Siemens Vsc3a210 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

3.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.888 TL

Ürün Bilgileri

Siemens Vsc3a210 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANS TEKNOLOJİ LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: ANS TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070105069000001 Vergi Kimlik Numarası: 0701050690
    Bu ürün ANS TEKNOLOJİ LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vsc3a210 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Siemens VSC3A210 Toz Torbalı Elektrikli SüpürgeGüçlü performans ve kompakt tasarımYenilikçi highPower Motor teknolojisi sayesinde olağanüstü güç tasarrufu ve derinlemesine temizlik performansıSert zeminler üzerinde en iyi temizleme performansı**Kompakt tasarım sayesinde rahat kullanım ve kolay saklamaUzun kablo ve 10 m kullanımı alanı yarı çapı sayesinde rahat kullanımYıkanabilir hijyenik filtre ile B sınıfı hava filtreleme

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
Geri Bildirim Ver

Siemens Vsc3a210 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge

Herkes evinin temiz ve bakımlı görünmesini ister. Bu görünümü temizlik ürünleri ile sağlamak çok kolaydır. Viledalar, toz bezleri ve en önemlisi elektrikli süpürgeler sayesinde işinizi en kısa zamanda bitirebilirsiniz. Evin olmazsa olmazı elektrik süpürgeleri temizlik esnasında size çok yardımcı olur. Siemens Vsc3a210 elektrikli süpürge son derece kullanışlı ve pratik bir üründür. Yüksek çekim gücüne sahip Siemens Vsc3a210 toz torbalı bir elektrik süpürgesidir. Kompakt tasarıma sahip bu ürün hem pratikliği hem de şık görüntüsü ile kullanıcıların beğenisini kazanır.

  • Güç: 500-1500 watt
  • Ses seviyesi: 71-80 dBa
  • Garanti: 2 yıl resmî distribütör garantisi

Siemens Vsc3a210 Elektrikli Süpürge Özellikleri Nelerdir?

Siemens Vsc3a210 Elektrikli Süpürge Özellikleri Nelerdir?

Siemens Vsc3a210 elektrikli süpürge ile evinizin yerlerini kolayca temizleyebilirsiniz. Yüksek performansa sahip bir üründür. HighPower motor teknolojisi sayesinde cihaz maksimum güç tasarrufu eşliğinde derinlemesine temizlik yapar. Bu ürün, 500-1500 watt gücü ile yüksek emiş performansı sunar. Siemens Vsc3a210 elektrikli süpürgesi 265 x 295 x 410 mm boyutundadır. Evinizde çok az yer kaplayan bu ürünün 4 litre kapasiteye sahip bir toz torbası vardır. PowerProtect teknolojisi sayesinde daha az toz torbası değiştirirsiniz. Siemens Vsc3a210 toz torbalı elektrikli süpürge sadece 4,5 kilogramdır ve ürünün hareket çapı 10 metredir. Ayrıca ürünün 4 adet tekeri vardır. Böylelikle evi süpürürken çok rahat hareket edebilir ve ürünü kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Elektrik süpürgesinin uzayıp kısalabilen teleskopik borusu vardır. Böylelikle temizlik sırasında ürünün boyunu uzatarak ulaşamadığınız yerleri süpürebilirsiniz.

Siemens Vsc3a210 Süpürge Kablo Uzunluğu Ne Kadardır?

Siemens Vsc3a210 Süpürge Kablo Uzunluğu Ne Kadardır?

Siemens Vsc3a210 elektrikli süpürgesinin otomatik kablo toplama özelliği vardır. Kabloyu işiniz bittiğinde ürün otomatik olarak toplar. Böylece ürün işinizi kolaylaştırmış olur. Siemens Vsc3a210 elektrikli süpürge, uzun kablosu ile size 10 metre kullanım alanı sağlar. Evi bir odadan süpürmeye başladığınızda rahatlıkla diğer kısımlara da geçebilirsiniz. Uzun kablosu sayesinde hareket alanınız son derece geniştir. Elektrik süpürgesinin fişini sürekli takıp çıkarmak zorunda kalmazsınız. Sert ve yumuşak zeminlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünü kablosu ve 4 tekeri sayesinde hareket ettirmek de son derece kolaydır. Ürünün ucundaki süpürme aparatını çıkararak evinizi dip köşe temizleyebilirsiniz. 2 yıl garantisi olan Siemens Vsc3a210 elektrikli süpürge parlak ve canlı kırmızı rengi ile kullanıcılar beğenisini kazanır.

Siemens Vsc3a210 Elektrikli Süpürge Nasıl Kullanılır?

Siemens Vsc3a210 elektrikli süpürgenin kullanımı son derece kolaydır. İlk önce toz torbasını yerleştirmek için cihazın kapağını açın. Geniş kapasiteli ve PowerProtect teknolojisine sahip toz torbasını yerleştirip kapağı tamamen kapattığınızdan emin olun. Aksi takdirde ürünü çalıştırdığınızda kapak açılabilir ve içindeki toz ve kir dışarı dökülebilir. Bu işlemden sonra ürünün borusunu takın. Son olarak borunun ucuna süpürme aparatını yerleştirin. Siemens Vsc3a210 elektrikli süpürgeniz kullanıma hazırdır. Dilediğiniz odadan başlayarak evinizi tertemiz yapabilirsiniz. Ürünün geniş torbası size uzun süre yeter. Ürünün çekim gücü zaman içerisinde azalabilir. Bu, toz torbasının dolduğu anlamına gelir. Ürünü prizden çekip gövdesindeki kapağı açıp torbayı değiştirebilirsiniz. Yeni torbayı yerleştirmeden önce cihazın yıkanabilir hijyenik filtresini temizleyebilirsiniz. Böylece ürününüzün çekim gücü ilk günkü gibi olur. İşiniz bittiği zaman elektrik süpürgesini yatay veya dikey olarak evinizin uygun bir yerine koyabilirsiniz. Ürünü online alışveriş platformu Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla alabilirsiniz. Ürünü almadan önce Siemens Vsc3a210 yorumlarını okuyarak gerçek kişilerin deneyimlerini öğrenmeniz de mümkündür.