Siemens 20 Amper B Tipi 6ka 5sl6120-6ya Monofaze Otomat Sigorta

77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
95,18 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Siemens 20 Amper B Tipi 6ka 5sl6120-6ya Monofaze Otomat Sigorta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Simtes Elektrik Satıcı Ünvanı: SİMTES ELEKTRİK MALZEMELERİ TİC.VE SAN. ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770004076500017 Vergi Kimlik Numarası: 7700040765
    Bu ürün Simtes Elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20 Amper B Tipi 6ka 5sl6120-6ya Monofaze Otomat Sigorta
Geri Bildirim Ver

Siemens 20 Amper B Tipi 6ka 5sl6120-6ya Monofaze Otomat Sigorta

Siemens 20 amper B tipi 6KA 5SL6120-6YA monofaze Otomat Sigorta ürün seçeneği, yüksek güvenlik sağlamasıyla kullanıcılar tarafından tercih edilen bir modeldir. Dışarıdan gelen faktörlere yönelik koruma sağlayan model, elektrik devresi üstünde oldukça yüksek bir koruma sağlar. Profesyonel parçalar kullanılarak tasarlanan model, akım değeri ile sunulur. Ürünün sahip olduğu güçlü yapı sayesinde devre akımı aşım gibi hallerde devre açılımı sağlanır ve bu da içerideki yükün korunmasını sağlar. Siemens 20 amper sigorta modeli, B tipi olması ile rezistif yüklerin ağırlıklı olarak görüldüğü ev ve iş yerlerinde kullanılır. Aynı şekilde priz, ısıtıcı, aydınlatma ve PLC devrelerinde de sıklıkla kullanılabilir. Bu alanlarda kullanıldığında, elektrik tesisatında kısa devre ya da aşırı akım oluşumunu tespit ederek mevcut akımı keser ve bu binalarda yüksek güvenlik sağlar.

  • 20 amper
  • B sınıfı
  • Yüksek güvenlik

Ayrıcalıklarıyla Siemens 20 Amper B Tipi Otomat Sigorta

Siemens 20 amper B tipi 6ka 5sl6120-6ya monofaze otomat sigorta kampanya ürününün sahip olduğu işlevsel özellikler oldukça güvenli bir ortam sağlar. Elektrik tesisatının bulunduğu pek çok yerde kullanılabilen otomatik sigorta modeli, tesisatı ve buna bağlı elektrik cihazlarını kısa devrelere ve yüksek akımlara karşı koruyan bir üründür. Bu devre elemanı, elektrik tesisatında oluşan tehlikeli durumların önüne geçer. Siemens B tipi sigorta kullanımı ile negatif durumların önüne anında geçebilirsiniz. Elektrik devrelerinde istenmeyen durumlar oluştuğunda başarılı bir şekilde absorbe eder. Ürünün kullanılmaması gibi bir durumda ev ve iş yerlerinde elektrik devrelerinde oluşan olumsuz durumlarda çok daha önlenemez durumlar oluşabilir. Yangın gibi istenmeyen durumları önleyebilmek adına Siemens 20 amper B tipi otomatik sigortayı tercih edebilirsiniz. İçerdiği işlevsel sistem sayesinde yüksek performans göstererek çalışır.

Siemens 20 Amper B Tipi 6ka 5sl6120-6ya Özellikleri

Siemens 20 amper B tipi 6ka 5sl6120-6ya monofaze otomat sigorta özellikleri söz konusu ürünün otomatik sigorta arayışında olanlar için ne denli faydalı olduğunu gösterir. Diğer anlamda minyatür devre kesici ya da MCB olarak ifade edilebilecek otomatik sigorta modeli, elektrik tesisatı içerisinde oluşabilecek bir hata durumunda devreden çıkar. Sonrasında da elektrik akımını keserek önlem alır. Bu otomatik sigortanın yeniden devreye alınabilmesi için manuel olarak destek gerekebilir. Tüm bunların yaşanmaması için Siemens 20 amper B tipi 6ka 5sl6120-6ya monofaze otomat sigorta indirim ürün seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Şayet söz konusu durumda herhangi bir önlem alınmazsa bağlı bulunan elektronik cihazlar ve prizler bozulabilir. Ya da bunun daha tehlikelisi olacak şekilde yangın gibi olaylar yaşanabilir. Otomatik sigorta seçeneği ise var olan durumu tespit ederek önlem alır.

Siemens 20 Amper B Tipi 6ka 5sl6120-6ya Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Siemens 20 amper B tipi 6ka 5sl6120-6ya monofaze otomat sigorta yorum ve görüşleri üzerine inceleme yaparak söz konusu ürün modelinin ne derece faydalı olabileceğini bir de kullanıcılardan dinleyebilirsiniz. B tipi olmasıyla bilhassa rezistif yüklerin ağırlıklı şekilde bulunduğu ev ve çalışma yerlerinde kullanılır. Priz, aydınlatma, ısıtıcı ve PLC devreleri gibi noktalarda otomatik sigorta arayışınız bulunuyorsa söz konusu otomatik sigortayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 20 amper B tipi olan ürünün faydalı teknik özellikleri de beğeni toplar. Günümüzde akım durumlarında meydana gelen aşırılık için B sınıfı olarak uygun bir otomatik sigorta modelidir. Siemens 20 amper B Tipi 6ka 5sl6120-6ya monofaze otomat sigorta satın al işlemi gerçekleştirerek kaliteli ve dayanıklı malzemeye sahip bu ürüne sahip olabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.