BAUER Furia Surf 8000 Olta Makinesi

2.850 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.875 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.035,28 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.060 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BAUER Furia Surf 8000 Olta Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oltadünyası Satıcı Ünvanı: YUSUF YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1563200128800017 Vergi Kimlik Numarası: 9890100664
    Bu ürün oltadünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bauer Furia Surf 8000 Surf Olta Makinesi BAUER® FURIA SURF 8000 OLTA MAKİNESİ Yenilenen ve güçlenen Bauer® Surf Serisinin yeni üyesi: FURIA SURF 8000 6+1 paslanmaz çelik rulmanlar, gövde ve mekanik parçalar ile daha uzaklara olta atmak isteyen balıkçılar için ideal bir seçim. Parlak gümüş rengi ve çentiksiz, parlak mavi zeminli misina yatağı ve tuzlu suya dayanıklı yapısı ile size çok daha uzun süreli balık tutma keyfi sağlayacaktır. 6+1 Paslanmaz Çelik Bilya Paslanmaz Çelik Ana Gövde ve Parçalar Tuzlu Suya Dayanıklı Parçalar 8000'lik Shallow Casting Çentiksiz Makara Kafası Gümüş Renkli Kalın Atma Teli CNC Kesim Tutma Kolu Plastik Tutma Kolu Topuzu Teknik Detaylar... 4.6:1 Dişli devir hızı
  • 6+1 Paslanmaz çelik bilye
  • Bilgisayar balanslı rotor
  • Tek yön kavrama bilyesi
  • Aluminyum alaşım Shallow Casting makara
  • Kalın tip misina kefalet teli
  • Katlanır CNC metal kol
  • Yumuşak kauçuk kulp
  • 18kg maksimum drag
  • 0.30mm/180m misina sarım kapasitesi
  • 103cm bir tur misina sarımı
Geri Bildirim Ver

BAUER FURIA8000 Furia Surf 8000 Olta Makinesi

Bauer Furia surf 8000 olta makinesi, balık avcılığında kullanılan dayanıklı bir üründür. Söz konusu olta makinesi tutuğunuz balığın size kolayca yaklaşmasına olanak sağlar. Bunun yanı sıra söz konusu makine yapısı gereği oltanızın kancalarını olabildiğince uzağa ulaştırmanıza yardım eder. Bauer Furia tuzlu suya dayanıklı surf 8000 olta makinesi, tatlı su avcılığında da rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca ürünü; yat, tekne ve küçük sandallarda dâhi kullanmanız mümkündür. Özellikle derin sularda avlanacaksanız, ürün performansı ile sizleri memnun eder. Olta makinesinin iç ve dış aksamı son derece sağlamdır. Uzun yıllar ilk günkü performansını koruyacak bu ürün, bereketli balık avcılığının temel ekipmanlarından biridir.

  • Drag: 18 kg
  • Devir: 4.6:1 Dişli Devir Hızı
  • 1 Tur Misina Sarımı: 103 cm

Bauer Furia Surf 8000 Olta Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Bauer Furia Surf 8000 Olta Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Bauer Furia surf 8000 olta makinesi, adından da anlaşılacağı üzere kancalarınızı olabildiğince uzak noktalara ulaştırmayı hedefler. Söz konusu ürün de surf balık avcılığı için geliştirilir. Bu olta makinesi sayesinde yemlerinizi daha uzak noktalara ulaştırabilmeniz mümkündür. Özellikle balıkların yemlendiği derin dalgaların kırılma noktalarında avlanmak istiyorsanız, bu surf olta makinesini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Üründe paslanmaz çelik rulman kullanılır. Ayrıca makinenin kokulunu her bir çevirmenizde ürünün üzerinde bulunan makara 4.6 tur döner. Bu da makinenin 4.6:1 devirli olduğunu gösterir. Bauer Furia surf 8000 olta makinesi maksimum 18 kg drag kapasitesine sahiptir. Yani makineyi kullanarak son derece ağır olan balıkları bile rahatlıkla yanınıza çekebilirsiniz.

Bauer Furia Surf 8000 Olta Makinesi Kullanışlı mıdır?

Bauer Furia 6+1 paslanmaz çelik rulman surf 8000 olta makinesini kullanışlı kılan pek çok detay vardır. Ürünün hafif oluşu onu kolay kullanılabilir hâle getirir. Ayrıca sağlam yapısı ve dizaynı sayesinde kancalarınızı uzak mesafelere kadar atabilmenize olanak sağlar. Olta makinesinin işlevselliğini sağlayan bir diğer ayrıntı ise tuzlu suda kullanılmasıdır. Bu da deniz balıkçılığında söz konusu makineden yararlanılabileceği anlamına gelir. Dileyenler, özellikle sazan avı için tatlı sularda da bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Bauer Furia surf 8000 olta makinesi, kalın ve gümüş renkli atma teline sahiptir. Bu tel avlanma sırasında daha sağlam, uzun mesafeli ve güvenli atışlar yapmanıza olanak sağlar. Ürün bir turda 103 cm misina sarımı gerçekleştirir. Yani makine, yeni atışa geçmeniz için olabildiğince hızlı hareket eder.

Bauer Furia Surf 8000 Olta Makinesi Dayanıklı mıdır?

Bauer Furia tuzlu suya dayanıklı surf 8000 olta makinesi, uzun ömürlüdür. Üründe kullanılan çelik rulmanlar, oltanızın paslanmasına engel olur. Böylece akıcı ve sorunsuz bir şekilde ürünü yıllarca kullanmanız mümkündür. Suya ve pasa dayanıklılığın yanı sıra, bu olta makinesinin hafif oluşu da onu dayanıklı kılar. Ürün sadece 565 gram ağırlığındadır. Tek elle rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu ağırlık, ürünün düşme gibi problemlerle karşılaşmasını engeller. Ürünün sarma kolu yumuşak kauçuk malzemeden imal edilir. Bu malzeme, elinizin konforunu temin ederken kolun dış etkenlerden korunmasını sağlar. Konforlu olta makinesi neredeyse tüm balık avcılarından tam not almayı başarır. Özellikle Bauer Furia surf 8000 olta makinesi yorumlarında tüketicilerin geri dönüşlerini görebilmeniz mümkündür. Siz de bilhassa dalgaların kırılma noktalarında avlanacaksanız, bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Bauer Furia surf 8000 olta makinesi fiyatı ve performansıyla yüzünüzü güldürür.