Sharpie Fine Permanent Markör 28li Tavuzkuşu 2058158

437 TL
(15,61 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
422,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
423,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sharpie Fine Permanent Markör 28li Tavuzkuşu 2058158

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kent Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YÜCEL KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0990023230700016 Vergi Kimlik Numarası: 9900232307
    Bu ürün Kent Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sharpie Ürün Özellikleri Sharpie, fine modeli evde ve ofiste bir çok yüzey de kullanabileceğiniz bir markördür
  • Karton, fotoğraf kağıdı, ahşap, taş, plastik, deri gibi bir çok yüzeyde kullanım için uygun
  • Hızlı kuruyan su bazlı mürekkep
  • Kolay açılır kapanır kapak
  • Klipsli kapağı sayesinde cepe ve klasöre kolayca takılabilir

Ürün Özellikleri

  • Renk No Color
Geri Bildirim Ver

Sharpie Fine Permanent Markör 28li Tavuskuşu

Dikkat çekici renkleri ve kalıcı yapısı ile beğeni toplayan Sharpie Fine Permanent Markör 28li Tavuskuşu, sıradan yüzeyleri kusursuz şekilde renklendirerek yaratıcı bir görünüm ortaya çıkarmanız için size ilham verir. Her türlü yüzeye pratik şekilde yazmanız için yapılan Sharpie kalemleri, donuk ve sıkıcı görünümleri ortadan kaldırır. Kalıcı etkisi olan ürünün mürekkebi, çabuk kuruduğu için kolaylık sağlar. Suya karşı dirençli yapıdadır ve zamanla solma yapmaz. Uzun süre geçse de Sharpie kalemleri ile oluşturulan eserler, kalıcı olur. Göz alıcı çizgiler için ideal olan ve yaratıcılıkta cesareti ön plana çıkaran Sharpie renkli kalem çeşitleri; kağıt, seramik, plastik ve kauçuk gibi birbirinden farklı yüzeylerde kullanım için idealdir. İnce ve ultra ince yapısıyla maksimum memnuniyet yaratır.

  • Çok çeşitli yüzeylerde kullanım imkanı
  • Hafif ve su geçirmez mürekkep
  • Zengin renk seçeneği

Sharpie Fine Permanent Markör Özellikleri

Sharpie Fine Permanent Markör Özellikleri

Sonuna kadar cesur olmanıza imkan tanıyan ve kalıcılığıyla kullanışlı olan Sharpie Fine Permanent Markör 28'li Tavuskuşu, herhangi bir yüzeyi özgün ve sıra dışı tasarımlara dönüştürmeniz için size yardımcı olur. Ergonomik yapısıyla rahat bir müşteri deneyimi sunar ve pratik kullanım imkanı tanır. Canlı renkleriyle yüzeylerdeki sıradanlığı ortadan kaldırır. Oldukça çok yönlü olan Sharpie Fine Permanent Markör; yalnızca etiketleme amaçlı kullanabileceğiniz bir işaret kalemi değil, çok çeşitli alanlarda farklı amaçlarla kullanıma uygun olan mükemmel bir üründür. Bunlar, farklı boyutlarda uçlarla karşınıza çıkar. İhtiyaçlarınıza ve taleplerinize uygun çok çeşitli uç çeşitlerini bulabilirsiniz. Kalıcı olan ve çabuk kuruyan mürekkebi suya karşı dayanıklı olduğu için hayatınızı kolaylaştırır. Bu eşsiz ürünle donuk renklerden kurtulabilir ve kendiniz için benzersiz eserler yaratabilirsiniz. Böylece keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Sharpie Fine Permanent Markör Avantajları

Sharpie Fine Permanent Markör Avantajları

Sharpie Fine Point Permanent Marker; yoğun parlak renkleriyle göz doldurur ve canlı yüzeyler yaratır. Çok yönlü ince ucuyla beğeni toplayarak etkileyici ve detaylı çizimler yapmanıza imkan tanır. Kağıttan metale kadar çok çeşitli yüzeylerde işlem yapmanızı sağlayan ürün, kalıcı mürekkebiyle hayatınıza renk katar. Etiketleme, adresleme gibi farklı nedenlerle aktif olarak kullanılır ve sayısız alanda işinizi kolaylaştırır. Markanın kalıcılık gösteren bu ürünlere set halinde sahip olarak yazı deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz. Dilediğiniz renkte kalemi kullanabilir ve yazılarınızın uzun süre kalıcılık göstermesinin avantajını elde edebilirsiniz. Su geçirmez, leke tutmaz ve solmaz mürekkebi ile adından sıklıkla bahsettiren ürün, farklı renklerde ultra-ince uç seçenekleriyle ön plana çıkar. Kağıt, metal, cam, plastik, folyo, kauçuk, kumaş, mumlu kağıt gibi çok çeşitli yüzeylerde kullanıma uygun olan üründe AP sertifikalı toksik olmayan mürekkep formülü kullanılır.

Sharpie Fine Permanent Markör Uygun Fiyatlarla

Sharpie Fine Permanent Markör Uygun Fiyatlarla

Kalıcı olarak işaretleme yapan bu üründe organik çözücüler kullanılır. Bu sayede mürekkep akıcı hale gelir ve kusursuz bir etki gösterir. Oldukça başarılı bir akış gösteren mürekkep, canlı renkleri ve kalıcı yapısı ile memnuniyet yaratır. Kullanmak istediğiniz zeminin yapısına bağlı olarak seçebileceğiniz farklı işaretleyici türleri mevcuttur. 28 çeşit renge sahip olan bu set, 20 ince ve 8 ultra ince işaretleyiciye sahiptir. Böylece kalın vuruşlar ve karmaşık ayrıntılar arasında geçiş yapabilirsiniz. Sharpie markası, yaklaşık 40 senedir dünyada çizim ile ilgilenen milyonlarca müşterisine yenilenen modellerini sunar ve onların düşüncelerini istedikleri yüzeylere aktarmaları için çalışır. The Sharpie Retractable Permanent Markers Fine Point de kullanımı oldukça kolay olan benzersiz bir tasarıma sahiptir. Kurumayı önleyen kullanışlı emniyet contası ve valf tasarımı ile beğeni toplayan ürünlere Trendyol üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.