Siemens Bulaşık Makinesi Sepeti Alt Sepeti

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Siemens Bulaşık Makinesi Sepeti Alt Sepeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iyiparca Satıcı Ünvanı: SONER AKİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6667309173800001 Vergi Kimlik Numarası: 0280689805
    Bu ürün iyiparca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bulaşık makinesi sepeti 52 x 52 ölçülerine sahiptir ve orijinal bir parçadır. Tekerlekli yapısı sayesinde kolaylıkla ileri ve geri hareket ettirilebilir.
  • Sepet kolaylıkla temizlenen materyal ile kolaylık ve pratiklik sağlar. Uzun ömürlü kaliteli yapısıyla tasarruf sağlar.
  • Bulaşık makinesi alt sepeti paslanmaz kaliteli materyalden üretilerek kullanıma sunulur. Bu model Siemens bulaşık makineleri ile uyumludur ve merdiven altı ürünlerde yaşanan takılma, eskime ve deforma gibi olumsuzlukları engeller.
  • Siemens bulaşık makinesi alt sepeti bulaşıklarınızın karmaşıklığını önler ve düzenli bir dizilim yapmanızı sağlar.
  • Alt sepette bulunan özel uzun dişler tabak ve tencerelerin düzenli dizilmesini sağlayarak bulaşık makinesinin de temizlik işlevini en doğru ve verimli şekilde yerine getirmesine olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Siemens PCD-1604622412293 Bulaşık Makinesi Alt Sepeti

Bulaşık makinelerinin verimli bir şekilde çalışmasını sağlayan birçok farklı parça mevcuttur. Siemens bulaşık makinesi 52 x 52 cm alt sepeti de bunlardan biridir. Söz konusu ürünün yardımıyla eski, bozuk ya da kırık olan parçayı yenisiyle değiştirebilirsiniz. Böylelikle bulaşık makinenizi ilk günkü gibi kullanmaya devam edebilmeniz mümkün olur. Etkili bir temizlik sağlanması için beyaz eşyanın bu parçası oldukça büyük önem taşır. Alt ya da üst sepeti bulunmayan veya hasarlı olan bir bulaşık makinesi yıkama işlemini verimli bir şekilde gerçekleştiremez. Bu nedenle eskiyen parçayı mutlaka değiştirmek gerekir. Siemens 52 cm x 52 cm bulaşık makinesi alt sepetinin genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Tür: Yedek parça
  • Renk: Gri
  • Ölçü: 52 cm x 52 cm

Siemens 52 x 52 cm Bulaşık Makinesi Alt Sepeti Özellikleri

Siemens 52 x 52 cm Bulaşık Makinesi Alt Sepeti Özellikleri

Siemens bulaşık makinesi alt sepeti oldukça kullanışlı bir üründür. Söz konusu yedek parça bu yönüyle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Bulaşık makinesi alt sepeti tekerlekli yapıda olup kirli mutfak gereçlerini taşıyan bir üründür. Uzun dişlere sahip olan bu yedek parçaya tabak, kâse, tencere, tava ve saklama kabı gibi pek çok farklı ürünü yerleştirebilirsiniz. Böylece bahsi geçen mutfak gereçleri bulaşık makinesinde yıkanabilir hâle gelir. Bulaşık makinesinin su püskürtme aparatları sepetlerin altında yer alır. Böylelikle bu bölmelere yerleştirilen tüm gereçler etkili bir şekilde temizlenebilir. Söz konusu ürün, yalnızca beyaz eşyanın alt kısmında kullanılabilir. Üst bölme için ise daha farklı ölçülerde bir aparat gerekir. Alt sepetin uzun dişlerine dizilen tava ya da tabak gibi eşyalar, yıkama işlemi sırasında sabit kalır.

Siemens 52 x 52 cm Bulaşık Makinesi Alt Sepeti Kaliteli midir?

Siemens 52 cm x 52 cm bulaşık makinesi alt sepeti, son derece kaliteli bir üründür. Bu yedek parça birinci sınıf materyallerden imal edilmiştir. Böylelikle ürün uzun süre kullanılabilir yapıdadır. Gri renge sahip Siemens 52 cm x 52 cm bulaşık makinesi alt sepet, beyaz eşyanız ile görsel açıdan da uyum içerisinde olur. Dolayısıyla ürün, makinenizin kendi parçasından farklı gibi gözükmez. Bu sepetin çok sayıda tekerleği mevcuttur. Bu sayede ürünü çıkarırken ya da yerleştirirken herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Aynı anda birden fazla tencere ya da tava yerleştirebileceğiniz sepette ağırlık meydana gelebilir. Fakat tekerlekler sayesinde sepetin yükü artsa dahi kolayca hareket ettirmeniz mümkündür.

Siemens Bulaşık Makinesi Alt Sepeti Hangi Modeller İçindir?

Siemens 52 cm x 52 cm bulaşık makinesi alt sepeti, birçok farklı model ile uyumludur. Ayrıca söz konusu ürün birden fazla markanın beyaz eşyasıyla da entegre olarak çalışabilir niteliktedir. Bu bağlamda dikkat edilmesi gereken husus ise ölçülerdir. 52 cm x 52 cm ebatlarındaki bu alt sepet, belirtilen boyutlara uygun olan bulaşık makinelerinde kullanılabilir. Yedek parçanın sorunsuz bir şekilde takılabildiği beyaz eşya markaları arasında Bosch, Profilo ve Siemens yer alır. Bahsi geçen markaların bulaşık makinelerine sahipseniz bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Siemens bulaşık makinesi 52 x 52 cm alt sepeti yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu yedek parçayı Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.