5
Bilgisayar Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Sıfırbir Yayınları 5. Sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
450 TL'ye 33 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL

Ürün Bilgileri

Sıfırbir Yayınları 5. Sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UĞURLU KİTAP Satıcı Ünvanı: BİRLEŞİK DAĞITIM KİTAP KIRT GIDA TEKİNŞ TİC LTD ŞTİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178040951900015 Vergi Kimlik Numarası: 1780409519
    Bu ürün UĞURLU KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıfırbir Yayınları Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım 5.sınıf

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sıfırbir Yayınları 5. Sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım

Sıfırbir Yayınları 5. sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım kitabı; pek çok 5. sınıf öğrencisinin kaliteli bir eğitim alması adına ihtiyaç duyduğu eserlerdendir. Bu kitap sayesinde eğitime takviye sağlanıp ekstra bilgilere sahip olunabilir. 5. sınıflar için özel olarak hazırlanmış bir müfredata sahiptir. Her konu özenle anlatılır. Ardından örnek sorular ile bilgiler desteklenir. Böylece bilgi kalıcı bir hale getirilir. Bu sayede öğrencilerin başarılı olmasına yardımcı olunur. Sıfırbir Yayınları 5. sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım kullananlar, son derece fazla bilgiye sahip olur. Aynı zamanda bilişim teknolojileri alanında başarıyı yakalar. Siz de bilişim teknolojileri ve yazılım alanına ilgi duyuyorsanız bu kitap ile temel seviyeden en üst seviyeye kadar her türlü bilgiye sahip olabilirsiniz. Uygulamalı içerikler ile bilginizi nasıl kullanabileceğinizi görebilirsiniz.

  • Özel müfredat
  • Kaliteli içerik
  • Örnek sorular

Sıfırbir Yayınları Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Fiyatı

Sıfırbir Yayınları Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Fiyatı

Sıfırbir Yayınları 5. sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım fiyatı da oldukça caziptir. Ürün, farklı bütçelere uyum sağlaması adına son derece cazip fiyatlarla satışa sunulur. Bu sayede herkesin kitaba ulaşım sağlaması amaçlanır. Kitabın içerisinde her ünitede ayrı konular anlatılır. Ünite sonunda yer alan sorular ile konular pekiştirilir. Böylece kitabı alanların konuları kalıcı bir şekilde öğrenmesi ve uygulayabilmesi mümkün hale getirilir. Siz de bilişim teknolojileri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve profesyonel olarak yazılım öğrenmek istiyorsanız ürüne yönelebilirsiniz. Sıfırbir Yayınları 5. sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım yorumları ile kitabı kullananların fikirlerini öğrenebilirsiniz. Böylece kitabı satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz. Ardından da ürün için satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde kısa süre içerisinde kitaba erişim sağlayıp öğrenim sürecinizi başlatabilirsiniz.

Sıfırbir Yayınları Bilişim Teknolojileri Yazılım Yorumları

Sıfırbir Yayınları Bilişim Teknolojileri Yazılım Yorumları

Sıfırbir Yayınları Teknoloji ve Yazılım kitabı pek çok açıdan avantaja sahiptir. Bu kitabı tercih edenler, bilişim teknolojileri ve yazılım alanında oldukça detaylı bilgiye sahip olur. Özel olarak hazırlanmış bir müfredatının bulunması nedeniyle konu hakkında en küçük bilgiler dahi öğrencilere öğretilir. Kitap, kullananların aktif olarak bilgi edinebilmesi adına her detay düşünülerek tasarlanır. Bu nedenle yalnızca bir avantajdan söz etmek mümkün değildir. Gerek fiyat bakımından gerekse de içerik açısından kitabın verimli bir kaynak olduğundan söz edilir. Siz de bu alanda kendinizi geliştirmek, bilgilerinizi aktif olarak kullanabilmek ve bilgilerinizin kalıcı olmasını sağlamak istiyorsanız tercihinizi bu seçenekten yana yapabilirsiniz. Kitap içerisinde yer alan tüm üniteleri detaylı bir şekilde incelemeniz ve konular üzerinde çalışmanız durumunda bilginize bilgi katabilirsiniz. Bu sayede faydalı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Sıfırbir Yayınları Bilişim Teknolojileri ve Yazılım İçerik

Sıfırbir Yayınları Bilişim Teknolojileri ve Yazılım İçerik

Sıfırbir Yayınları tarafından 5. Sınıf müfredatına uygun bir şekilde hazırlanan bilişim teknolojileri ve yazılım kitabı içerisinde yazılıma dair birbirinden farklı konular yer alır. Bilginin toplanmasından işlenmesine, depolanmasına ve paylaşılmasına dair her türlü konu; kitap içerisinde mevcuttur. Bu sayede pratik bir deneyim söz konusu olur. Ayrıca öğrencilerin kolay ve pratik şekilde konu hakkında bilgiye sahip olabilmesi adına son derece kapsamlı bir içeriğin bulunduğundan söz edilebilir. Hem işitsel hem de görsel araçların kullanılabiliyor olması, kitabın daha verimli bir hal almasını sağlar. Kitap içerisinde yer alan görseller, yaş grubuna özel olarak seçilir. Bu sayede görsel öğrenme kabiliyeti üzerinde de durulur. Siz de Trendyol üzerinden Sıfırbir Yayınları 5. Sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım satın alabilirsiniz. Size sunulan fırsatlardan faydalanıp son derece keyifli bir süreç geçirebilirsiniz.