Silbak Renault Clio 4 2012-2018 Ön Cam Silecek Silgi Takımı 65cmx35cm

329,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,49 TL

Ürün Bilgileri

Silbak Renault Clio 4 2012-2018 Ön Cam Silecek Silgi Takımı 65cmx35cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAKIM FİLOSU Satıcı Ünvanı: E GLOBAL OTOMOTİV YEDEK PARÇA E-TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0480114229000001 Vergi Kimlik Numarası: 4801142290
    Bu ürün BAKIM FİLOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sürücü Tarafı 65 cm – Yolcu Tarafı 35 cm RENAULT Clio 4 ... 2012 – 2020 Silbak Silecek Fabrikası 1972 yılında İstanbul'da kurulmuş ülkemizin güzide üretim tesislerinden birisidir. Silbak üretmiş olduğu üstün kalitedeki silecek ürünlerini hammaddeden nihai ürün aşamasına kadar %100 yerli üretim bandında yerli teknoloji ile üretmektedir. Uzmanlığını silecek üzerine yoğunlaştırmış ve sürekli AR-GE çalışmaları yaparak “sıfır hata” politikası ile üretim yapmaktadır. Ülkemizde otomobil, kamyon ve otobüs üretimi yapan fabrikalar da dahil olmak üzere iç pazardaki birçok servis ve tedarikçinin öncelikli tercihidir. Yurtdışında ise Avrupa başta olmak üzere 35'in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Orjinal kalite standartlarında üretilmiş olan her bir Silbak sileceğini tercih etmek ülkemizin dışına gidecek her bir kuruşun ülkemizde kalması demektir. İlandaki görsel ürünün birebir aynı fotoğrafıdır, temsili görsel değildir, fotoğraf ekibimiz tarafından çekilmiştir. Ürünü kendi Ürününüz ile görsel olarak karşılaştırabilirsiniz. Araç parça uyumu sorularınız ile alakalı olarak Mağazaya Sorun bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault Clio
  • Araç Markası Renault
Geri Bildirim Ver