Shiffa Home Argan Yağı 30ml

49,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Shiffa Home Argan Yağı 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAREN DOĞAL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: SELİM DURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3150091346
    Bu ürün YAREN DOĞAL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Shiffa Home Doğal ve Katkısız Argan Yağı 30 Ml Argan Fas’ın güneybatısında yetişen Ericaceae familyasından endemik bir türdür. Kozmetik ve mutfakta kullanılabilen oldukça değerli bir ağaçtır. 8-10 m boyunda, dikenli gövdesi, küçük yapraklı olan argan ağacı, 150-200 yıl yaşıyor. Olgunlaşan meyvelerden geleneksel usullerle yağı alınır. Son yıllarda oldukça popüler olan bu bitkinin yağı çok kıymetlidir ve içerisinde trigliseritler, yağ asitleri (oleik asit, linoleik asit, stearik asit ve palmitik asit), triterpen alkoller, steroller, metil sterol, E vitamini ve fenolik bileşikler bulunmaktadır. Son yapılan araştırmalarda argan yağının içeriğindeki yüksek miktardaki polifenol bileşikler ve kollajen yıkımı bulunduğu tespit edilmiştir. Saç ve cilt bakımında etkindir. Özellikle kuru ciltlerin bakımında günlük olarak kullanılması önerilmektedir. Shiffa Home Argan Yağı Kullanım Önerisi: Haricen masaj yapmak suretiyle saç ve cilt bakımında kullanılabilir. Cildi beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. İÇİLMEZ. İçerik: Argan Yağı (Argania Spinosa Kernel Oil). Soğuk pres yöntemiyle elde edilmektedir. Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Oda sıcaklığında (15-30°C) muhafaza ediniz. Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde tutunuz. Shiffa Home bir Aksu Vital markasıdır.Aksu Vital, 30 yıllık tecrübesiyle gıda, gıda takviyeleri ve dermokozmetik alanlarında yaklaşık 400 çeşit ürün üretmektedir. Üretilen her ürünü doğadan tüketiciye ulaşana kadar özenli ve titiz bir çalışmadan geçmektedir. En doğal ve kaliteli hammadde temin edilip, Ar-Ge laboratuvarında testten geçmekte, hijyen ve kalite standartlarında üretime girmektedir. Tüketiciye ulaşacak her ürün doğal ve birinci sınıf kaliteye sahip olmalıdır. Bu sebeple tüm süreç uzman kadro yönetiminde geliştirmektedir. Yüksek kaliteye sahip tüm ürünlerimiz: • GDO içermez, • SİLİKON içermez, • RENKLENDİRİCİ içermez, • Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver