Shiseido Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Gece Kremi - VPN Overnight Firming Treatment 50 ml 768614149415

6.900 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Shiseido Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Gece Kremi - VPN Overnight Firming Treatment 50 ml 768614149415

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shiseido Satıcı Ünvanı: BEAUTE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160132123100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601321231
    Bu ürün Shiseido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KULLANIM ŞEKLI:
  • Gece cilt bakım rutininizin son adımı olarak kullanınız
  • ÜRÜN ÖZELLIKLERI:
  • Sıkı bir cilt görünümü ve gelecekte daha toparlanmış bir cilt için proaktif cilt bakımı: yalnızca 1 haftada daha sıkı bir cilt görünümü sağlayan yeni Kurenai-TruLift kompleks -TruStructiv teknolojisi ile cildin potansiyelini arttıran yeni ReNeura++™ teknolojisi içerir
  • Yoğun, lüks yapıdaki krem elastikiyet kaybı,kırışıklıklar ve lekeler gibi yaşlanma belirtilerini onarmaya ve önlemeye yardımcı olur
  • Alıç özü ve Shiseido’nun özel Aqua-in-pool içeriği ile geliştirilmiş, zengin ve koruyucu dokusu ile fark yaratan yoğun yapıdaki krem nemlendirici
  • Uyku öncesi uygulanarak, cildin gündüz gördüğü hasarları onarıyor ve yoğun bir lifting etkisi sağlıyor
  • Tüm cilt tiplerine uygun olarak hazırlanan formülü, cildi sakinleştiriyor ve kuru, cansız görünümü ortadan kaldırıyor

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

VPN Overnight Firming Treatment ile Gece Bakımı

Sıkı bir cilde sahip olmak için bir çok ürün veya teknik kullanılmaktadır. Geleceğe dair daha iyi onarılmış cildin oluşmasında etkili olması için cildi sıkılaştıran kremler arasında yer alan Shiseido gece kremi kullanabilirsiniz. Bu kremin kullanımının günün son saatlerine yakın yapılmasında fayda vardır. Çünkü uyku öncesinde uygulamanız doğrultusunda cildinizin gün içerisinde hasara uğramış alanlarını temizleyip onarmak ile görevlidir. Hemen hemen bu bakımı cildinizin uygunluğuna göre haftada bir kez yapmanız geleceğe dair proaktif bir cilde sahip olmanızda önemli bir rol oynar. Shiseido Vital Perfection Night Cream, cildinizin parlak ve bakımlı görünmesi açısından potansiyelini arttırmasını sağlayan bir üründür. Shiseido cildi sıkılaştıran ve toparlayan gece kremi içerisinde bulunan maddeler ciltde esnekliği, kırışıklıkları ve lekeleri giderici özelliğine sahiptir. Hatta yaşlılık karşıtı, onarıcı özelliğe sahiptir denilebilir.

  • Yaşlılık Karşıtı Işıltılı, Aydınlık Ciltler
  • Tüm Ciltler ile Uyumlu ve Erken Etkili, Hasarları Çözümleyici Özellikte
  • Peeling Özelliğine Sahip Arındırıcı Nitelikte

Haftalık Kullanıma Uygun Shiseido Kremi

Haftalık Kullanıma Uygun Shiseido Kremi

Cildinize uyguladığınız cildi sıkılaştıran ve toparlayan gece kremi; cildinize rahatlık sağlayarak kuru, çatlak ve bakımsız görünümden uzak tutar. Ayrıca nemlendirici etkisi ile cildinizi sakinleştirip canlı görünmesini sağlar. Yanı sıra Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment 50 ml, zengin ve cildinizi koruyucu özelliğe sahiptir. Bu da gösteriyor ki Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment 50 ml nemlendirici özelliğine sahip olması ile tüm cilt yapısına uygun olarak zengin içeriğe sahiptir. Gece cilt bakımı rutininiz olarak kullanacağınız böylesi kaliteli ürünleri cildinizde herhangi bir hasar bırakmadan daha özgüvenli olarak gününüzü hatta günlerinizi daha rahat geçirebilirsiniz. Ayrıca uykuya daha rahat dalmanızı sağlayacak olan Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment, farklı özellikleri ile de karşınıza çıkabilir. Bunlar cildi temizleme, makyaj bazı etkisi, göz çevresi için vs. olarak düşünülebilir.

Shiseido'nun Cildinize Sağladığı Faydaları ve Onarım Gücü

Shiseido'nun Cildinize Sağladığı Faydaları ve Onarım Gücü

Gece kullanacağınız Shiseido Overnight Firming Treatment, cildinizi hem sıklaştıracak hem de cildinizin toparlanmasında yardımcı rol oynayacak olan bu krem haftalık olarak bir kez kullanım açısından uygundur. Vital Perfection serisi içerisinde yer alan bir üründür. Kullanacağınız bu ürün, aydınlık bir cilde sahip olmak adına her zaman için önemli bir adım olmuştur. Bu konuda Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment kullananlar ve tecrübe edinen kişilerin ifadeleri ile uygulamış olduğunuz kremin cildinizdeki etkisini karşılaştırdığınızda farkı fark edeceksiniz. Ayrıca cildi sıkılaştıran ve toparlayan gece kremi - VPN Overnight Firming Treatment 50 ml yorumları okumanız ile tecrübe etmeniz size ışık tutacaktır. Gece kreminin daha başka bir özelliği ise yüz hatlarınızın daha genç görünmesine yardımcı olması olacaktır. Uyku esnasında cildinizin onarımını rahat yapması ise diğer bir özelliğidir.

Cilt Yapınızla Uyumlu Gece Kremi ve Destekleyici Etkileri

Cilt Yapınızla Uyumlu Gece Kremi ve Destekleyici Etkileri

Açılan gözeneklerinizi sıklaştırmak, cildinizde parlaklık sağlamak, cildinizin toparlanmasına yardımcı olmak için kullanacağınız cildi sıkılaştıran ve toparlayan gece kremi - VPN overnight firming treatment 50 ml, cildinizde zengin bir enerji deposuna çevirerek aydınlık görünmesine yardımcı olacaktır. Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment Soin Nuit Intensif Fermete de aynı özelliğe sahip olup etkisini göstermektedir. Ayrıca cildi sıkılaştıran kremler kullanmanın yanı sıra destekleyici birkaç durumu da göz önüne alarak cildinizi desteklemiş olursunuz. Bunlar için yararlı besinlerden faydalanmak, susuz kalmamak, limon ve salatalık gibi ürünlerin tüketimini sağlamak gibi destekleyici takviyelerde bulunabilirsiniz. Bir yandan da cildinize masaj yapmanız kan akışını hızlandıracak için etkisini görebilirsiniz. Ayrıca araştırmalar, doğal ürünlerin etkisine de değinmektedir. Böylece cildiniz bebeksi havasına tekrar kavuşacak ve size kendinizi daha rahat hissettiniz görünüme kavuşturacaktır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek siz de anında kullanmaya başlayabilirsiniz.