Shiseido Güneş Losyonu - Expert Sun Protector Lotion SPF 50 768614156734

1.320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Shiseido Güneş Losyonu - Expert Sun Protector Lotion SPF 50 768614156734

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildinizin UV ışınlarına karşı yüksek korumaya ihitiyacı olduğunda yaz ve kış aylarında kullanıma uygundur
  • Günlük cilt bakım ritüelinizin son adımı olarak veya nemlendirici yerine kullanınız
Geri Bildirim Ver

Shiseido Güneş Losyonu - Expert Sun Protector Lotion SPF 50

Cilt tüm insan vücudunun en büyük organıdır. Tüm vücudu kaplayan bu organı da tıpkı diğer organlar gibi özenle korumak gerekir. Cilt için yapılabilecek en iyi yatırım ve koruma düzenli güneş kremi kullanımıdır. Shiseido güneş losyonu - expert sun protector lotion SPF 50 içeren formülüyle güneşin zararlı ışınlarının etkisini minimuma indirir. Yüksek koruma sağlayan ürün losyon kıvamındadır. Suya dayanıklı yapısıyla tatil dönemlerinde de çantanızdaki yerini almayı hak eder. SPF 50 içermesi sayesinde gün içerisindeki tazeleme sıklığınızı yarıya indirebilirsiniz. Uzun süreli koruma sağlayan ürünü şehir hayatı ya da deniz kenarı için tercih edebilirsiniz. Ürünü yüzünüz ve vücudunuz için rahatlıkla kullanabilir, gün içinde ihtiyaç duyduğunuz anlarda kolayca tazeleyebilirsiniz.

  • Suya dayanıklı losyon kıvam
  • 50 SPF + UVA koruması
  • Yüz ve vücut kullanımına uygun

Özel Formüllü Shiseido SPF 50 Losyon

Özel Formüllü Shiseido SPF 50 Losyon

Diğer cilt bakım ürünlerini desteklemek, yaşlanma etkilerini ve leke görünümünü azaltmak için güneş kremi en önemli adımdır. Shiseido güneş losyonu cilt bakım rutininizin bir parçalarında haline gelir. Cilt bakımında son dönemde iyice popülerleşen kimyasal peelinglerin kullanımı sonrası muhakkak güneş kremi kullanımı tavsiye edilir. Yüzün bu tarz agresif işlemler sonrası güneş hassasiyetine karşı korunması önemlidir. Retinol, AHA, BHA, C vitamini gibi içerikler sonraki günlerde hassasiyet yaratır. Bu ürünlerin kullanımı sonrası güneşten koruyucu bir ürün kullanmamak cildi iyice lekelendirebilir, sivilce ve benzeri sorunlara yol açabilir. Shiseido güneş kremi ile sağlam bir rutin oluşturarak cilt bariyerinizi her anlamda koruyabilirsiniz. Yüksek SPF değeri ve UVA + ışınlarına karşı koruma özelliğiyle ürün yaz ve kış mevsimlerinde konforlu bir kullanım sunar. Özel formülü sayesinde tazeleme esnasında topaklanma sorunu yaşatmaz.

Shiseido Güneş Losyonu - Expert Sun Protector Kullananlar

Shiseido Güneş Losyonu - Expert Sun Protector Kullananlar

Güneşin zararlı ışınları cilt üzerinde pek çok olumsuz etkiye sebep olur. Genç ciltli kişiler için akne, siyah nokta, komedon gibi sorunlar bu zararlı ışınlar sebebiyle daha kalıcı hale gelebilir. Yağlı ciltte ise fazla sebum üretimiyle ortaya çıkan beyaz noktalar güneş sebebiyle oksitlenerek zamanla siyah noktaya dönüşür. Shiseido güneş losyonu - expert sun protector lotion SPF 50 kullananlar tüm bu sorunların önüne kolayca geçer. Yoğun nemlendirici içeriğiyle ürün sabah rutininizde nemlendirici yerine de geçer. Beyazlık bırakmayan formülü ve yapısı konforlu bir kullanım sunar. Renksiz olan losyon makyaj altına iyi bir oluşturarak nemli yapısıyla ürünlerin kolay bir şekilde oturmasını sağlar. 150 ml paketiyle uzun süre kullanım imkanı verir. Kullanım öncesi iyice çalkalanması tavsiye edilen ürün, şık şişe tasarımıyla da dikkat çeker.

Shiseido Güneş Losyonu - Expert Sun Protector SPF 50 Fiyatı

Shiseido Güneş Losyonu - Expert Sun Protector SPF 50 Fiyatı

Shiseido güneş losyonu - expert sun protector lotion SPF 50 fiyatı ürün özellikleri göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Klinik testlerden geçerek sizlerin beğenisine sunulan ürün formülü, içeriği ve yapısıyla beğeni toplar. Suya ve sıcaklığa dayanıklı olan losyon deniz ve havuz tatilleri için konforlu bir seçenektir. Sunduğu 50+ UVA koruması, 150 ml boyutundaki kutusuyla yüz, boyun ve vücut için kullanıma uygundur. Ürünü rutininize ekleyerek güneşin zararlı etkilerinden korunabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve aklınıza takılan noktaları aydınlatmak için yorumlar kısmına göz atabilirsiniz. Shiseido güneş losyonu - expert sun protector lotion SPF 50 yorumları ürünü kullanan kişilerin olumlu değerlendirmeleriyle doludur. Kendi cilt tonunuza ve tipinize uygun kişilerin yorumları sayesinde ürünün size uyup uymayacağına kolayca karar verebilirsiniz. Su ve sıcaklığa dayanıklı yapısıyla öne çıkan bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.