Signal Nature Elements Hindistan Cevizi Özlü Diş Macunu 75 ml

127,13 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Signal Nature Elements Hindistan Cevizi Özlü Diş Macunu 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madam10 Satıcı Ünvanı: SİNE ITRİYAT PARFÜMERİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA İNŞAAT MİMARLIK MÜHENDİSLİK İTHALAT İHR.VE TİC.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770039903400013 Vergi Kimlik Numarası: 7700399034
    Bu ürün Madam10 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • }Signal Nature Elements Hindistan Cevizi Özlü Diş Macunu 75 ml Kömür Tozlu Beyazlatıcı İçeriğindeki doğal kömür tozu ve çinko minerali ile zenginleştirilmiş formülü dişlerinizi beyazlatırken ağız hijyeninizi sağlamaya yardımcı olur. Klinik olarak kanıtlanmış formülü etkin koruma sağlar. Karbonatlı & Naneli Arındırıcı Karbonat, nane, biberiye ve çinko minerali ile zenginleştirilmiş formülü dişlerinizi temizler, ferah bir nefes sağlar ve ağız hijyeninizi sağlamaya yardımcı olur. Klinik olarak kanıtlanmış formülü etkin koruma sağlar. %94 doğal kaynaklı içerik**Su dahil hesaplanmıştır. Hindistan Cevizi Özlü Beyazlatıcı Hindistan Cevizi özü ve çinko minerali ile zenginleştirilmiş formülü dişlerinizi beyazlatırken ağız hijyeninizi sağlamaya yardımcı olur. Klinik olarak kanıtlanmış formülü etkin koruma sağlar. Karanfil Yağı Özlü Hassas Formüllü İçeriğindeki doğal yağlar ve çinko minerali ile zenginleştirilmiş formülü ağız hijyeninizi sağlamaya yardımcı olur. Karanfil yaprağı yağı ve ardıç yağları ile hassasiyete karşı rahatlama sağlamaya yardımcı olur. Klinik olarak kanıtlanmış formülü etkin koruma sağlar. Signal Complete 8 Doğal İçerikler serisi, doğadan aldığı ilhamla ailenizin ağız sağlığı için geliştirildi. Hindistan Cevizi özü ve Çinko minerali ile zenginleştirilmiş formülü dişlerinizi beyazlatırken ağız hijyeninizi sağlamaya yardımcı olur. Klinik olarak kanıtlanmış formülü etkin koruma sağlar. Dişlerinizin doğal beyazlığını* geri getirmeye yardımcı olur. Doğadan ilham alan, etkin koruma! 8 Etki: 1-Anti Çürük 2-Diş Eti Bakımı 3-Anti Plak Etkisi 4-Diş Minesi Bakımı 5-Doğal Beyazlık* 6-Ferah Nefes 7-Anti Tartar 8-Ağız Hijyeni *Diş yüzeyindeki lekeleri uzaklaştırarak dişinizin doğal beyazlığına dönmesine yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver