1
Led Işık kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

SGE TEKNOLOJİ Hareket Sensörlü 8 Ledli Usb Şarjlı Beyaz Işık Led Işık On/auto/off Modlu Dolap Içi, Koridor Type-c

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SGE TEKNOLOJİ Hareket Sensörlü 8 Ledli Usb Şarjlı Beyaz Işık Led Işık On/auto/off Modlu Dolap Içi, Koridor Type-c

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SGETEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: SGE TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769185336500001 Vergi Kimlik Numarası: 7691853365
    Bu ürün SGETEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 300 adet sipariş verilebilir. 300 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Type-c usb kablosuyla gelmektedir. Ürün on/auto/off modludur. On modunda sürekli yanar. Off modunda kapalı kalır. Auto modunda karanlıkta hareket algılandığında 15 saniye yanar ve söner. 8 saat şarja taktıktan sonra denemeye kullanmaya başlayınız. Auto mod karanlıkta aktifleşmektedir. şarjdayken kırmızı ışık yanar. ürün off modunda kapalı olup, auto modunda hareket sensörlüdür, hareket sensörlü modda sadece karanlıkta hareket algıladıkça ışık vermektedir, on modunda ise sürekli ışık vermektedir,a: 1. Kızılötesi sensör + Fresnel lens, gün boyunca indüksiyon yok 2. Geniş algılama aralığı, 0-3 metre algılama mesafesi, 120 ° algılama açısı 3. İndüksiyon modu, ışığı manuel olarak kapatmaya gerek yok, otomatik olarak kapanıyor 4. 0.6W düşük güç, enerji tasarrufu, uzun ömür 5. Rahat yumuşak ışık, yüksek kaliteli LED lamba boncukları Özellikler: Gerilimi: 5V Gücü: 0. 6W ÜRÜN 8 LED DİR. Malzeme: abs LED: 8 LEDLİ ÜRÜN Algılama Mesafesi: yaklaşık 0-3 Metre Ürün boyutu: 8.3 * 8.3 * 2cm Açık renk: Beyaz ışık 6000k Kutu içerisinde 1 adet gönderilmektedir Kullanıma başlamadan önce şarj ediniz, şarjı olmayabilir. Ürün mıknastıslı magnet ve şarj kablosu ile gelmektedir. ürün şarjı bittiğinde mıknatısından kolayca ayrılır ve şarj edilebilir ürünü şarjı kullanıma bağlı olarak değişir, sık kullanımlar ortalama 7-30 gün kadar kullanılabilir. Şarja takıldığında kırmızı ya da yeşil ığığı yanar, ışık söndüğünde ya da 6-8 saat şarj için yeterlidir.

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar Tek Ebat
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

SGE Teknoloji Hareket Sensörlü USB Şarjlı Beyaz Işık & Lamba

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte yaşam alanlarında konfor sağlayan elektronik ürünlerde de gelişim gözlenir. Yeni nesil özelliklere sahip olan modeller müşteriler tarafından rağbet gören ve öncelikli olarak tercih edilen ürünlerdir. Ev ya da ofis gibi sık kullanılan alanlarda aydınlatma sistemlerinin önemi büyüktür. Özellikle geceleri önemli olan ışık ihtiyacı güneş almayan karanlık odalarda gündüzleri de sağlanmalıdır. Dolap ya da çekmece içi gibi alanlarda ekstra bir aydınlatmaya ihtiyaç duyuyorsanız portatif özellikli lambalardan faydalanabilirsiniz. SGE Teknoloji hareket sensörlü USB şarjlı beyaz ışık & lamba kullananlar merdivenlerde, yatak kenarlarında, kapı girişlerinde veya koridorlarda ihtiyaç duydukları anda görüş alanı sağlayabilirler. Kullanım kolaylığı sunan bu ürün uzun ömürlü yapısı ile yaşam alanlarınızda konfor edinmeniz için özel olarak tasarlanır.

  • Mıknatıslı pratik tasarım
  • Uzun şarj ömrü
  • Harekete duyarlı sensör teknolojisi

SGE Teknoloji USB Şarjlı Beyaz Işık & Lamba Özellikleri

SGE Teknoloji USB Şarjlı Beyaz Işık & Lamba Özellikleri

SGE Teknoloji hareket sensörlü USB şarjlı beyaz ışık & lamba hem kızılötesi sensöre hem de fresnel lense sahiptir. Bu sayede gün boyunca indüksiyon yoktur. Yanan ışığı manuel olarak kapatmanız gerekmez, kendiliğinden kapanır. Lensin algılama aralığı 3 metreye kadar geçerlidir ve 120° açı ile geniş bir menzili algılar. Ürün 0.6 W düşük güç kullandığı için hem enerji tasarrufu yapar hem de iç donanım ömrü uzar. Modelin içinde kullanılan 8 adet LED lamba yüksek kalitelidir. Rahat ve yumuşak bir ışık hüzmesi verir. Dış tasarımı darbelere karşı yüksek mukavemetli olan ABS sert plastiktir. SGE Teknoloji hareket sensörlü USB şarjlı led ışık lamba 8,3 cm çapa sahiptir ve 2 cm yüksekliğindedir. Bu modeli beyaz rengi ile her alanda dekoratif bir şekilde kullanabilirsiniz.

SGE Teknoloji USB Şarjlı Beyaz Işık & Lamba Yorumları

SGE Teknoloji USB Şarjlı Beyaz Işık & Lamba Yorumları

SGE Teknoloji hareket sensörlü lamba mıknatıslı bir tasarıma sahiptir. Ürün paketinde 2 adet mıknatıs bulunur. Bu mıknatıslardan birini ürünün arkasına diğerini monte etmek istediğiniz zemin arkasına yapıştırarak kullanabilirsiniz. Şarj kablosu ile birlikte sunulan ürünün pili bittiği zaman mıknatısla bağlı olduğu yerden kolay bir şekilde çıkarıp prize bağlayabilirsiniz. Pil dayanım süresi kullanım sıklığınıza göre değişmekle beraber ortalamalar 7 ila 14 gün arasındadır. Zayıf ya da bitik pil durumunda şarja bağladığınız zaman kırmızı ışık yanar. Kullanım için pili yeterli seviyeye ulaşan ya da tamamen dolan ürünün ışığı yeşile döner. Ortalama 4 saat içinde tam doluma ulaşabilirsiniz. SGE Teknoloji hareket sensörlü USB şarjlı beyaz ışık & lamba yorumları ürün kalitesi, kullanım detayları ve tüm avantajlarıyla ilgili deneyimleri öğrenebilmeniz için güvenilir referanslardır.

SGE Teknoloji USB Şarjlı Beyaz Işık & Lamba Fiyatı

SGE Teknoloji USB Şarjlı Beyaz Işık & Lamba Fiyatı

SGE hareket sensörlü USB şarjlı led ışık lamba için müşterilerin paylaştığı yorumları referans alabilirsiniz. Müşteriler yatak odalarında, çocuk odalarında, dolap içlerinde, koridor ya da merdivenlerde kullandıkları bu ürünle ilgili görüşlerini açıkça belirtirler. Gerçek müşterilerin edindiği tecrübeler satın alma kararınız için yol gösterici niteliktedir. Siz de bu yorumlardan ve ürün değerlendirme puanlarından faydalanarak net bir fikir sahibi olabilirsiniz. SGE Teknoloji hareket sensörlü USB şarjlı beyaz ışık & lamba fiyatı da incelemeniz gereken bir diğer husus olabilir. Uygun rakamlarla sunulan bu modeli Trendyol’a özel olan ve dönemsel olarak tekrarlanan kampanyalar ile indirimli şekilde satın alabilirsiniz. Ürünün teknik ve işlevsel özellikleri göz önüne alındığında avantajlı bir alışveriş olarak değerlendirilebilir. Bu modelden birkaç adet satın alarak ihtiyacınız olan her yerde kullanabilirsiniz.