Shiseido Zen EDP 50 ml Kadın Parfümü 768614102014

3.950 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Shiseido Zen EDP 50 ml Kadın Parfümü 768614102014

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shiseido Satıcı Ünvanı: BEAUTE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160132123100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601321231
    Bu ürün Shiseido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KULLANIM ŞEKLİ:
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
  • Shiseido Zen Eau de Parfum duyu ve duygu üzerine kurulu
  • Zen, geleneğin ve modernliğin harmanlanlanmasından doğan cazibeden esinlenerek tasarlanmış
  • Amber ve ağaç notalarıyla sarmalanmış çiçeksi ferah bir kokuyla benliğinizdeki gerçeklere uzanarak, modern kadının özünü yansıtıyor
  • Zen modern kadının özünü, iç dünyasındaki gerçeklerin çizimiyle oluşturuyor

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Shiseido Zen EDP 50 ml Kadın Parfümü

Shiseido EDP 50 ml duygu dolu, enerji dolu ve yaşam gücü dolu notalarla bezenmiş, auranızı yükselten cezbedici bir parfümdür. Ağaç ve amber notalarıyla sarmalanmış çiçeksi zarif ve ince notalar içerir. Seçilen notalar son derece ferah, parlak ve feminendir. Üst notalarda greyfurt, ananas, bergamot, şeftali ve mavi gül aromalarını alabilirsiniz. Orta notalarda frezya ve gardenya çiçekleri, kırmızı elma, sümbül, menekşe, nilüfer çiçeği, vadi zambağı ve Çin gülü kokularını hissedebilirsiniz. Alt notalarda ise tefarik bitkisi, beyaz misk, sandal ağacı, amber, deniz notası, tütsü notalarının enerjisini yansıtır. Shiseido Zen EDP 50 ml Kadın Parfümü sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

 
  • Özel koku formülü ile doğal hissetmenize yardımcı
  • Shiseido Parfümü teniniz ile kolayca bütünleşerek gün boyu kalıcılık
  • Masumiyeti çağrıştıran formülü yaz ve ilkbahar günlerinde kullanım için ideal

Shiseido EDP 50 ml Kadın Parfümü Özellikleri

Shiseido EDP 50 ml Kadın Parfümü Özellikleri

Shiseido, taze meyveler ve çiçeklerin narin aromaları ile oldukça hoş duygular uyandıran bir rayiha sunar. Bahar tazeliğini müjdeleyen kokuların harmanlandığı aroma, doğal ve hafif bir esinti sağlar. Modern yaşamın romantik aurasını kendine çeken Shiseido Parfüm ile zerafetinizi yansıtabilirsiniz. Elit notalarıyla dikkat çeken bu parfüm, kadın parfümleri içinde romantik yumuşak ve duygusal etkiler yaratan aromalarıyla öne çıkmaktadır. Shiseido Zen EDP 50 ml Kadın Parfümü yorumları özellikle ilkbahar ve yaz mevsimlerinde canlı ve hafif bir parfüm tercih edenlerin imza parfümü haline geldiğini kanıtlar niteliktedir.

 

Shiseido EDP 50 ml Kadın Parfümü Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Shiseido EDP 50 ml Kadın Parfümü Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Shiseido Parfümü içerdiği tüm notalar bir araya geldiğinde beklenmedik bir şekilde enerji vererek mutlak dengeyi yakalar. Shiseido Kadın Parfüm geleneksellik ile modernitenin harmanıyla doğan çekicilikten ilham alınarak özenle tasarlanmıştır. Teninize tam uyum sağlayan misk, meyve, çiçek ve amber notaları ile enerjinize enerji katar. Sandal, paçuli, frezya ve gardenya aromaları ile beslenen özel formülü sayesinde sıcak ve ferah duygulara ulaşmanızı sağlar. Çeşitli dermatolojik testlerden geçen Shiseido Zen Kadın Parfüm tüm cilt tipleri için uygundur. Özel tasarım sprey başlığı ile kıyafetlerinize ve teninizin istediğiniz noktalarına kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz.

 

Shiseido EDP 50 ml Kadın Parfümü Kullanım Alanları

Shiseido EDP 50 ml Kadın Parfümü Kullanım Alanları

Shiseido Parfümü kalıcı koku sağlar. İster özel günlerde ister günlük olarak kullanımlara uygundur. Parfümün sıkıldığı bölgenin kuru ve temiz olması, parfümünüzdeki kokuların verimli bir şekilde yayılması için oldukça elzemdir. Parfümünüzün daha kalıcı olması için temiz kıyafetlerinizin üzerine ve nabız noktalarına uygulamanız önerilir. Bilek içleri, boyun, omuz hizası ve kulak arkası gibi vücut bölgelerine sıkılan parfüm, vücut ısınız ile basitçe bütünleşerek kalıcı olur ve etrafınızda daha kuvvetli hissedilmesini sağlar. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.