2
Sigorta kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Siemens 5sl6125-6ya 1 Fazlı 25 Amper B Tipi Çabuk Karakterli 6ka Otomatik Sigorta

72,54 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
90,42 TL79,20 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Siemens 5sl6125-6ya 1 Fazlı 25 Amper B Tipi Çabuk Karakterli 6ka Otomatik Sigorta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SiemensTR Satıcı Ünvanı: EMFANORM ELEKTRONİK PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333079548300016 Vergi Kimlik Numarası: 3330795483
    Bu ürün SiemensTR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 FAZLI 25 AMPER B TİPİ OTOMAT
Geri Bildirim Ver

Siemens 5sl6125-6ya 1 Fazlı 25 Amper B Tipi Otomatik Sigorta

Siemens 5sl6125-6ya 1 fazlı 25 amper B tipi çabuk karakterli 6ka otomatik sigorta modeli, olumsuz koşullara karşı koruma sağlayan bir üründür. Otomatik sigorta modeli, termik ve manyetik aşırı akımların etkilerine karşı koruma sağlayan bir cihazdır. Elektrik tesisatları içinde ana görevi koruma elemanı olmaktır. Otomatik sigorta seçeneği, devrede aşırı akım oluşursa oldukça hızlı bir şekilde elektriği kesmekle yükümlüdür. Aşırı akıma sebep olan sebepler absorbe edildiğinde de üzerinde bulunan mandal aracılığıyla yeniden devreye girebilir. Siemens 25 amper sigorta seçeneği, böylesine işlevsel özelliklere sahiptir. 25 amper gücüyle yüksek devreleri dahi kontrol edebilir. B tipi oluşuyla ev ortamında rahatlıkla kullanılabilir. B tipi olması sayesinde konutlarda kullanılabilen otomatik sigorta modeli, evinizin konforunda güven içinde kalabilmenize yardımcı olur. 25 amper gücüyle etkin bir performans gösterir.

  • 25 amper
  • B tipi
  • 1 fazlı

Ayrıcalıklarıyla Siemens 25 Amper B Tipi Sigorta

Siemens 5sl6125-6ya 1 Fazlı 25 Amper B Tipi Çabuk Karakterli 6ka Otomatik Sigorta kampanya ürününün sahip olduğu işlevsel özellikler etkin bir koruma sağlar. Çoğunlukla evlerde elektrikli ısıtıcılar ve akkor flamanlı ev aydınlatması gibi anahtarlama sırasında aniden aşırı akımın meydana gelmediği durumlarda priz devrelerinin ve aydınlatma araçlarının korunması adına kullanılır. Diğer sınıfların yanı sıra konut ve iş yeri gibi binalarda kullanılan bir otomatik sigorta modelidir. Siemens 5sl6125-6ya 1 fazlı 25 amper B tipi çabuk karakterli 6ka otomatik sigorta indirim ürünü sahip olduğu opsiyonel özelliklerin yanı sıra kullanıcı beklentilerini karşılar nitelikte olmasıyla da dikkat çeker. Nitelikli özelliklerine ek çalışma prensibiyle de beğeni toplar. İki farklı açma çeşidiyle yüksek performans sunar. 1 fazlı olma özelliğiyle de etkin bir çalışma prensibine sahiptir.

Siemens 25 Amper B Tipi Sigorta Özellikleri

Siemens 5sl6125-6ya 1 fazlı 25 amper B tipi çabuk karakterli 6ka otomatik sigorta özellikleri oldukça işlevsel bir ürün olduğuna işaret eder. İki farklı açma çeşidiyle çalışır. Bu açma tipleri aracılığıyla gerilimde ve yüksek akımda kontağı devre dışı bırakır. Bu da akımdan etkilenmeyi ve bununla birlikte gelecek olumsuz durumları engeller. Koruma özelliği içeren yapısı sayesinde tehlikeli durumların oluşmasını da önler. Günümüzde akım durumlarında görülebilen fazlalık adına üretilen elektrik cihazlarından biri olan ürün, insanların güvenliğini sağlayarak olası tehlikelerin önüne geçer. Dayanıklı ve kaliteli materyallerden yapılan elektrik sigortası seçeneği, üstün koruma vadeder. Güçlü yapısı sayesinde devre akımı gibi aşırı durumlar için ekstra koruma sağlar. Portatif yapısıyla kolayca taşınabilir ve kolayca ilgili olduğu yere takılabilir. Bünyesindeki çeşitli teknik özellikler, dışarıdan gelen tehlikeli etkenlerden korur.

Siemens 25 Amper B Tipi Sigorta Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Siemens 5sl6125-6ya 1 fazlı 25 amper B tipi çabuk karakterli 6ka otomatik sigorta yorum ve görüşleri üzerine bir inceleme yaparak diğer kullanıcıların söz konusu ürün hakkında yaptığı geri bildirimleri görebilirsiniz. Böylece ürünün faydaları hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir ve gönül rahatlığıyla alışverişi tamamlayabilirsiniz. 1 fazlı, 25 ampere sahip, B tipi (çabuk karakterli), 6ka otomatik sigorta modelinin içerdiği sayısız fayda hakkında bilgi sahibi olabilmek için kullanıcı görüşleri ideal bir anahtardır. Bünyesinde bulunan profesyonel kadrosu ile hazırlanan model, üzerindeki akım değeri ile sunulur. Sahip olduğu güçlü devre ile aşırı akım hallerinde içindeki yükü koruyarak üstün bir koruma vadeder. Siemens 5sl6125-6ya 1 fazlı 25 amper B tipi çabuk karakterli 6ka otomatik sigorta satın al yaparak konutunuzu koruma altına alabilirsiniz.Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.