Siemens EO6C6HB11O Wok Gözlü Siyah Cam Ankastre Ocak

10.250 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Siemens EO6C6HB11O Wok Gözlü Siyah Cam Ankastre Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeditepe Teknoloji Satıcı Ünvanı: MUHAMMER MURAT TÜRKAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8770185132
    Bu ürün Yeditepe Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siemens EO6C6HB11O Ankastre Ocak 60 cm Siyah Cam için satıcı açıklaması (#589615608) Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Marka Siemens Durum Sıfır Garanti Var, Başlamamış Kutu Var, Açılmamış Garanti Süresi 2 yıl - 3 yıl Renk Siyah Model EO6C6HB11O Ücretsiz Kurulum/Montaj Var SIEMENS TARAFINDAN 2 YIL GARANTİLİDİR.ORJİNAL AMBALAJINDA-KAPALI KUTU-SIFIR CİHAZ. Siemens EO6C6HB11O Ankastre Ocak 60 cm Siyah Cam Yandan kontrollü gazlı ocak Yüksek kalite malzeme ve işçiliğe sahip ocak ızgaraları. Eşsiz güzellikteki siyah kırılmaz cam yüzey tasarımı. Gazlı pişirme sayesinde hassas ısı kontrolü ve tam ısıtma gücü anında kullanıma hazır olur. Ek Ürün Bilgileri 4 ad. gözü gazlı ocak 2 normal, 1 ekonomik, 1 wok ocak gözü Sol ön: Wok ocak gözü 3.3 kW'a kadar (gaz türüne bağlı) Sol arka: Normal ocak gözü 1.7 kW'a kadar (gaz türüne bağlı) Sağ arka: Normal ocak gözü 1.7 kW'a kadar (gaz türüne bağlı) Sağ ön: Ekonomik ocak gözü 1 kW'a kadar (gaz türüne bağlı) Tek elle ateşleme Gaz emniyet sistemi Tekli çelik ocak ızgarası Bağlantı kablosu 1 m Bağlantı kablosu ve fişi beraberinde Fabrika çıkışı doğalgaza ayarlı (20 mbar)

Ürün Özellikleri

  • Ocak Yüzeyi Cam
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver