Silter Gazella Firmini Askıda Ütüleme Robotu 2 lt Spr/mn 2004 Fd

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.900 TL6.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.540 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.549 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Silter Gazella Firmini Askıda Ütüleme Robotu 2 lt Spr/mn 2004 Fd

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: retay makina Satıcı Ünvanı: RECEP TAYYİP ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2031869588000019 Vergi Kimlik Numarası: 9110259157
    Bu ürün retay makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gazella Firmini Spr/Mn 2004 Fd Askıda Ütüleme Robotu (2 Litre) (Döner Başlıklı) TEKNİK ÖZELLİKLER Su Kapasitesi 2Lt Kazan Rezistansı 1000 W@ 220 V Fırça Rezistansı 500 W@ 220 V Enerji Tüketimi 0.8 kWh Voltaj 220/230 V 50/60 Hz Ortalama Buhar Verme Süresi 3 Saat Buhar Basıncı 4 Bar Buhar Yoğunluğu 100g/dak Brüt Ağırlık 7.7 kg Kazan Malzemesi Özel Paslanmaz çelik Buhar Hazırlık Süresi 8 Dakika Su Bitti Görsel İkaz Var Basınç Göstergesi Var Ütü Taban Malzemesi Kıl Fırça Kazan Malzemesi Özel Paslanmaz çelik Taşıma Tekerleği Var Tekerlekleri sayesinde istenilen yere rahatça taşınabilir. Küçük ebatlarıyla kullanım kolaydır ve az yer kaplar. Birkaç dakikada buhar, kullanıma hazır olur. Böylece elektrikten ve zamandan tasarruf sağlar. Kazandaki manometre, size buhar basıncını gözünüzle kontrol etme avantajı sağlar. Altı farklı emniyet sistemi (kozan ve fırça termostatı, kazan basınç şalteri, kazan ve fırça sigortası ve emniyet ventili) ile maksimum güvenlikle üfüleme yapılır. Gövde üzerindeki ışıklı ikaz sistemleri sayesinde herkes tarafından rahatça kullanılabilir. Özel paslanmaz çelik buhar kazanı, kireç oluşmasına engel olur ve kireçlenmeden meydana gelebilecek sorunları ortadan kaldırır. Kazan hacimleriyle orantılı olarak su takviyesi yapmadan uzun süre ütüleme yapabilirsiniz. Ergonomik tasarlanmış buhar fırçası, hafiftir ve yorulmadan ütüleme yapılmasını sağlar. Sürekli ve güçlü buharı sayesinde elbiseleri, tül ve perdeleri,raflardaki ürünlerin askıdayken ütüler, kol kuvvetine gerek duyulmadan kırışıklıklar anında yok edilir Ütüleme süresi üçte bir oranında kısalır böylece mükemmel ve zevkli bir ütüleme gerçekleşir. Kaşmir türü kaba kumaşların parlamadan ve deforme olmadan ütülenmesini sağlar. Tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere rahatça götürebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Tip Buharlı
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Su Kapasitesi 2-3 L
  • Renk Beyaz
  • Basınç 3-5 Bar
Geri Bildirim Ver