Shiffa Home Kayısılı Fitoform Çayı 40 Süzen Poşet

99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  99 TL
%5 indirim
2 x  94,05 TL
188,10 TL
%7 indirim
3 x  92,07 TL
276,21 TL
%9 indirim
4 x  90,09 TL
360,36 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kurumsal Fatura
120 TL98,90 TL
Kurumsal Fatura
129 TL101 TL
150 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Shiffa Home Kayısılı Fitoform Çayı 40 Süzen Poşet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FarmaCom Satıcı Ünvanı: FİTOMAR DOĞAL ÜRÜNLER GIDA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388064699000014 Vergi Kimlik Numarası: 3880646990
    Bu ürün FarmaCom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aksu Vital Shiffa Home Kayısılı Form Çayı 40'lı Paket Carnitine aslında aminoasit olmamasına rağmen yapısının benzemesi nedeniyle aminoasitlerle beraber anılır. Uzun zincirli yağ asitlerinin hücrelerin enerji santralleri diyebileceğimiz mitokondrilere götürülüp, yakılmasını ve enerjiye dönüştürülmesini sağlar. Anavatanı Orta Asya, Batı Çin ve İran-Kafkasya olan kayısı, gerek ülkemizde gerekse dünyada, başta Akdeniz ülkeleri olmak üzere birçok ülkede ekonomik olarak yetiştiriciliği yapılan önemli bir meyve türüdür. Dünyanın en önemli kayısı üretim merkezlerinden birisi de Anadolu’dur. İçeriği: Foeniculum vulgare ( Rezene meyvesi ), Cassia acutifolia (Sinameki yaprağı ), Rubus idaeus (Ahududu yaprağı ), Betula sp.( Huş ağacı yaprağı ), Urtica sp.( Isırgan yaprağı ), Rhamnus frangula ( Barut Ağacı Kabuğu ), Kayısı / Şeftali / Portakal aroması, Juniperus communis ( Ardıç meyvesi ), Achillea millefolium (Civanperçemi ), Sambucus nigra (Mürver meyvesi), Granül kayısı suyu Ambalaj: 2 g x 40 süzen poşet 60g Ürün Kullanımı: Sabah akşam ,yada spor öncesi gün içinde iki kez alınabilir. Muhafazası: Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Oda sıcaklığında (15-23°C) ambalajında yada , ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde tutunuz. Kargodan kaynaklanan hasarlı ve garanti bandı açılmış ürünleri teslim almayınız .
Geri Bildirim Ver

Shiffa Home Kayısılı Fitoform Çayı 40 Süzen Poşet

Pek çok yiyeceğin yanında tüketilebilen Shiffa Home kayısılı fitoform çayı 40 süzen poşet karışık bitki aromasına sahiptir. Doğal çiçeklerden oluşan içecek güzel bir koku yayar. Aynı zamanda sağlıklı bir şekilde zayıflama sağlaması ile tercih edenlerin beğenisini toplar. 40 adet süzen poşet tasarımının olması uzun bir süre ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlar. Bitkilerden oluşan formülü, vücuttaki aminoasitler için oldukça faydalıdır. Uzak Doğu ülkelerine ait olan lezzet, dünyanın dört bir yanındaki kişilerin damağına lezzet katar. Küçük ve pratik paket tasarımı ile istediğiniz yere kolay bir şekilde taşıma avantajı sunar. Kokusuyla içilen mekanda kendini belli eder. Sağlıklı ve hafif yapıya sahip çayı gece yatmadan önce içmek için tercih edebilirsiniz.

  • Karışık bitki aroma
  • 40 adet süzen poşet tasarım
  • Küçük ve kullanışlı paket

Shiffa Home Kayısılı Çay 40 Süzen Poşet Detayları

Shiffa Home Kayısılı Çay 40 Süzen Poşet Detayları

Kokusu ile bulunan ortamı şenlendiren Shiffa Home kayısılı fitoform çayı, 40 adet süzen poşet tasarımı olan bir sıcak içecektir. İçeriğinde sağlığa zararlı maddeler bulunmaz. Aynı zamanda sağlığı destekleyen özelliği ile tercih edenlerin beğenisini alır. Uzak Doğu ülkelerinde hazırlanan tadı pek çok birey için vazgeçilmez hale gelir. 40 paket içeriğiyle uzun süre tüketim imkanı sunar. Bedeni rahatlatan yapısıyla öne çıkan gıda, ideal boyutu ile pek çok alana kolaylıkla sığdırılabilir. Eşsiz kokusu olan sıcak içecek, özellikle sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlerin favorisidir. Bu sayede fitoform çay doğal yapısı ve kayısılı tadı ile dikkat çeker. Pratik kullanımı ve tadının lezzeti ile herkes için kullanıma uygundur. Kokusu ve tadıyla dikkat çeker. Siz de sağlıklı bir şekilde zayıflamak isterseniz markanın bu içeceğine göz atabilirsiniz.

Shiffa Home Kayısılı Çay 40 Süzen Poşet Fiyatı

Shiffa Home Kayısılı Çay 40 Süzen Poşet Fiyatı

Hafif tasarımı ve lezzetli tadıyla beğeni toplayan süzen poşet tasarımlı model, kimyasal ve katkı maddesi içermez. Pratik kullanıma sahip olmasıyla tüketiciye rahat bir kullanım imkanı sunar. Günde 2 öğün içilmesi ile rahat bir şekilde istenen kiloya ulaşmaya yardımcı olabilir. Fazla büyük ve ağır olmayan paket ambalajı ile uzun bir süre rahatlıkla kullanılabilir. Shiffa Home kayısılı fitoform çayı 40 süzen poşet kullananlar ürünün tadı, lezzeti ve kalitesinden bahseder. Gıda, yatay bir kutu paket tasarımına sahip olması ile mutfaklarınızın dar alanlarında kolaylıkla muhafaza etmenize yardımcı olur. Kuru ve serin bir yerde muhafaza edilmesi önerilir. Ayrıca Shiffa Home kayısılı fitoform çayı 40 süzen poşet fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de öğünlerinize lezzet katan çayı evinizde kullanabilirsiniz.

Shiffa Home Kayısılı Çay 40 Süzen Poşet Yorumları

Shiffa Home Kayısılı Çay 40 Süzen Poşet Yorumları

Shiffa Home markası ile piyasaya sunulan süzen poşet tasarımlı çay, kayısılı tada sahiptir. Misafirlerinizle birlikte günlük yaşamınızda kolaylıkla tüketebileceğiniz sıcak bir içecektir. 40 adet süzen poşet çay uzun süre tüketim avantajı sunar. Sağlıklı bitkilerden oluşan yapısı müşterilerin beğenisini toplar. Pratik olması ve hayatınızı kolaylaştıran tasarımı ile tercih edenler tarafından tam puan alır. Bu sayede Shiffa Home kayısılı fitoform çayı 40 süzen poşet satın almak isterseniz bu bilgiler sizin için oldukça önemlidir. Ayrıca bu bilgilerin yanında isterseniz de Shiffa Home kayısılı fitoform çayı 40 süzen poşet yorumları kısmına göz atarak gıda hakkında gerçek müşterilerin deneyimlerini de öğrenebilirsiniz. Böylece hangi amaçla ve nasıl kullanmanız gerektiği gibi pek çok konu hakkında detaylı bilgi sahibi olursunuz. Lezzetli tadıyla öne çıkan ürünü Trendyol’dan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.