SilikonKalıpSepeti Silikon Tablet Çikolata Kalıbı

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
187,50 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SilikonKalıpSepeti Silikon Tablet Çikolata Kalıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ecmel Ticaret Satıcı Ünvanı: ÖMER FARUK MEMİŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6140599831
    Bu ürün Ecmel Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -silikon çikolata kalbını kullanmadan önce sıcak su ile temiz bir şekilde yıkayınız. - kalıplarla uygulama yaptıktan sonra, doğal yapışmaz özelliğini korumak için kaynayan suya yaklaşık olarak 5 dakika süreyle daldırın. -bu işlem silikonun gözeneklerinin açılmasına ve emilen yağın temizlemesinde etkili olacaktır. -ürün yapışmaz, yumuşak özelliktedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

SilikonKalıpSepeti Sç1616 Silikon Tablet Çikolata Kalıbı

Çikolata yapmayı eğlenceli ve pratik bir hâle getiren silikon kalıplar mutfakta geçirdiğiniz süreyi daha verimli kılmanıza olanak tanır. Mutfak malzemelerinde sıklıkla kullanılan silikon; dayanıklı, pratik ve insan sağlığına olumsuz etkileri bulunmayan bir materyaldir. Silikon Kalıp Sepeti 16 x 7,5 silikon çikolata kalıbı sayesinde arzu ettiğiniz çeşit ve aromalardaki nefis lezzetleri sağlıklı ev ortamında elde edebilirsiniz. Evinizin mutfağında son derece pratik bir şekilde kendi çikolatanızı yapmanıza olanak tanıyan söz konusu çikolata kalıbı, uzun süreli kullanıma uygun bir üründür. Silikon Kalıp sepeti 16 x 7,5 silikon tablet çikolata kalıbını çatlama, kırılma ve çizilme gibi deformasyonlar olmadan güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu çikolata kalıbının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Ekstra yağ kullanımını önleyen yapışmaz yüzey
  • Sağlıklı materyal
  • Kolay kullanım ve temizlik olanağı

Silikon Kalıp Sepeti 16 x 7,5 Çikolata Kalıbının Malzemesi

Silikon Kalıp Sepeti 16 x 7,5 Çikolata Kalıbının Malzemesi

Sağlığa zararı bulunmaması nedeniyle mutfak gereçlerinde sıkça tercih edilen silikonun pek çok avantajı bulunur. Silikon Kalıp Sepeti 16 x 7,5 silikon tablet çikolata kalıbı, içerisine konulan üründe herhangi bir tat ve koku bırakmaz. Son derece pratik bir kullanım olanağı tanıyan esnek yapısı; kırılma, çatlama, çizilme ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan sağlığa zararlı kimyasalları besinlere geçme durumunu önler. Kalıbın yapışmayı önleyen yapısı sayesinde fazladan yağ kullanımına gerek olmadan ürünlerinizi kolayca çıkarabilirsiniz. Fazla kalori alımına sebebiyet vermeyen sağlıklı çikolatalar yapabilir, ürünlerin yapışmadan kolayca kalıptan ayrılmasını sağlayabilirsiniz. Ürün, yüksek ve düşük sıcaklıklara karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede ısıtma ve soğutma işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Silikon Kalıp Sepeti Tablet Çikolata Kalıbının Kullanımı Nasıl?

Silikon Kalıp Sepeti silikon tablet çikolata kalıbını kullanarak pratik bir şekilde sağlıklı ve lezzetli tatlar elde edebilirsiniz. Profesyonel bir şekilde çikolata üretmeyi mümkün kılan bu silikon kalıp sayesinde dilediğiniz çeşit ve aromalarda lezzetli atıştırmalıkları evlerinizin mutfağında yapabilirsiniz. Eritilmiş çikolata veya kakao kullanarak hazırladığınız karışımı Silikon Kalıp Sepeti 16 x 7,5 silikon tablet çikolata kalıbı içerisine dökebilirsiniz. Lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar elde etmek için döktüğünüz çikolata karışımının üzerine meyve ya da kuru yemiş de ekleyebilirsiniz. Ürünü hazırladıktan sonra silikon kalıbı dondurucuda yaklaşık 1-2 saat bekletmeniz yeterli olacaktır. Çikolatanızı kalıptan son derece kolay bir şekilde çıkarabilir, sunuma hazır hâle getirebilirsiniz. Kalıbın yapışmaz özelliğini korumak ve silikon gözeneklerinin açık kalmasını sağlamak için ürünü 5 dakika süreyle sıcak suda bekleterek temizlemeniz tavsiye edilir.

Silikon Kalıp Sepeti 16 x 7,5 Silikon Çikolata Kalıbı Ebatı Nasıl?

Silikon Kalıp Sepeti 16 x 7,5 silikon tablet çikolata kalıbı, hafif ve ergonomik yapısıyla mutfakta geçirdiğiniz süreyi çok daha zahmetsiz bir hâle getirir. Dikdörtgen biçiminde olan bu silikon kalıp, 16 x 7,5 cm ölçüsüne sahiptir. Tek bir kullanımda büyük bir kalıp çikolata elde etmenize olanak tanır. Bu sayede lezzetli çikolatalarınızı sevdiklerinizle paylaşabilir, dilediğiniz lezzetler ile sunumlarınıza renk katabilirsiniz. Silikon Kalıp Sepeti 16 x 7,5 silikon tablet çikolata kalıbı, buzdolabı ve mutfak tezgâhlarında oldukça az bir alan kaplar. Bu silikon kabı bulaşık makinesinde de gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Dilerseniz Silikon Kalıp Sepeti 16 x 7,5 silikon tablet çikolata kalıbı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı kalıba sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.