışkan maddeler filament ipliklere zarar verir, gözenekleri tıkar ve bez işlevini gerçekleştiremez.
  • Mikrofiber bezlerimiz Purimaks deterjanlarımızla kullanılabilir.
  • Paket içeriği mikrofiber el mopu ve el mopu bezinden oluşmaktadır.
  • El mop bezi çift taraflı kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Silva Mikrofiber El Mopu - Çift Taraflı Silva Mop

Silva mikrofiber el mopu - çift taraflı Silva mop kaliteli bir temizlik ürünüdür. Genellikle toz almak için tasarlanan bu ürünü istediğiniz alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullandığınız mekanda yüzeylerin parlak ve hijyenik olması için mikrofiber bez yapısı kullanılmıştır. Detaylı temizlik yaparken ardında iz ve toz bırakmaması sayesinde kullanım rahatlığı sağlar. Aynı zamanda yeşil ve mavinin uyumu ile dikkat çeker. Hafif yapısı olan temizlik ürünü zahmetsizce taşıyabilirsiniz. İdeal boyutu ile küçük mekanlarda rahatlıkla saklayabilirsiniz. Silva mikrofiber el mopu dayanıklı yapıya sahip olduğu için büyük beğeni alır. Kullanım kolaylığı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Geniş alan temizliğinde ve koltuk silmede pratik kullanım sağlar. Bu temizlik modelini, sahip olduğu toz ve iz bırakmayan yapısıyla problem yaşamadan uzun bir süre kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Hijyenik ortam
  • İz bırakmayan yapı

Silva Mikrofiber El Mopu - Çift Taraflı Silva Mop

Silva Mikrofiber El Mopu - Çift Taraflı Silva Mop

Çift taraflı mop ürünü kaliteli ve dayanıklı yapısından dolayı sıklıkla satın alınan bir modeldir. Genellikle kanepe ve halı yüzeylerinde kullanılan model, toz kaldırmaz. Arkasında iz bırakmayan kaliteli yapıya sahiptir. Kullandığınız yüzeyi hijyenik ve parlak gösterir. Pratik ve şık kullanıma sahiptir. Silerken tutulabilen başlığı ile işinizi kolaylaştırır. Sizi her anlamda memnun eder. Yeşil rengi ile bulunduğu yerde dikkat çeker. Dayanıklı bu ürün sayesinde ev ve işyerlerinizi rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. Kullandığınız mekanda yüzeyleri parlak ve hijyenik gösteren mikrofiber bez özelliğiyle zahmetsiz bir temizlik sağlar. Bu özellik sayesinde her mekanda hijyenik bir ortam elde etmeniz mümkündür. Kullanılan alanlarda yüksek performans sergiler. Sizi zor mekanlarda yormaz. Sizin de kullanışlı ve dayanıklı bir temizlik mopuna ihtiyacınız varsa bu ürüne rahatlıkla göz atabilirsiniz.

Silva Mikrofiber El Mopu - Çift Taraflı Silva Mop Fiyatı

Silva Mikrofiber El Mopu - Çift Taraflı Silva Mop Fiyatı

Kullanılan her detayı ve alanı mükemmel gösteren bu ürün, tutulabilen başlığa sahiptir. Bu başlık el mopunuzu kolay bir şekilde kavramanızı sağlar. Temizliğinizi hızlı ve zahmetsizce yapmanızda size yardımcı olur. Bezinin mikrofiber özelliği sayesinde, sık ve yoğun kullanılan mekanlarda hijyenik ortam elde etmek mümkündür. Herhangi bir kokusu olmayan bu şık tasarımlı ürün, müşteriler için avantaj sağlar. Bu avantajı sayesinde rahat ve pratik kullanım olanağı tanır. Rahatlıkla temizliğinizi yapabileceğiniz bu ürün, ilk günkü dayanıklı ve kaliteli yapısını her zaman korur. Silva mikrofiber el mopu - çift taraflı Silva mop fiyatı ürünün mikrofiber bez özelliği ve kaliteli yapısı göz önünde bulundurularak belirlenir. Yüzeylerde ve mekanlarda steril ve temiz bir görüntü elde etmek için bu seçeneğe detaylı biçimde göz atabilirsiniz.

Kaliteli Silva Mikrofiber El Mopu - Çift Taraflı Silva Mop

Kaliteli Silva Mikrofiber El Mopu - Çift Taraflı Silva Mop

Kaliteli ve dayanıklı yapıdaki Silva markalı bu ürünü; yüzeylerdeki her çeşit leke, toz ve kiri temizlemek için kullanmak mümkündür. Kanepe ve halı gibi pamuksu veya sentetik kumaşlardaki tozu rahat bir şekilde almaya yardımcı olur. Pratik içeriğiyle dikkat çeken bu temizlik mopu herhangi bir kokuya sahip değildir. Hızlı ve zahmetsiz bir şekilde işlerinizi yapmanıza yardımcı olur. İdeal ebatı ve boyutuyla küçük alanlarda kullanım rahatlığı sağlar. Günlük kullanımda ön plana çıkar. Dayanıklı tasarımı, uzun bir süre boyunca ilk günkü temizlik yapısında kullanmayı mümkün kılar. Silva mikrofiber el mopu - çift taraflı Silva mop yorumları kısmına Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde bu ürün hakkında kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Dikkat çeken bu seçeneği cazip fiyat avantajlı ile kolaylıkla satın alarak rahat temizliğinizin tadını çıkarabilirsiniz.