Silikon Maskeler Türkiye Yaşlı Latex Insan Maskesi

9.500 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Silikon Maskeler Türkiye Yaşlı Latex Insan Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUN WORLD EĞLENCE DÜNYASI Satıcı Ünvanı: SİNAN İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4720157088
    Bu ürün FUN WORLD EĞLENCE DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gerçekçi latex maske profesyonel film kalitesi yumuşak ve değişen yüz ifadesi, güçlü çene, kalın boyun ve gür kaşlar, gerçek görünümlü bir cilt ve gerçek görünüme sahip elastik bir yapıya sahiptir... Bu maskeler kadar gerçekçi bir latex maske yoktur ve en iyi kostüm ödülünü almıştır... hatta bazı filmlerde kullanılmaktadır... Latex maskeler özel ve temizlenebilen bir maskedir... Bu profesyonel el yapımı latex maske ile saniyeler içinde kimliğinizi değiştirebilirsiniz... Film stüdyoları ve cadılar bayramı gibi bir çok yerde kullanılabilmek için üretilmiştir... Çok rahat ve hafif bir maskedir... Renk değiştirmez, koku yapmaz ve maskenin içinde rahat nefes alınabilir... Arkadaşlarınıza, ailenize ve sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz, çünkü sizi asla tanımayacaklardır...
Geri Bildirim Ver

Silikon Maskeler Türkiye Yaşlı Latex İnsan Maskesi

Genellikle eğlenmek için kullanılan latex insan maskeleri balmumundan yapılır. Temizlenebilir içeriğe sahiptir. Uzun zamanlar kullanılsa da koku oluşturmaz, renginde herhangi bir değişikliğe neden olmaz. Sıklıkla cadılar bayramı ve film stüdyolarında kullanılır. Her yaşın sevdiği ve beğendiği şık olan Silikon Maskeler Türkiye yaşlı latex insan maskesi kaliteli bir ürünüdür. Markanın eğlenceli tasarımı olan bu ürün, oldukça büyük beğeni alır. Kişiye özel hazırlanan özelliği vardır. Rahat kullanılabilen yapısı ile birçok farklı kişiye kullanım avantajı sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde herkes istediği şekilde kullanabilir. Yüksek kaliteye ve dayanıklı yapıya sahiptir. Gerçek bir görünüme sahip elastik tasarımı olan model yumuşaktır. Dikkat çeken güçlü yapısı sayesinde bu insan maskesini kaliteli yapısında problem yaşamadan uzun süreler kullanabilirsiniz.

  • Pratik yapı
  • Kaliteli tasarım
  • Gerçek görünüm

Kaliteli Silikon Maskeler Latex Yaşlı İnsan Maskesi

Kaliteli Silikon Maskeler Latex Yaşlı İnsan Maskesi

Yaşlı Latex insan maskesi, estetik görünümü olan bir üründür. Aynı zamanda özel tasarlanabilen içeriğe sahiptir. Şık tasarımlı bu modelin içinde rahat nefes alınabilir. Alanında uzman kişiler ile hazırlanır. Hafif yapısı başınızda ağırlık oluşturmaz. Arkadaşlarınız, aileniz ve diğer pek çok kişiye sürpriz yapabileciğiniz bu ürün sayesinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Uzun zamanlar kullanılsa da balmumu koku ve renkte solma yapmaz. Bu ürün içeriği ve dayanıklı yapısı sayesinde müşterilerden büyük beğeni alır. Kaliteli ve kullanışlı özelliğe sahiptir. Sıcak bir ortamda erimeyen tasarımı vardır. Yüzünüzde iz bırakmayan performansı beğeni toplar. Eğlence ortamı sağlayan latex insan yüz maskesi pratik ve kaliteli niteliktedir. Ten renginiz ile uyumlu olmasından dolayı üzerinizde tamamlayıcı niteliktedir. Pratik, kullanışlı ve ısıya dayanıklı bir insan maskesine ihtiyacınız varsa bu ürüne güvenle göz atabilirsiniz.

Beğenilen Silikon Maskeler Latex Yaşlı İnsan Maskesi Fiyatı

Beğenilen Silikon Maskeler Latex Yaşlı İnsan Maskesi Fiyatı

Ten renginiz ile uyumlu olan bu ürün, kimyasal içermeyen tasarıma sahiptir. Fazla ağır olmayan ürünü istediğiniz zaman yanınızda zahmetsizce taşıyabilirsiniz. Hoş bir eğlence ortamı oluşturan insan maskesi, keyifli zamanlar geçirmenizi sağlar. Şık görünümü sayesinde dikkat çeker. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan maske, büyük beğeni toplar. Kokusuz olması, beğenilen özellikleri arasındadır. Böylelikle koku hassasiyeti olan kişilere dokunma konusunda yardımcı olur. İlk günkü rengi uzun zamanlar kullanılmasına rağmen solmaz. Kaliteli olan bu ürün, herkesin başına uygun tasarlanır. Ürünün dikkat çeken hoş görünümü pek çok kişiye hitap eder. Silikon Maskeler Türkiye yaşlı latex insan maskesi fiyatları ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyat pek çok değişkene bağlı belirlenir. Benzersiz tasarımıyla dikkat çeken ürüne detaylı bir şekilde siz de inceleyebilirsiniz.

Dikkat Çeken Silikon Maskeler Yaşlı İnsan Maskesi Yorumları

Dikkat Çeken Silikon Maskeler Yaşlı İnsan Maskesi Yorumları

Kullanışlı ve şık görünümlü insan maskesi, hemen hemen her yaş grubu için uygun bir üründür. Her eğlenmek istediğinizde rahatlıkla kullanılabilirsiniz. Kaliteli olan bu ürünün kokusu yoktur. Kaliteli ve dayanıklı içeriği ile dikkat çeken bu ürün, aynı zamanda uzun bir süre boyunca aşınma ve bozulma olmadan rahatlıkla kullanım sağlar. Yeni nesil eğlence ürünü, çevre dostu ve kimyasal içermeyen hijyenik bir modeldir. Bundan dolayı herkes kolaylıkla ve güvenle dokunabilir. Balmumunun rengi ürünün görünümünü güzelleştirir. İsterseniz siz de Silikon Maskeler Türkiye yaşlı latex insan maskesi yorumları bölümüne göz atarak ürün hakkında genel bir fikir edinebilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde bu insan maskesi hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu modeli uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek Trendyol aracılığıyla kolaylıkla ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.