SİHİRLİ MOP Istediğin Bezi Tak Kullan Mandallı Mop Teleskopik Saplı 1 Yedek Bez Hediyeli (YER CAM TEMİZLİĞİ)

264,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SİHİRLİ MOP Istediğin Bezi Tak Kullan Mandallı Mop Teleskopik Saplı 1 Yedek Bez Hediyeli (YER CAM TEMİZLİĞİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sihirli Mop Satıcı Ünvanı: FURKAN MEHMET YAZANLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2301756839400001 Vergi Kimlik Numarası: 9430692801
    Bu ürün Sihirli Mop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sihirli Mop Istediğin Bezi Tak Kullan Teleskopik Saplı +1 Yedek Bez Sihirli Mop istediğiniz bez ile kullanabiliyor olmasının yanı sıra sizlere daha rahat temizlik imkanı sağlamaktadır. Sihirli Mop'un mandallı sıkıştırma yapısı sayesinde dilediğiniz bezi takıp rahatlıkla cam, fayans ve duvarlarda harika sonuçlar alabilirsiniz. Ürünün bir avantajı da sapının uzuyor olmasıdır. Normal ölçüsü 85 cm olan bu ürünün tam açık hali 125 cm olmaktadır. Biz temizlik seven hanımlar olarak Sihirli Mop ürününün yanında tanıtım videolarımızda da kullandığımız bez modellerini seçerek alabilmeniz için seçenekler halinde bu ürünün yanına ekledik. İhtiyaca özel olarak seçip kendi bezlerinin yanında cam ve yer silmek üzere bezi burada bulabilirsiniz. Ürün İçeriği: 1 Teleskopik Sap 1 Palet (4 Mandallı) 2 Mikrofiber Bez

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yedek
Geri Bildirim Ver