Silva Koltuk Silme Mopu

470 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Koltuk Silme Mopu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TÜLAY ATİK ÜSTEL Satıcı Ünvanı: TÜLAY ATİK ÜSTEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1020201101
    Bu ürün TÜLAY ATİK ÜSTEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Silva Koltuk Silme Mopu İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Koltuk Silme Mopu
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır
Geri Bildirim Ver

Silva Koltuk Silme Mopu

Temizlik konusu olduğunda işleri kolaylaştıran yardımcılardan birisi temizlik moplarıdır. Bu moplar sayesinde istenilen birçok alanda temizlik yapılabilir. Silva koltuk mopu sahip olduğu özel dokusu ile yüzeyleri kusursuz bir şekilde, zarar vermeden temizler. Ev ve araba koltukları, halı, duvar ve diğer tüm yüzeylerde kullanıma uygundur. Sopasız el paspası işlevi gören bu mop, yüzeydeki kir ve lekeleri kolayca alır ve kullanımı açısından pratiktir. Kuru şekilde toz almada kullanabileceğiniz gibi nemli bir şekilde yüzeydeki kirlerin rahat bir şekilde çıkarılmasına da yardımcı olur. Rahat tutma yeri sayesinde parmaklarda ağrıya neden olmaz. Yüzeydeki kirlerin silinmesinde güçlü ovma işlemine gerek duymadan lekeyi çıkarabilirsiniz. Geçiş dönemleri ve özel gün temizliklerinde kullanabileceğiniz mop yardımcısını günlük yaptığınız temizliklerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Mikrofiber
  • Çift taraflı kullanım
  • Gözenekli yapı

Silva Mop Kullanım ve Özellikleri

Silva Mop Kullanım ve Özellikleri

Çok amaçlı mikrofiber koltuk silme mopu ile ihtiyaç duyduğunuz her zaman ve her alanda temizlik yapabilirsiniz. Nemli veya kuru şekilde toz almada, lekeleri çıkarmada rahatlıkla kullanabileceğiniz özelliktedir. Özel dokusu sayesinde yüzeylerde hasar oluşturmaz. Böylece tüm yüzeylerde güvenle kullanabilirsiniz. Mikrofiber özelliğe sahip mop, gözenekli yapısı sayesinde bünyesinde mikrop barındırmaz. Silva koltuk silme mopu kullanılmadan önce yaklaşık 30 dakika kadar 40 derece suda bekletilmeli, öyle kullanılmalıdır. Sonraki kullanımlarda ihtiyaç duyduğunuz şekilde, kuru veya ıslak temizliği yapabilirsiniz. Ürünü nemli kullanmak istediğinizde deterjana ihtiyaç duymadan yüzeyleri suyla nemlendirerek silebilirsiniz. Deterjansız kullanmak astım rahatsızlığı olanlar için avantaj sağlar. Mopun her iki tarafı silmek için uygundur. Tüm aile üyelerinin kolaylıkla kullanabileceği, tutma yeri olan Silva mikrofiber el mopu ile temizlik yapmak sizler için kolay ve eğlenceli hale gelir.

Silva Mop Yorumları

Silva Mop Yorumları

İçeriğinde kimyasal madde barındırmayan Silva mopla ev ve ofislerde hijyenik şekilde temizlik yapabilirsiniz. Gözenekli yapısıyla tozları içinde tutma kapasitesine sahiptir ve silerken sizleri rahatsız etmez. Tüm yüzeylerde etkili, derin bir temizlik yapmanızı kolaylaştırır. Silva koltuk silme mopu kullananlar ürünün kolay şekilde, elleri yormadan zorlu lekeleri çıkardığını ve günlük kullanıma uygun ürün olduğunu belirtir. Tutuşunun rahat ve boyutunun ideal olması müşterileri memnun eder. Koltuk, halı ve duvar silmeyi zorlanmadan yapabilirsiniz. Bu ürünle koltuk yüzeyleri kadar ulaşılamayan ara ve dar yüzeyleri silmek de kolaylaşır. Sadece suyla nemlendirerek, deterjana ihtiyaç duyulmadan kullanılması ekstra temizlik ürünü masrafına girmeden temizlik yapmanızı sağlar. Silva koltuk silme mopu yorumları ürünün çok amaçlı kullanımından müşterilerin memnun olduklarını belirtir. Bezin takıldığı gövde sayesinde toplanmadan, küçük hareketlerle rahat bir temizlik yapabilirsiniz.

Silva Mop Fiyatları ve Kampanyalar

Silva Mop Fiyatları ve Kampanyalar

Temizlik ürünleri kategorisinde yer alan ve hayatınızı kolaylaştıran Silva koltuk silme mopu fiyatları, ürünün üretildiği teknoloji ve özelliklere göre belirlenir. Bünyesinde kimyasal ürün barındırmaması, gözenekli yapısı ile toz tutma özelliğinin olması ürünün teknik özelliklerini oluşturur. Mikrofiber bezlerin özel olarak oluşturulan yapısı ve içeriği, sizlerin çevre dostu bir ürün kullanmanızı sağlar. Doğru temizleme ve kullanım yöntemiyle bu mopla sildiğiniz eşyanın yüzeyine zarar vermeden temizliği gerçekleştirebilirsiniz. Yapısı gereği içeriğinde mikropları tutmaz ve hijyenik bir kullanım sağlar. Astım rahatsızlığı ya da toz alerjisi olanlar için ideal bir temizlik yardımcısıdır. Çok amaçlı, mikrofiber bir ürün olan, kullanımı kolay bu ürünün fiyatı herkesin ulaşabileceği ideal bir aralıktadır. Ev ve ofisteki önemli yardımcınız olacak bu mopu Trendyol’dan kolaylıkla tekli ya da çoklu seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.