CandyShine Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Lüx Ergonomik Sarımsak Ezici Pratik Sarımsak Rendesi

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CandyShine Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Lüx Ergonomik Sarımsak Ezici Pratik Sarımsak Rendesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANDYSHINE Satıcı Ünvanı: CANDYSHİNE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200049516500001 Vergi Kimlik Numarası: 2000495165
    Bu ürün CANDYSHINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9Yeni Sarımsak Ezici Paslanmaz Çelik Garlic Press Yemeklere eşsiz lezzet katan tatlardan bir tanesi de dozu iyi ayarlanmş sarımsaktır şüphesiz Bu durumda mutlaka mutfağınızda bulunması gereken araç ta iyi bir sarımsak ezici oluyor haliyle Paslanmaz çelik sarımsak ezici kullanımı oldukça rahat ve pratik bir üründür Sarımsaklarınızı soyup ezilmeye hazır hale getirdikten sonra gondol sarımsak ezici ile üzerlerinden bir kaç kez geçtikten sonra kullanıma hazır forma gelirler Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olması sebebiyle uzun yıllar dayanıklılığını korur Ürün Boyutları: 10.5 x 7 x 6 cm Paket Boyutları: Ağırlık: 100 gr. Desi: 0.15 Paket İçeriği : 1 Adet Yeni Sarımsak Ezici Paslanmaz Çelik Garlic Press

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Hera Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici

Yemeklere lezzet katan eşsiz tatlar arasında yer alan ürünlerden bir tanesi de sarımsaktır. Bu nedenle sarımsak eziciler pratik mutfak gereçleri arasında sıklıkla tercih edilen ürünler arasında bulunur. Hera paslanmaz çelik sarımsak ezici BST-SARIM kullanımı oldukça kolaydır. Aynı zamanda bu ürün pratikliği sayesinde zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Pratik kullanımı ve estetik görünümü ile öne çıkan bu ürün, müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Sarımsakları soyduktan sonra bu ezici alet ile birkaç kez sarımsakların üzerinden geçerek istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Bu modelin paslanmaz çelik malzemeden üretilmesi müşteriler için avantajdır. Ürün bu avantajı ile uzun yıllar kullanım avantajı sunar. Hera sarımsak ezici ile yemeklerinize lezzet katan bu besin ezme işlemini kolay şekilde gerçekleştirebilir ve yemeklerinizin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Ergonomik tasarım
  • Kolay kullanım avantajı

Pratik Kullanımı ile Hera Sarımsak Ezici

Pratik Kullanımı ile Hera Sarımsak Ezici

Rahat ve pratik kullanım avantajı sunan pratik mutfak gereçleri her zaman öne çıkar. Hera paslanmaz çelik sarımsak ezici, sunduğu kolay kullanım imkanı ile işlerinizi kolaylaştırır. Sarımsak ezici, paslanmaz çelik malzemeden üretilir ve bu özelliği sayesinde uzun yıllar boyu ilk günkü gibi kullanmaya imkan sağlar. Modelin boyutları 10,5 x 7 x 6 cm’dir, ağırlığı 100 gramdır. Bu ürünün kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Ürün bu yönü ile büyük beğeni toplar. Paslanmaz çelik sarımsak ezici, sarımsaklar soyulduktan sonra üzerinden birkaç kez geçirilerek rahatlıkla kullanılabilir. Yemeklerin vazgeçilmez lezzeti olan sarımsakları bu ürün sayesinde kolayca ezebilir ve yemekleriniz için kullanabilirsiniz. Ürün ergonomik tasarımı ve paslanmaz çelik malzemesi sayesinde öne çıkar. Küçük boyutu ve hafif yapısı ile mutfağınızda yer kaplamaz ve işlerinizi kolaylaştırmanıza yardımcı olur.

Ergonomik Tasarımı ile Öne Çıkan Hera Sarımsak Ezici

Ergonomik Tasarımı ile Öne Çıkan Hera Sarımsak Ezici

Yemekleriniz için kullanacağınız sarımsakları ezmekte zorlanıyor ve bunun için çok vakit harcıyor olabilirsiniz. Çelik sarımsak ezici sayesinde sarımsaklarınızı kısa süre içinde ve kolay şekilde ezebilir, yemeklerinizin tadını çıkarabilirsiniz. Estetik tasarıma ve paslanmaz çelik malzemeye sahip olan bu ürün, müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Aynı zamanda bu model, hafif yapısı ve küçük boyutu ile mutfağınızda yer kaplamaz. Modelin boyutları 10,5 x 7 x 6 cm, ağırlığı 100 gramdır. Ürün, pratik ve kolay kullanımı ile beğeni toplar. Ergonomik tasarımı sayesinde öne çıkan bu ürün paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Bu özelliği ile müşterilerine uzun süreli kullanım imkanı tanır. Hera paslanmaz çelik sarımsak ezici kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumları sayesinde siz de ürün hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve alışverişinize keyifle yön verebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Çelik Hera Sarımsak Ezici

Bütçenize Uygun Çelik Hera Sarımsak Ezici

Hera paslanmaz çelik sarımsak ezici fiyatları ile diğer pratik mutfak gereçleri arasında öne çıkmayı başarır. Bu ürün mutfakta size yardımcı olmayı ve sarımsak ezme işinizi kolaylaştırmayı amaçlar. Pratik ve kolay kullanıma sahip olan ürün bu yönü ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Ağır olmayan yapısı ve küçük boyutu ile siz de ürünü kolaylıkla kullanabilirsiniz. Estetik tasarımı ve paslanmaz çelik malzemesi ile dikkat çeken ürün, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabilir. Sarımsakları soyduktan sonra birkaç kez sarımsakların üzerinden geçerek ürünü kullanabilirsiniz. Ürün hakkında aradığınız detaylı bilgiye Hera paslanmaz çelik sarımsak ezici yorumları kısmında bulunan müşteri yorumlarına göz atarak ulaşabilirsiniz. Ergonomik tasarımı, paslanmaz çelik malzemesi ve pratik kullanım imkanı ile öne çıkan bu modele Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.