Silva Mikrofiber Cam Bezi Üçlü Paket

399 TL
(133 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (44)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Mikrofiber Cam Bezi Üçlü Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Colossal Satıcı Ünvanı: CEMİLE NUR KINALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5560844979
    Bu ürün Colossal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam ve ayna yüzeylerde kiri, lekeyi, parmak izlerini kolaylıkla temizler. Deterjansız sadece suyla kısa sürede mükemmel bir temizlik sağlar. Paket içeriğinde 3 adet cam bezi bulunmaktadır. Hav, iz, leke bırakmaz. Hassas yüzeylerde güvenle kullanılabilir. Cam ve ayna yüzeylerde kiri, lekeyi, parmak izlerini kolaylıkla temizler. Temizlenen yüzeyin daha geç tozlanmasını sağlar. Deterjansız sadece suyla kısa sürede mükemmel bir temizlik sağlar. Paket içeriğinde 3 adet cam bezi bulunmaktadır. Mikrofiber cam bezini ıslatıp iyice sıktıktan sonra mendil gibi katlayınız. Yüzeye tamamen temas edecek şekilde siliniz. Bezin temizliği için sadece su ve Purimax doğal deterjan kullanınız. Ebat : 42 x 42 cm Mikrofiber bezler tek olarak sıcak suda bekletilmeli, farklı renk bezlerle aynı kapta bekletilmemelidir.Mikrofiber bezlerimizin içeriğinde kimyasal kullanılmadığı için kesinlikle piyasada kullanılan petrol türevi zararlı kimyasal deterjanlar kullanılmamalıdır. İplik yapısı çok ince liflerden dokuma yapıldığından kimyasalın içeriğinde bulunan yapışkan maddeler filament ipliklere zarar verir, gözenekleri tıkar ve bez işlevini gerçekleştiremez. Mikrofiber bezlerimiz Purimaks deterjanlarımızla kullanılabilir. Mikrofiber bezleri ilk kullanımdan önce yarım saat kadar azami 40 derece suda bekletebilirsiniz. İhtiyaç duydukça bu işlemi tekrar edebilirsiniz. For English Translate Microfiber Glass Cloth With its unique knitting technology, the product is developed to clean glass, mirror, and similar sensitive surfaces. You do not need to use detergent and spend too much time. Also, you do not need to rinse off surfaces.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver