Silva Çay Demleme Poşeti (30 ADET)

75 TL
(2,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Çay Demleme Poşeti (30 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esra Aşcıoğlu Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN AŞCIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0910331079
    Bu ürün Esra Aşcıoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ KULLANIM ŞEKLİ
  • Silva hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor… ‘’%100 DOĞAL, %100 KOLAY’’ Silva çay demleme poşeti ile lavabolarınız kirlenmeden, tıkanmadan, çaydanlıklarınız kirlenmeden artık çay demleyebilirsiniz. Çay taneleri, bitki yaprakları dağılmadan kullanabilmeniz için özel üretimdir. %100 doğal kağıttan üretilmiştir, kimyasal madde içermez. Su tasarrufu sağlar. Toz çaylarda ve bitkisel çaylarda da kullanılabilir. Çevre temizliği sağlar. Zamandan tasarruf sağlar. Çay demini aldıktan sonra demlikten çıkarılan demleme poşeti zahmetsiz bir şekilde çöpe atılır. Çok az su ile demlik çay bittikten sonra çalkalanır ve su israfı önlenir. Lavaboya çöp dökülmeyeceği için çöp poşetine çay suları karışır ve çöpün kokması önlenmiş olur. Çayın suyu uzun süre kaynatılmamalıdır. Demleme süresi fazlalaşırsa çayınız acılaşır hem de çaydaki kafein oranı yükselir. Bu sebeple demleme poşetinizi ikinci veya üçüncü bardak çayınızı doldururken demlikten çıkarıp çöpe atabilirsiniz. Bu şekilde daha sonra içeceğiniz çayların tadında bozulma olmayacaktır. Demleme poşetine her bardak için bir kaşık, kendi arzunuza göre hazırladığınız karışım dökme çay konulmalıdır.(3 kişi için 10-15 gr). Tea Brewing Bag 100% Natural, 100% Easy Silva makes your life easier You can brew tea without clogging your washbasin and staining your tea pot. All these are thanks to Silva Tea Brewing Bag. It is made of 100 percent natural paper. Does not contain chemical substances. You can save water. You can use it for powder tea and herbal tea. Friendly to the environment. You can save time. Once the tea is brewed, you can remove the tea bag and dispose of it. Then, you can use very little water to clean the tea pot. You can add a spoon of tea to the tea bag. (10-15 grams of tea per person). There are 30 tea bags inside a pack. How to Use: Put some tea and close it. Place it inside of the teapot vertically. When you pour water, the tea bag is sealed.
Geri Bildirim Ver