1
Diğer Bulaşık Yıkama Ürünleri kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Siemens Kahve Makinesi Temizleyici Tablet 10lu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Siemens Kahve Makinesi Temizleyici Tablet 10lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uman Teknik Satıcı Ünvanı: VEYSEL UMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8910279605
    Bu ürün Uman Teknik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cihazdaki kahve ve yağ artıklarını kolayca ortadan kaldırır. 2,2 gramlık 10 tablet içerir, her biri tek kullanım için yeterlidir. Düzenli kullanım ile birlikte cihazınızın ömrünü ve performansını arttırır. Uygulama yöntemi için cihazınızın kullanım kılavuzundan yararlanabilirsiniz. Almanya'da Üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tableti 10'lu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kahve makinenizi daha uzun ömürlü, yüksek performanslı ve hijyenik kullanmak için temizlik konusunu es geçmemeniz gerekir. Siemens kahve makinesi temizleyici 10'lu tablet, makine kanallarındaki tüm kahve ve yağ artıklarını ortadan kaldırmak için üretilir. Bu ürün, makineye zarar vermeden derinlemesine temizlik sağlar. Özellikle dışarıdan bakıldığında görülmeyen ve temizliği güç olan filtre ve kanallar, bu tabletler sayesinde hijyene kavuşur. Bu temizleyici tablet, makinelerde kullanılan suyun bıraktığı kireci ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda iç aksamın ihtiyaç duyduğu bakımı da sağlar.

  • Kahve Makinesi ve Termoslar için Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tableti
  • 2.2 gr Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tableti
  • Her Temizlik için 1 Tablet Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tableti

Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tabletin Özellikleri

Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tabletin Özellikleri

Siemens markası tarafından üretilen bu makine temizleyici, son derece güvenli ve etkilidir. Bu ürün, kolay kullanım imkânı ile kahve tutkunlarından oldukça ilgi görür. Özellikle uzun kullanım süresinin ardından hem makinenin ömrünü kısaltan hem de kahvelerin lezzetini değiştiren kireç, bu ürünle ortadan kalkar. Bu ürün, makinenin iç aksamına zarar vermeden yalnızca artıkları uzaklaştırır. Aynı zamanda tablet, sağlıklı ve lezzetli kahveler için kanallarda herhangi bir kalıntı bırakmaz. Ürün, 2.2 gram ağırlığında 10 adet tabletten oluşur. Siemens kahve makinesi temizleyici tablet, toplamda 10 kez kullanım için uygundur. Her seferinde bir adet kullanılması yeterli olan tabletler, Almanya’da üretilir. Bu ürün, düzenli kullanımın ardından kahve makinesinin performansını da artırır.

Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tableti Nasıl Kullanılır?

Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tableti Nasıl Kullanılır?

Siemens kahve makinesi temizleyici 10’lu tablet, makinenizin performansını düşüren tüm olumsuzlukları ortadan kaldırır. Ulaşılması güç filtre ve kanallara nüfuz eden tabletler, son derece kolay ve zahmetsiz kullanım özelliğine sahiptir. Küçük tabletler hâlinde hazırlanan bu ürünün, suyun kireç oranına göre ayda bir kez uygulanması önerilir. Suyu çok kireçli olan bölgelerde ise bu bir ayda uygulama miktarı artırılabilir. Ancak yine de her uygulamada tek tablet kullanmaya özen gösterilmelidir. Tablet kullanımı, kendini temizleme fonksiyonu bulunan makineler için oldukça basittir. Sadece su haznesini gerektiği kadar doldurup tableti kahve bölmesine koymanız yeterlidir. Ardından kahve musluğunun altına bir kap koyarak başlatma tuşuna basabilirsiniz. Tablet, tıpkı kahve gibi çözünerek kanallarda yavaş yavaş dolaşır. Sonuç olarak borularda kalan kireç ve kahve artıkları, musluktan tahliye edilir.

Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tableti Her Modele Uyar mı?

Siemens Kahve Makinesi Temizleme Tableti Her Modele Uyar mı?

Siemens, her markanın kahve makineleri için etkili ve güvenli temizleme tabletleri üretir. Efervesan tablet modelinde hazırlanan temizleyiciler, yalnızca Siemens değil her marka için uygundur. Aynı çalışma modeline sahip kahve makineleri, Siemens temizleyici tabletler sayesinde kireç ve kahve artıklarından arınır. Bu ürün, özellikle markanın tam otomatik kahve makinesi esas alınarak üretilir. Siemens kahve makinesi temizleyici 10’lu tablet, her markanın tam ve yarı otomatik modelleri için uygundur. Özellikle çekilmiş toz kahvelere uygun olan makineler, Siemens temizleyici tablet ile kalıntı ve kireçlerinden rahatlıkla kurtulur. Bu ürün, Türk kahvesi ve demlikli kahve makineleri için uygun değildir. Bunun yanı sıra temizleyici tabletlerin galvanize çelik ve emaye ürünlerde de kullanılmaması önerilir. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Siemens kahve makinesi temizleyici 10'lu tablet yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.