Siemens Signia 13 Numara Işitme Cihazı Pili 10 Paket

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Siemens Signia 13 Numara Işitme Cihazı Pili 10 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avis Medikal Satıcı Ünvanı: AVİS MEDİKAL TİCARET VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0105051030700013 Vergi Kimlik Numarası: 1050510307
    Bu ürün Avis Medikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Signia pil paketleri kolaylıkla taşınabilir ve pilleri emniyette tutar.
  • Sadece tek seferde bir adet pilin çıkmasını sağlayan kolay dizayna sahiptir.
  • Emniyet etiketi sayesinde maksimum ürün koruması sağlanır.
  • Güvenlik kilidi ile paket güvenli bir şekilde kapatılır.
  • Türüne göre renk tanımlamaları ile renge göre pil seçimi sunar.
  • Çevre dostudur

Ürün Özellikleri

  • Tip Düğme Pil
Geri Bildirim Ver

Siemens Signia 13 Numara İşitme Cihazı Pili 10 Paket

İşitme sorunu yaşayan bireylerin özel cihazlar kullanması son derece önemlidir. Bu işitme cihazlarının çalıştırılması için müşteriler genellikle birçok ekipmana ihtiyaç duyar. Bu ekipmanlardan biri de cihaz uyumlu pillerdir. Siemens markası tarafından özel olarak imal edilen Signia pil, 13 numara şeklinde satışa sunulur. Yüksek kaliteye sahip olan bu ürünler cihazınızın uzun süre çalışabilmesine imkan tanır. Bununla birlikte ergonomik bir tasarıma sahip olduğundan kolaylıkla depolanabilecek bir özellik gösterir. Paket 10’lu şekilde müşterilerin beğenisine sunulur. Her ürünü korumaya yardımcı olan güvenli kilit sistemi, pil ömrünün korunmasına da yardımcı olur. Ürünlerin dış faktörlere temas etmesini engeller. Siemens Signia 13 numara işitme cihazı pili 10 paket yorumları sayesinde ürün hakkında yapılan görüşlerin tümüne ulaşabilir ve güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.

  • Yüksek kalite
  • Güvenlik kilidi
  • Ergonomik tasarım

Siemens Signia İşitme Cihazı Pili Avantajları

Siemens Signia İşitme Cihazı Pili Avantajları

İşitme cihazları, duyma sorunu yaşayan bireyler arasında sıklıkla kullanılan destek ürünlerinden biridir. Bu cihazlar sadece pil ile çalıştığından kaliteli bir model almak oldukça önemlidir. Müşteriler ekonomik bir avantaj elde edebilmek için çoklu paketleri tercih ederler. Aynı zamanda pillerin birbirinden farklı avantajı da bulunur. Siemens Signia 13 numara işitme cihazı pili 10 paket şeklinde satışa sunulur. Müşterilerin uzun süreli ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olan bu paket son derece kaliteli pillerden oluşur. Yüksek kaliteli malzemelerden imal edilen bu modeller, güçlü bir kullanım avantajı sunar. Aynı zamanda uzun ömürlü olması müşterilerin yıllık ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı olur. Sabit voltaj hacmine sahip olan bu modeller uygun bir performans sunabilmek amacıyla üretilir. Siz de farklı avantajlara sahip olabilmek istiyorsanız Siemens markası tarafından üretilen bu ürünü satın alabilirsiniz.

Ergonomik Tasarımlı Siemens Signia İşitme Cihazı Pili

Ergonomik Tasarımlı Siemens Signia İşitme Cihazı Pili

İşitme cihazlarında kullanılan pillerin ergonomik tasarıma sahip olması müşteriler tarafından oldukça önemli bir özelliktir. Taşınabilir ve ideal ebata sahip olan çeşitler müşteri ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla üretilir. Signia 13 numara işitme cihazı pili ergonomik tasarıma sahiptir. 10’lu paketler şeklinde satışa sunulur. Her paketin içerisinde 6 adet pil bulunur. Bu da 60 kullanıma kadar müşterilere avantaj sağlar. Pil ömrü uzun olduğundan maksimum kullanım süresi sunar. Emniyetli kilit sistemine sahip olan bu paket pillerin düşmesini ve hasar görmesini engeller. Bu sayede yanınızda kolay bir biçimde taşıyabilirsiniz. Siemens Signia 13 numara işitme cihazı pili 10 paket kullananlar ürünün sunduğu avantajlardan bahseder. Özellikle ergonomik tasarımı ve yüksek kalitesinden oldukça memnun kaldıklarını belirtirler. Siz de bu paketi satın alabilir, ergonomik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Siemens Signia 10’lu 13 Numara İşitme Cihazı Pil Fiyatı

Siemens Signia 10’lu 13 Numara İşitme Cihazı Pil Fiyatı

İşitme cihazlarında kullanılan pillerin kaliteli malzemelerden imal edilmesi oldukça önemlidir. Aynı zamanda çevre dostu olması da müşterilerin kriterleri arasında yer alır. Siemens işitme cihazı pili kaliteli malzemelerden üretilerek maksimum güvenli kullanım imkanı sunar. Paslanmaz çelik malzemelerden üretilen bu çeşit, ekstra bir malzeme ile tepkimeye girmez. Bununla birlikte uzun süreli bir kullanım deneyimi yaşatır. Signia pillerinin içerisinde civa bulunmaması müşterilerin çevre dostu kriterini karşılar. Güvenli paketlerle satışa sunulan bu paket, kullanım kolaylığı açısından kilitlidir. İçerisinden pil aldıktan sonra ağzını kapatabilir ve güvenli bir biçimde işitme cihazlarınıza takabilirsiniz. Siemens Signia 13 numara işitme cihazı pili 10 paket fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde bu ürünün fiyatını inceleyebilir ve vakit kaybetmeden kampanyasından faydalanabilirsiniz. Böylelikle kaliteli kullanım elde edebileceğiniz bir modele sahip olabilirsiniz.