1
Çamaşır Yıkama Topu & Filesi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

She Berrak Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

She Berrak Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: She Berrak Satıcı Ünvanı: HERA İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461039680600014 Vergi Kimlik Numarası: 4610396806
    Bu ürün She Berrak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fermuarli Ayakkabi Yikama Filesi. Kirlenen Ayakkabılarınızı Kolaylıkla Yıkayabileceğiniz Filedir. Fermuarı Sayesinde Ayakkabınıza Ait Bir Aksesuarınızı Ya Da Bağcıklarınızı Arama Zahmetinden Kurtarır. Boyut: 36Cm X 36 Cm X 1 Cm. Not: Ürün Stok Durumuna Göre Asorti Renklerde Gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim Orta (26-50 çap)
  • Ürün Tipi Ayakkabı Filesi
  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%100 Polyester

Yıkama Talimatları

  • • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Fermuarlı Ayakkabı Filesi Çeşitleri ile Temiz Ayakkabılar

Ayakkabı yıkama filesi makinede yıkanabilir ayakkabılar için kullanılabilir. Düğmeler, fermuarlar, pullar ve çeşitli aksesuarlar gibi çamaşır makinesine zarar veren tüm maddeler, çamaşır makinesine özel yapılmış bir filenin içine atılır. Yıkanacak ayakkabı file içinde olduğu için çamaşır makinesinin zarar görmesini ve yıpranmasını engellenir. Yıkama ve dönme sırasında sürtünmeyi önler. Ayrıca ayakkabı yıkama torbası ayakkabılarda iz, boya, çatlak veya aşınma bırakmaz. Ayakkabılarınızın metal aksesuarlarının çamaşır makinenize zarar vermesini artık kolayca önleyebilirsiniz. Ayakkabılarınızı çamaşır makinesinde yıkarken koruyan çamaşır filesi, tüm çamaşırlarınızın güvenle temizlenmesini sağlar. Fermuarlı ayakkabı yıkama filesi tasarımı sayesinde deterjanların ve yumuşak yüzeylerin ayakkabılarla temas etmesine yardımcı olunur. Böylelikle en inatçı lekeler bile sorunsuz temizlenebilir. Bu açıdan ayakkabı yıkama filesi yorumları ve değerlendirmelerini inceledikten sonra bu ürünleri satın alabilirsiniz.

  • Dayanıklı Yapısı
  • İşlevsel Özellikler
  • Güvenli Temizlik

Uzun Ömürlü Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi

Uzun Ömürlü Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi

Pratikliğe ve sağlığa uygun dokusuyla hayatı kolaylaştıran makinede ayakkabı yıkama filesi, dayanıklı bir yapıya sahip olup sürekli kullanıma uygundur. Ayakkabılarınızın yıpranmasını engeller ve yeni görünümünü korur. Ayrıca fermuarlı modellerden birini seçip kirli ayakkabılarınızı toplamak için kullanabilirsiniz. Fonksiyonel ve çok yönlü bir ürün olan çamaşır filesi, çamaşır makinenizi ve ayakkabılarınızı korur. Hem yetişkin ayakkabıları hem de bebek ayakkabıları için kullanılabilir. Bu aşamada ise ayakkabı yıkama filesi nasıl kullanılır sorusu sıklıkla sorulur. Kullanım talimatlarını takip ederek temizlik işlemini gerçekleştirmeniz mümkündür. Ayrıca talimatları takip ederseniz ürünün ömrünü uzatabilirsiniz. Metal bağlantı elemanları ve çeşitli aksesuarlar yıkama sırasında zarar görebilir ve makinenin su boşaltmasını engeller. Bu tür sorunların önüne geçmek için bu fileler en büyük destekçilerinizden biri olacaktır. Ayrıca bunlar, ayakkabıların deforme olmasını engeller.

Ayakkabılarınızı Koruyan Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi

Ayakkabılarınızı Koruyan Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi

Sıkıca bağlanmış ayakkabı yıkamak için file modelleri, yıkama sırasında size birçok kolaylık sağlar. Bu açıdan ayakkabılarınızın özenle yıkanmasına destek olur. Ayakkabılardaki çeşitli detayların makineye çarpmasını ve kırılmasını önlemek için çamaşır filesi kullanılabilir. Çamaşır filesi modelini kurutma makinesinde de kullanabilirsiniz. Bu fileleri kullanmanın birçok avantajı vardır. Yıkanan ayakkabılarınızın durulama işlemi sırasında yıpranmasını engeller. Ayrıca bebek ayakkabıları küçüktür ve çamaşır makinesine sıkışabilir. Küçük ayakkabıları çamaşır makinesinde yıkamak için de bu ürün çok uygundur. Çamaşır fileleri genellikle küçük bebek ayakkabılarını yıkamak için kullanılır. Tüm çamaşır ve kurutma makinelerinde kullanıma uygun bir çamaşır filesi ile ayakkabılarınızı kolayca yıkayabilirsiniz. Cilde zarar vermeyen maddeler içerdiğinden tüm aile güvenle kullanabilir. Spor ayakkabı yıkamak için uygun olan çamaşır filesi, ayakkabının tasarımından ödün vermeden kiri temizler.

Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi Özellikleri ve Fiyatları

Fermuarlı Ayakkabı Yıkama Filesi Özellikleri ve Fiyatları

Ayakkabıların çoğu çeşitli metal aksesuarlar içerir. Çamaşır torbası sayesinde metal içeren ayakkabılarınızı güvenle çamaşır makinesine koyabilirsiniz. Bu, ayakkabılarınızın yıpranmasını önlemenin harika bir yoludur. Birçok ayakkabı türünü yıkamak için mükemmel olan çamaşır filesi, mükemmel bir temizlik sağlar. Polyester ve pamuktan yapılmış çamaşır ağları da en sıcak ayarlarda makinede yıkanabilir. Bu sayede birçok açık renkli ayakkabı kirlenince makineye atılarak temizlenebilir. Bebek ve yetişkin ayakkabıları için farklı boylarda fileleri yıkayarak ihtiyaçlarınıza göre kolayca seçim yapabilirsiniz. Bağlama ipi ile odanın her yerine asılabilen çamaşır filesi, kapıya monte modeliyle de dikkat çeker. Bu sayede hassas çamaşırlarınızı günlük kıyafetlerinizle aynı anda yıkayabilirsiniz. Bu ürünü satın almadan önce ise ayakkabı yıkama filesi kullananlar ve bu kişilerin değerlendirmelerini sayfadan inceleyebilirsiniz.