Siberian Wellness Hydrophilic Cleansing Oil / Hidrofilik Temizleme Yağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
7.000 TL'ye 600 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.4
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Siberian Wellness Hydrophilic Cleansing Oil / Hidrofilik Temizleme Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karmina Satıcı Ünvanı: ERTUNÇ PARLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220027442
    Bu ürün Karmina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Skt: 11/2024

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Ek Özellik Vegan
  • İçerik E Vitamini
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Siberian Wellness Siberian Experalta Platinum Hydrophilic Cleansıng Oil

Siberian Wellness Experalta Platinum hydrophilic cleansing oil, suda çözünebilen bir temizleme yağıdır. Cilt bakım rutininizin temizleme adımı için uygundur. Hem tek hem de çift fazlı cilt temizliği için tercih edilebilir. Ürünün makyaj temizleme yağı olarak kullanılması da mümkündür. Bu yağ, suya dayanıklı makyajı bile kolayca çıkarır. Bu sayede cildinizi tahriş etmeden temizlemeniz mümkün olur. Ürün, sadece makyaj kalıntılarını değil; güneş kremi, hava kirliliği ve terleme gibi sebeplerle tıkanan gözenekleri de derinlemesine temizler. Temizleme sırasında cildinize bakım yapan ürün, pH ve nem dengesini korur. Bitki yağlarından elde edilir. Parfüm ve boya içermez.

  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Doğal içerikli, organik bir üründür.
  • Hayvanlar üzerinde test edilmez.

Siberian Wellness Experalta Cleansing Oil’in Özellikleri Nelerdir?

Siberian Wellness Experalta Cleansing Oil’in Özellikleri Nelerdir?

Siberian Wellness Experalta Platinum hydrophilic cleansing oil, 200 ml hacminde bir ambalajla satışa sunulur. Uzun süreli kullanıma uygun, ekonomik bir üründür. Likit formda bulunan ürünün yapısı, ısı değişiminden etkilenmez. Siberian Wellness cleansing oil, temiz içeriklidir. Doğal yağlar ve su ile formüle edilen, organik bir üründür. Aynı zamanda ürünün kokusuz olması da alerjik bünyeler için avantaj sağlar. Siberian Wellness hydrophilic oil cleanser, tıkalı gözenekleri derinlemesine temizler. Temizleme işleminin ardından yağlı bir his bırakmaz. Arındırmanın yanı sıra nemlendirme etkisi sunan ürün, ince kırışıkların azalmasına da yardımcı olur. Cildi canlandırır ve yeniler. Tüm bunları yaparken cildinizin hidrolipid derecesini ve pH dengesini korur. Experalta Platinum temizleme yağının üretimi sırasında hayvanlar üzerinde deney yapılmaz. Dolayısıyla bu ürünü gönül rahatlığıyla satın almanız mümkündür.

Siberian Wellness Hydrophilic Cleansing Oil’i Kimler Kullanabilir?

Siberian Wellness Hydrophilic Cleansing Oil’i Kimler Kullanabilir?

Siberian Wellness hydrophilic cleansing oil, etkili temizleme yağı arayan herkesin kullanabileceği bir üründür. Her gün makyaj yapanlar, ağır ten ürünleri kullananlar, güneş kremini temizlemek isteyenler ve cilt bakımına özen gösterenlerin bu yağı tercih etmesi mümkündür. Siberian Wellness hidrofilik temizleme yağı, farklı cilt bakım rutinlerine adapte edilebilir. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Gözeneklerin tıkanmaya meyilli olduğu yağlı ciltlerin sağlığına kavuşmasına yardımcı olur. İçeriğindeki E vitamini sayesinde kuru ciltleri germeden, nazikçe temizler. Parfüm, boya, sülfat, paraben, ftalat, mineral yağlar ve ağır sürfaktanlar içermediği için hassas ciltli bireyler tarafından dahi rahatlıkla kullanılabilir. Rosa ve egzama gibi deri hastalıklarına sahip kişiler de bu ürünü kullanabilir. Ancak söz konusu bireylerin kullanım sürecinden önce uzman bir doktora başvurması önerilir.

Siberian Wellness Platinum Hydrophilic Cleansing Oil Kullanımı

Siberian Wellness Platinum Hydrophilic Cleansing Oil Nasıl Kullanılır?

Siberian Wellness Experalta Platinum hydrophilic cleansing oil, pompalı bir ambalaja sahiptir. Kullanım kolaylığı sağlayan pompa yardımıyla doğru miktarda ürünü hijyenik koşullarda avucunuza alabilirsiniz. Ürünü avucunuza aldıktan sonra ıslatmanıza gerek yoktur. Zira Siberian Wellness temizleme yağı, köpüren bir ürün değildir. Hiçbir işlemden geçirmeniz gerekmeyen bu ürün, doğrudan kullanıma uygundur. En iyi sonuç için ürünü hafif nemli cilde uygulamanız önerilir. Göz çevresi dâhil tüm yüzünüze 5 dakika boyunca masaj yaparak uygulayacağınız temizleme yağını, ılık suyla durulamanız gerekir. Durulama aşamasında bol su kullanmanız tavsiye edilir. Bu temizleme yağı, kapatıcı türevi makyaj malzemelerinin kalıntılarını temizlemek amacıyla göz çevresine uygun üretilmiştir. Ancak ürünün doğrudan göz ile temasından kaçınmanız gerekir. Temas hâlinde bol su ile gözleri yıkamanız yeterlidir. Siberian Wellness Experalta Platinum hydrophilic cleansing oil yorum sayfasını ziyaret ederek ürün hakkındaki gerçek kullanıcı görüşlerine ulaşabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol’dan satın alarak cilt bakım rutininizde derinlemesine temizlik hissine kavuşabilirsiniz.