Siemens EO6C2PB11O Doğalgazlı Ankastre Beyaz Cam Ocak

7.399 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.599 TL7.379 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Siemens EO6C2PB11O Doğalgazlı Ankastre Beyaz Cam Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKNİSAN DAYANIKLI TÜKETİM Satıcı Ünvanı: AKNİSAN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0143110350500001 Vergi Kimlik Numarası: 1431103505
    Bu ürün AKNİSAN DAYANIKLI TÜKETİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siemens EO6C2PB11O Ankastre Ocak Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi Doğalgaz
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Ocak Yüzeyi Cam
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Ocak Göz Sayısı 4 Gözü Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Solo
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Şık ve Kullanışlı Siemens Ankastre Cam Ocak

Siemens eo6c2pb11o doğalgazlı ankastre beyaz cam ocak, eşsiz tasarımı ve modern formuyla oldukça dikkat çekmektedir. Geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından sıklıkla tercih edilen bu ürün modeli yüksek işlevi açıdan birçok farklı detay yansıtmaktadır. Göz kamaştıran performansı ve estetik dış görünüşüyle oldukça özel bir duruş sergilemekte bununla birlikte yüksek kalite sunarak ilgi uyandırmaktır. Siemens eo6c2pb11o doğalgazlı beyaz cam ocak modeli, dört gözlü ocak modeli ortaya koymaktadır. Bu gözlerden 1 tanesi kuvvetli, 2'si normal ve 1 de ekonomik olarak sunulmaktadır. Pek çok farklı işlevle gözler önüne serilen bu model, güçlü mekanizması sayesinde üst düzey bir etki oluşturmaktadır. Gaz türüne bağlı olarak ocaklar üzerindeki kW oranları değişiklik göstermektedir. Siemens doğalgazlı beyaz cam ocak modeli, özel tasarımı etkili performansı açısından üstün bir potansiyel yansıtmaktadır.

  • Yüksek Kalite
  • İşlevsel Özellikler
  • Modern Tasarım

Siemens Doğalgazlı Ankastre Ocak ile Etkili Performans

Siemens Doğalgazlı Ankastre Ocak ile Etkili Performans

Tek elle ateşleme özelliği sunulan bu ocaklarla oldukça kolay ve kullanışlı bir yapı sunulmakta bunun yanı sıra gaz emniyet özelliğiyle güvenli kullanım alanlarına zemin hazırlanmaktadır. Siemens eo6c2pb11o ocak cam ocak modeli, kullanışlı yapısı sayesinde üst düzey dayanıklı materyali sergilemektedir. Üreticileri tarafından büyük bir hassasiyet eşliğinde sunulan ürün modeli, beyaz rengiyle asil bir görünüm ortaya koymakta bununla birlikte solo bir kullanım şekli yansıtılmaktadır. Siemens doğalgazlı beyaz cam ocak modeli, birçok kişiye hizmet oluşturarak üretim aşamasında özel teknik sistemlerle hazırlanmaktadır. Ürünlerin işlevi ve açısından pek çok kişiye olanak tanıyan bu eo6c2pb11o ocaklar, tasarımı ve estetik dizaynı ile birçok mutfağa uyumlu bir yapı sergilemektedir. 4 gözlü bir ocak modeli ile sunulan ankastre ürünü, geniş bir müşteri kitlesine hitap ederek eşsiz potansiyel ortaya koymaktadır.

Siemens Doğalgazlı Ankastre Beyaz Cam Ocak Özellikleri

Siemens Doğalgazlı Ankastre Beyaz Cam Ocak Özellikleri

Siemens tarafından kontrollü bir formda tasarlanan ocaklar, yüksek kalite, işçilik ve tekli ızgara formu yansıtmaktadır. Siemens eo6c2pb11o ankastre ocak doğalgazlı beyaz cam ocak modeli, materyaliyle son zamanlarda oldukça popüler bir konumda yer almakta bununla birlikte birçok kişinin ilgi odağı olmayı başarmaktır. Yüksek form ve üstün tasarımı açısından oldukça dikkat çeken cam ocak modeli, farklı tarzlara sahip pek çok müşteriye hitap eden bir dizayn yansıtmaktadır. Beyaz temper camlı tasarımıyla oldukça kolay bir kullanım sağlayan bu ürün, pratik bir kullanım ortaya koymaktadır. Siemens doğalgazlı beyaz cam ocak, gözler önüne serilen tasarımı açısından pek çok farklı alana uyum oluşturmaktadır. Siemens eo6c2pb11o 60 cm beyaz cam ocak, eşsiz özellikleriyle kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilen bir model olmakta aynı zamanda dikkat çekerek kullanıcı beğenisi oluşturmaktadır.

Siemens Doğalgazlı Ankastre Beyaz Cam Ocak Fiyatı

Siemens Doğalgazlı Ankastre Beyaz Cam Ocak Fiyatı

Silindir düğme modern tasarımıyla üst düzey konforlu bir yapı sunulmaktadır. Siemens doğalgazlı beyaz cam ocak modeli, modern tasarımı sayesinde yüksek etki oluştururken birçok farklı özelliğiyle kullanışlı bir yapı sunmaktadır. Doğalgazlı beyaz Siemens eo6c2pb11o fiyat konusunda iç tasarımında kullanılan materyalleri açısından yüksek oranda dayanıklılık yansıtmaktadır. Genel olarak bir çok kişinin dikkatini çeken bu ocak modeli, ideal boyutu ve ölçüleri ile ayarlanabilir yapı ortaya koymaktadır. Siemens ürünleri, eşsiz potansiyel sayesinde pek çok işlev ile göz kamaştırmakta aynı zamanda piyasanın çok satan ürünleri arasında yer almaktadır. Birbirinden farklı özellikleri ile özel içeriği ve malzemesi açısından ideal bir tasarım sergilemektedir. Üreticileri tarafından gözler önüne serilen Siemens eo6c2pb11o doğalgazlı ankastre beyaz cam ocak yorum, özellik, ürün boyutu, ağırlığı ve ölçüleriyle her tarza uyumlu tasarım sunmaktadır. Siz de Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.