Shell Helıx Ultra Professıonal Ag 5w-30 (dpf'li)motor Yağı 5lt. (09/2022 Üretim)

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
850 TL810 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
869,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Shell Helıx Ultra Professıonal Ag 5w-30 (dpf'li)motor Yağı 5lt. (09/2022 Üretim)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: koçakpetrolürünleri Satıcı Ünvanı: KADİR KOÇAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5710690416
    Bu ürün koçakpetrolürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LIQUIMOLY MOLYGEN NEW GENERATION 5W-30 MOTOR YAĞI Liqui Moly Molygen YeniNesil 5W30 Motor Yağı Sentetikteknolojiye dayalı, yıl boyu kullanım için yüksek performanslı düşük sürtünmelimotor yağı. Uzun aralıklarla yapılan yağ değişimlerinde motorun korunmasınısağlar. Alışılmamış baz yağların ve ileri katık teknolojisinin yanı sıra özelMolygen katkı maddesi kombinasyonu motor yağının düşük viskoziteye sahipolmasını sağlarken birikim oluşumunu da engeller. Yenilikçi MFC teknoloji ilemaximum performans, kir taşıma kapasitesi ile motor temizliği sağlar. Buişlevlerinin sonucu yakıt tasarrufu ve motor için uzun ve sağlıklı ömrügarantiler. Kullanım Özellikleri veFaydaları Yıl boyunca kullanımda yüksekperformans sağlar. Mükemmel aşınma koruması,sürtünme kayıplarını önemli ölçüde azaldığı motor çalışması Aşınmaya karşıoptimum koruma sağlar. Olağanüstü yağlama veyüksek kayma kararlılığı
  • Soğuk çalıştırmadan sonra anında yağlama Düşüksıcaklıklarda hızlı yağlama ve ustun motor temizliği Tüm koşullarda optimum yağbasıncı ve uzun değişim aralıklarında dahi optimum stabilite Piyasadaki tüm motoryağları ile karışabilir, tam performans için tek başına kullanılması önerilir. Turbu şarjlı ve katalitikkonvektörlü araçlarda test edilmiştir, uygundur. ONAYLAR Chrysler MS-6395 DaihatsuFiat 9.55535-CR1 Ford WSS-M2C 946-A Ford WSS-M2C 946-B1 GM 6094 M GM Dexos1Gen2 Honda Hyundai Isuzu Kia Mazda Mitsubishi Nissan Subaru Suzuki Toyota Bu ürünü AutoTuran farkıyla satın alabilirsiniz. Auto Turan olarak satışa sunduğumuz tümürünlerimiz ve Distribütör ürünleridir. Ürünlerinizi kargo aşamasındahasar görmemesi için gerekli tüm hassasiyeti gösteriyoruz. KeyifliAlışverişler Dileriz… PARÇA AVM MAĞAZASINDAN ALIMLARDA 2023 ÜRETİM GÖNDERİLMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 5W-30
  • Yakıt Benzin & LPG
Geri Bildirim Ver