Shiseido Zen Edp 100 ml Kadın Parfümü 768614102021

5.450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Shiseido Zen Edp 100 ml Kadın Parfümü 768614102021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shiseido Satıcı Ünvanı: BEAUTE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160132123100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601321231
    Bu ürün Shiseido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KULLANIM ŞEKLİ:
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
  • Shiseido Zen Eau de Parfum duyu ve duygu üzerine kurulu
  • Zen, geleneğin ve modernliğin harmanlanlanmasından doğan cazibeden esinlenerek tasarlanmış
  • Amber ve ağaç notalarıyla sarmalanmış çiçeksi ferah bir kokuyla benliğinizdeki gerçeklere uzanarak, modern kadının özünü yansıtıyor
  • Zen modern kadının özünü, iç dünyasındaki gerçeklerin çizimiyle oluşturuyor

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Shiseido Kadın Parfümü Ürünleri Trendyol'da!

Shiseido; kozmetik ve saç bakımı alanında faaliyet gösteren köklü bir firmadır. Markanın beğeni toplayan ürünler arasında parfümler de büyük bir yere sahiptir. Shiseido Zen EDP 100 ml kadın parfümü ikonik bir kokuya sahiptir. İlk versiyonu 1990'lı yıllarda üretilen parfüm büyük beğeni toplamıştır. Parfümün bu kadar çok sevilmesi nedeniyle günümüzde kullanılan 2. bir versiyonu daha üretilmiştir. Shiseido Zen EDP 100 ml parfüm zengin aromasıyla güçlü kadınların tercihidir. Tüm cilt tiplerine uygun olan koku, oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Parfüm günlük kullanıma uygundur.

  • Miktar: 100 ml
  • Tip: EDP
  • Esans: Sofistike

Shiseido Edp 100 ml Zen Kadın Parfümünün İçeriği Nedir?

Shiseido Edp 100 ml Zen Kadın Parfümünün İçeriği Nedir?

Shiseido Zen EDP 100 ml kadın parfümü geniş bir içerik listesine sahiptir. Parfüm temelde üst, orta ve alt olmak üzere üç tip notadan oluşur. Parfüm ilk sıkıldığında hissedilen üst notalarda baskın kokular meyveler oluşur. Greyfurt, bergamot,şeftali ve ananas gibi alışılmışın dışında kokular bu parfümde yer alıyor. Kokunun orta notalarında ise çiçek kokuları hâkimdir. Frezya, gardenya, menekşe, sümbül, vadi zambağı, Çin gülü ve nilüfer çiçeği gibi hafif esanslar ile ilk notalarda göze çarpan meyve kokuları dengelenir. Shiseido Zen EDP 100 ml parfümün alt notaları ise paçuli, sandal ağacı, beyaz misk, amber ve tütsü gibi çeşitli kokular yer alır. Dip notalarda odunsu kokular çok daha baskındır. Bu notalar parfüme çok daha sıcak ve kadınsı bir hava katar.

Shiseido Edp 100 ml Zen Kadın Parfümünün Kokusu Kalıcı mıdır?

Shiseido Edp 100 ml Zen Kadın Parfümünün Kokusu Kalıcı mıdır?

Shiseido Zen EDP 100 ml kadın parfümü son derece kalıcıdır. Kokusunu gün boyunca koruyabilir. Ürünü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. EDP formundaki parfüm temiz tene veya kıyafete uygulanabilir. Dilerseniz parfümü; kulak arkası, el bileklerinin iç kısımları ve diz kapakları gibi alanlara az miktarda sıkarak eşit şekilde dağılmasını sağlayabilirsiniz. Zen felsefesi ile örtüşen böyle dengeli bir uygulama, kokunun tüm gün dayanmasına da yardımcı olur. Parfümün kalıcılığını arttırmak için gün içinde tazeleme işlemi de yapabilirsiniz. Şık ve kolay taşınabilen ambalajı sayesinde parfümü gün içerisinde yanımızda taşıyabilir, belli aralıklarla temizleyebilirsiniz. Dilerseniz Shiseido Zen EDP 100 ml kadın parfümü yorumlarını inceleyebilir ürünün kalıcılığıyla ilgili değerlendirmelere de göz atabilirsiniz.

Shiseido Edp 100 ml Zen Kadın Parfümü Kaliteli midir?

Shiseido Zen EDP 100 ml kadın parfümü oldukça kaliteli bir içeriğe sahiptir. Ürünün yoğun esansı sayesinde kokusu oldukça kalıcıdır. Parfümün üretiminde Zen felsefesinden esinlenilmiştir. İçindeki çiçeksi, meyvemsi ve odunsu kokuların tamamı bir denge ve uyum içerisindedir. Bu özellik parfümün sıkıldıktan sonra zamanla çok tatlı veya çok ağır olmasının engeller. Shiseido Zen EDP 100 ml parfüm ferah ve baştan çıkarıcı kokusuyla rahatlatıcı bir etkiye de sahiptir. Bu parfümün dengeli içeriği ve zengin kokusu girdiğiniz ortamlarda fark edilmenizi de kolaylaştırır. Ürünün kaliteli içeriğinin bir diğer özelliği de sağlık için herhangi bir zararı bulunmamasıdır. Dermatolojik testlerden geçirilmiş olan parfüm cilt üzerinde kullanılmaya uygundur. Ürüne kalite kazandıran bir diğer unsur ise şık ambalajıdır. Parfümün geometrik formlu şişesi oldukça şık görünür. Aynı zamanda parfümün güvenle muhafaza edilmesini de sağlar. Eğer siz de bu ikonik kokuyu kullanarak girdiğiniz ortamlarda adınızdan söz ettirmek istiyorsanız Shiseido Zen 100 ml EDP parfümü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.