Silva Mikrofiber 3'lü Inatçı Zor Kir Bezi

399 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
10 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Mikrofiber 3'lü Inatçı Zor Kir Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYKON SHOP Satıcı Ünvanı: ARİF EMRE YAZICIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9450545137
    Bu ürün BAYKON SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas yüzeyleri çizmeden temizler.
  • Ankastre, mutfak tezgahı, fırın, kurumuş yağ ve yemek artıklarını temizlemede, duşa kabin, lavabo, vb.gibi ihtiyaç duyduğunuz alanlarda kullanabilirsiniz.
  • Teflon tava, çelik tencere, metal yüzeyler gibi sert zeminlerde de kullanabilirsiniz.
  • Purimaks ağır yağ çözücü ile kullanılması tavsiye edilir.
  • Ebat : 29 x 29 cm
  • Mikrofiber bezler tek olarak sıcak suda bekletilmeli, farklı renk bezlerle aynı kapta bekletilmemelidir.Mikrofiber bezlerimizin içeriğinde kimyasal kullanılmadığı için kesinlikle piyasada kullanılan petrol türevi zararlı kimyasal deterjanlar kullanılmamalıdır. İplik yapısı çok ince liflerden dokuma yapıldığından kimyasalın içeriğinde bulunan yapışkan maddeler filament ipliklere zarar verir, gözenekleri tıkar ve bez işlevini gerçekleştiremez. Mikrofiber bezlerimiz Purimaks deterjanlarımızla kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Mutfak Bezi
Geri Bildirim Ver

Silva Mikrofiber İnatçı Zor Kir Bezi ile Etkili Temizlik

2007 yılından itibaren piyasada çeşitli kaliteli temizlik ürünleri satışları yapan Silva markası günümüzde oldukça başarılı bir firma haline gelmiştir. Kaliteli ürün yelpazesine sahip olan Silva markasının temizlik malzemeleri birçok kişi tarafından bilinmektedir. Son derece başarılı bir şekilde ürünlerini üretmeye ve yükselmeye devam eden Silva şirketi, ülkemizde ve tüm dünyada ürünlerinin satışını yapmaktadır. Silva inatçı zor kir bezi ile genel temizlik yaparken işlerinizi daha kolay hale getirebilir ve zahmetsiz bir şekilde temizlik yapabilirsiniz. Hızlı temizlik yapabilmek adına Silva inatçı zor kir bezi kullananlar zamandan tasarruf eder. Ayrıca pırıl pırıl yüzeyler elde etmenizi sağlar. Silva zor kir bezi nasıl kullanılır sorusu sıklıkla dile getirilir. Silva mikrofiber inatçı zor kir bezi inatçı kirler için pratik bir şekilde kullanılabilir. Kaliteli içeriğe sahip olan temizlik bezlerinin işlevsel özellikleri sayesinde temizlik çok daha kolay hale gelmektedir.

  • Kaliteli Malzeme
  • Hızlı Temizlik
  • Pırıl Pırıl Yüzeyler

Silva Mikrofiber 3’lü İnatçı Zor Kir Bezi Özellikleri

Silva Mikrofiber 3’lü İnatçı Zor Kir Bezi Özellikleri

Temizlik ürünleri ile markasını tanıtan Silva mikrofiber bez ile temizliğin daha kolay hale gelmesini sağlamaktadır. Her ürününde tasarımına ve kullanılan malzemelerinin kalitesine odaklanan Silva markasının Silva mikrofiber 3'lü inatçı zor kir bezi oldukça dikkat çeken ürünleri arasında girmiş bulunmaktadır. Mikrofiber kir bezi, kullanıcısına oldukça rahat bir biçimde kir ve tozları temizleme avantajı sağlar. Bununla birlikte üründe bulunan ince lif dokusu sayesinde de kirli yüzeyin her bölgesine girerek zeminin her bölgesini pırıl pırıl temizler. Mikrofiber tasarımıyla birlikte tozların temizlenme kalitesini yükseltir. Doğal ürünlerden yapılan ve yüzde yüz Türk markası olan Silva kalite odaklı üretiminin getirdiği faydayla müşterilerine güven sağlamaktadır. Bununla beraber ürünlerinin tamamen doğal olması ve hiçbir yan etkisinin bulunmaması da birçok kişinin Silva markasını tercih etmesinde büyük önem taşımaktadır.

Silva Mikrofiber 3’lü İnatçı Zor Kir Bezi Kullanımı

Silva Mikrofiber 3’lü İnatçı Zor Kir Bezi Kullanımı

Mikrofiber yapısı bulunan Silva marka kir bezleri en zor kirlerin oldukça basit bir şekilde silinmesini sağlamaktadır. Mikrofiber tasarımının getirdiği fayda ile diğer bezlere oranla 10 kata kadar daha fazla toz ve kir silebilme özelliği de bulunmaktadır. Genellikle mutfaklarda bulunan toz, kurumuş yağ ve diğer bakteriler gibi zor lekelerin silinmesini son derece basit bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Kullanıcısının temizlik esnasında minimum çaba sarf ederek bezin hiçbir yüzeyde kir bırakmamasından dolayı herkesin evinden eksik etmediği temizlik ürünleri arasında bulunmaktadır. Yine mikrofiber yapısının diğer faydası olarak Silva inatçı zor kir bezi kullanımı ardından yüzeyin kir ve toz tutmamasını sağlayarak geç pislenmesini sağlar. Silva’nın geniş ürün yelpazesinde bulunan ve sıklıkla tercih edilen ve ihtiyaç duyulan Silva marka 3’lü kir bezleri, içerisinde bulunan lifli yapısıyla diğer kir bezlerinden çok daha iyi bir temizlik gerçekleştirir.

Silva Mikrofiber 3’lü İnatçı Zor Kir Bezi Fiyatları

Silva Mikrofiber 3’lü İnatçı Zor Kir Bezi Fiyatları

Silva markası tarafından üretilen temizlik malzemeleri son derece kaliteli olmasıyla birlikte oldukça uygun fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Temizlik severler tarafından tercih edilen Silva marka temizlik malzemeleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri olan Silva zor kir bezi her bütçeye uygun olan fiyatıyla çokça satılarak dikkat çekmektedir. Yüksek performans sergileyen Silva zor kir bezleri, bu kalitesiyle beraber temizlik konusunda istenen verimi sağlamaktadır. Kullanımının uzun ömürlü olması da sağladığı diğer avantajlardan yalnızca biri olmaktadır. Silva mikrofiber kir bezi hijyenik bir ortam sağlamak için her alanda kullanılabilir. Bu sebeple birçok kişi tarafından güvenle tercih edilmektedir. Dilerseniz Silva mikrofiber 3'lü inatçı zor kir bezi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Her bütçeye uygun olan fiyat seçenekleri ile Silva mikrofiber 3'lü inatçı zor kir bezi MSS123BEZ82 ürününü Trendyol’dan hızlı ve kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.