Silva Belleza Kağıt Sabun 20li 5 Paket Toplamda 100 Yaprak

248 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silva Belleza Kağıt Sabun 20li 5 Paket Toplamda 100 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYS temizlik Satıcı Ünvanı: AYSUN DURSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610227518
    Bu ürün AYS temizlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Belleza Kağıt Sabun 20li 5 Paket Toplamda 100 Yaprak Mtfkmucizeler

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Paket İçeriği Tekli
  • Tip Cep Mendili
Geri Bildirim Ver

Silva Belleza Kağıt Sabun 20'li 5 Paket ile Uzun Süreli Kullanım

Kişisel hijyen konularına son dönemlerde hiç olmadığı kadar önem verilmektedir. Dünya nüfusunun günden güne artması kişilerin sosyal alanlarda daha fazla zaman geçmelerine neden olurken sürekli yaşanan insan sirkülasyonunda kişisel hijyene dikkat edilmesi gerekmektedir. Kişisel hijyenin her alanda yapılabilmesine olanak sağlayan ıslak mendiller bir nebze olsun amacına ulaşırken ellerin düzenli olarak yıkanması ve temizlenmesi gerekmektedir. Sabunlar eller için gerekli olan tüm bakımı yapmalarına karşın antibakteriyel olmaları nedeniyle de kullanıcıları tarafından tercih edilmektedir. Sabunların farklı modellerinin pek çok farklı marka tarafından üretilmesi nedeniyle kişisel bakımlar rahatlıkla yapılabilmektedir. Silva kağıt sabun son dönemlerde sıklıkla kullanılan temizlik ürünleri arasında yer almaktadır. Çocuklardan yetişkinlere kadar çok sayıda kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilen kağıt sabunlar aynı zamanda rahat depolanabilmeleri nedeniyle de ilgi görmektedir.

  • Depolama
  • Rahat Kullanım
  • Yüksek Etki

Silva Belleza Kağıt Sabun Özellikleri

Silva Belleza Kağıt Sabun Özellikleri

Özellikle yapı kimyasalları üretimi konusunda adından söz ettiren Silva markası aynı zamanda alan ve kişisel temizlik ürünleri konusunda da kalitesini ortaya koymaktadır. Belleza kağıt sabun son yıllarda artan nüfus ve sosyal yaşamın tüm kötü etkilerinin önüne geçmek için geliştirilen kolay taşınabilirlik özelliğine ve yüksek etkiye sahip ürünlerdir. Çantada hatta ceplerde rahatlıkla taşınabilen kağıt sabunlar uzun süreler kullanılabilen ürünler olmaları nedeniyle de tercih edilmektedir. Okula giden çocuklardan kalabalık ofislerde iş yapan yetişkinlere kadar çok sayıda kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilen kağıt sabunlar, standart sabunlar ile aynı etkilere sahip olmalarına karşın daha rahat bir kullanım sunmaktadır. Belleza silva pratik kağıt sabun yaprak formunda olmaları nedeniyle tek kullanımlık olan ürünler özel formüllere sahiptir.

Silva Belleza Kağıt Sabun Kullanımı

Silva Belleza Kağıt Sabun Kullanımı

Silva Belleza kağıt sabun 20’li 5 paket toplamda 100 yaprak içerisinde 20 tane bulunan cep paketlerinde satışa çıkarılmaktadır. Tekli olarak satışa çıkarılabildikleri gibi genel olarak toplu olarak satışa çıkarılan ürünler artan nüfus ve sosyal bir yaşantıya sahip insanlar için tavsiye edilmektedir. Eller, ağız ve burun gibi uzuvlar iç organlarla doğrudan teması olan organlar olduğu için sürekli etkileşime girmesi nedeniyle korunmalıdır. Bakteri ve mikroplar kişilerin hayatlarına mal olabilecek güçlerde olabilmeleri sebebiyle özellikle el temizliğine dikkat edilmesi gerekmektedir. Silva Belleza kağıt sabun 20’li 5 paket toplamda 100 yaprak mtfkmucizeler08 ebeveynler tarafından okula giden çocuklar için sıklıkla tercih edilen ürün yetişkinler tarafından da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Pratik olması ve işlevsel özellikleri sebebiyle sıklıkla tercih edilmektedir.

Silva Belleza Kağıt Sabun Yorumları

Silva Belleza Kağıt Sabun Yorumları

Silva Belleza kağıt sabun 20’li 5 paket toplamda 100 yaprak yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Diğer kullanıcıların deneyimlerinden yola çıkarak ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorumlar arasında ürünlerin kullanımları başta olmak üzere etkileri ve özellikleri ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Silva Belleza kağıt sabun 20’li 5 paket toplamda 100 yaprak fiyatları değişiklik gösterebilmektedir. Her bütçeye uygun olan Belleza kağıt sabunlar çoklu halde satılması sebebiyle de büyük avantaj sağlamaktadır. Dilerseniz evde dilerseniz iş yerinde kullanabilir ve kağıt sabunları her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Hijyen ihtiyacını anında karşılamaya yardımcı olan kağıt sabunlar özellikle el yıkama esnasında sıklıkla tercih edilmektedir. Silva Belleza kağıt sabun 20’li 5 paket toplamda 100 Yaprak satın almak için Trendyol’dan hızlı ve kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.